Det er tid til endnu et kig på en herlig gave. Det var Musse, der gik all-in på årets største sag, som var til stort besvær ved leveringen. Fragtmanden sad fast for enden af vejen i to en halv time efter leveringen. Men glad – det blev jeg!

Sesam, sesam, luk dig op...
Med plads til 120 flasker i to forskellige rum med hver sin temperatur er min og Musses ydmyg samling af vin og Champagne nu havnet på rette hylder.

Åbent og på plads. Med utrækbare hylder i øvrigt.
Rødvinene er en blanding af blandt andet franske, italienske og chilenske sager, som alle ligger og rævesover ved 17 grader. Det er primært Musse, der handler rødvin, og hun husker langt bedre end jeg, når det kommer til foretrukne flasker, druer og områder. En del af “samlingen” stammer i øvrigt fra Pappas kælder – han kommer sjældent uden en kasse med lidt blandede løjer.

Temperatur-tjek, blålys og talrige flasker på ret køl.
På de nederste hylder ligger de herlige Champagner på 11 grader. Her er alt fra non vintage Laurent-Perrier i Rosé, Brut og Ultra brut (sidstnævnte ser jeg virkelig frem til at smage), men også en Bollinger, et par Dom Pérignon’er, Krug-løjer, Pol Roger, Moët, Ruinart, Deutz og Duval-Leroy hører til det nye fællesskab (!).

Så er de samlet! Uha man får jo helt lyst til et glas. Eller en flaske.
Tak for opmærksomheden – og for vinskabet. Og tak til næsten-nabo Henning, som hjalp med at få skabet ind, da jeg ikke var hjemme.
18 comments
Det kalder jeg sgu ægte kærlighed 🙂
godt nytår
😀 Gode og rette ord, MadFar.
Og tak i lige måde – altså godt nytår!
Lækkert ! Gid det var mig der havde et lign. skab derhjemme…
Hvilken shop anbefaler ? og kan man nøjes med et af de “billigere”?
@”Mogens”: Jeg ved ikke, hvor det er købt, men mon ikke en omgang Google kan hjælpe dig? 😉
Jeg har et lignede derhjemme (det er fars) Men har selv en masse lækkert champagne liggende 😉 som eksempelvis Belle Epoque Perrier Jouét 1996 😉
@Christopher: Der var den der Belle Epoque igen – jeg ser den ofte, men har endnu ikke haft fornøjelsen af den. Svært smuk flaske, hvis du spørger mig. 🙂
Fedt fedt skab – hvem kunne ikke bruge et sådan til de dejlige flasker!
Godt nytår!
@Anders: Tak – jeg er også svært glad for sagen! Det er som om, at flaskerne nu kommer til sin ret, og at de ikke mindst opbevares korrekt.
Godt nytår til dig også!
Hvor er det fantastisk.
Selv om jalousi er en af de kristne dødssynder, så er den føles, godt nok på vej til mit dødelig legeme..
FANTASTISK GAVE!! :O.
*følelse
Næ, Papsis vinkælders har fået en lillebror.
@Mads: Jeg er enig – fantastisk gave, faktisk. 🙂
@Lasse: Det kan du tro. Kig endelig forbi.
Hold da kæft, som Thomas skriver, det der er virkelig kærlighed!
Ville virkelig gerne have fat på sådan et køleskab, men pengene skal først lige findes til det, eller måske kæresten. 😉
@Peter O: Hørt. 😀
Tillykke – Grattis med den “lille” ny 🙂 måske man skulle ønske sig sådan et….
@Haagh: Tak for det! Jeg kan kun anbefale et skab! 😀
Ja, et vinskab er et MUST hvis man har ambitioner om at investere i vin som skal modne og først drikkes om 2-5-10-20 år(?)
Det vigtigste når man skal se på vinskabe, er temperaturen (den skal være konstant) og om skabets kompressor ryster -hvilket den ABSOLUT ikke må.
-Man kender det fra spædbørn………
Et rigtigt godt sted at købe sit vinskab er hos Vintage Keeping (www.vintagekeeping.dk). De har KUN professionelle skabe, og giver super vejledning. Et ganske fint ‘hjemmeskab’ kan f.eks. være et af de billige i Amphora-serien.
Psssst! -de har ofte en demomodel eller to på lager til meeeeeget fine priser. Har selv fået en Gaggenau til halv pris…
Just a hint…
@Bertelsen: Tak for input! Jeg kan skrive under på, at mit skab er rystefrit – også når kompressoren er i gang. Den er i øvrigt ganske støjsvag.
Og tak for link til andre læsere! 🙂