Home Bobler En julegave på 110 kilo

En julegave på 110 kilo

written by Nicolai Klingenberg 3. januar 2011
Pin It

Det er tid til endnu et kig på en herlig gave. Det var Musse, der gik all-in på årets største sag, som var til stort besvær ved leveringen. Fragtmanden sad fast for enden af vejen i to en halv time efter leveringen. Men glad – det blev jeg!

Sesam, sesam, luk dig op...

Med plads til 120 flasker i to forskellige rum med hver sin temperatur er min og Musses ydmyg samling af vin og Champagne nu havnet på rette hylder.

Åbent og på plads. Med utrækbare hylder i øvrigt.

Rødvinene er en blanding af blandt andet franske, italienske og chilenske sager, som alle ligger og rævesover ved 17 grader. Det er primært Musse, der handler rødvin, og hun husker langt bedre end jeg, når det kommer til foretrukne flasker, druer og områder. En del af “samlingen” stammer i øvrigt fra Pappas kælder – han kommer sjældent uden en kasse med lidt blandede løjer.

Temperatur-tjek, blålys og talrige flasker på ret køl.

På de nederste hylder ligger de herlige Champagner på 11 grader. Her er alt fra non vintage Laurent-Perrier i Rosé, Brut og Ultra brut (sidstnævnte ser jeg virkelig frem til at smage), men også en Bollinger, et par Dom Pérignon’er, Krug-løjer, Pol Roger, Moët, Ruinart, Deutz og Duval-Leroy hører til det nye fællesskab (!).

Så er de samlet! Uha man får jo helt lyst til et glas. Eller en flaske.

Tak for opmærksomheden – og for vinskabet. Og tak til næsten-nabo Henning, som hjalp med at få skabet ind, da jeg ikke var hjemme.

Pin It

You may also like