Home Ure Patek Philippe Calatrava – som farfar så sønnesøn

Patek Philippe Calatrava – som farfar så sønnesøn

written by Nicolai Klingenberg 9. december 2010
Pin It

Patek Philippe spiller hellere end gerne på det familiære, gode dyder og jeg skal give dig. Jeg gav mig selv et Patek Philippe for nogle måneder siden. Et magen til det, min farfar havde – og som stadig er i familien.

De to - skudt med iPhone hvorfor kvaliteten ikke er helt i top.

Jeg forende de to en kort stund – det er mit uden ridse på skiven, men jeg byttede gerne, om det var muligt. Det har jo siddet på pappa pappas håndled i sin tid.

To skiver - farfars til venstre og mit til højre...

Nå – herunder kan du se en stærk emotionel stump film om en far, søn, sønnesøn og et Patek, der bliver generhvervet. Det er selvsagt en reklamefilm, men jeg kender en enkelt eller to, der nok vil kunne knibe en tåre ved den strimmel.

I øvrigt er mit Calatrava blevet bobbet op med en ny rem i kroko og læder – huset er fransk, stiftet i 1945 af Camille Fournet (det er en han) og som den dag i dag laver lækre lædersager. Blandt andet til ure.

Tak for opmærksomheden!

Pin It

You may also like