Home Pindemadder Et nyt kaffeapparat – som du kan vinde

Et nyt kaffeapparat – som du kan vinde

written by Nicolai Klingenberg 10. januar 2011
Pin It

PR-bureauerne har for længst for øjnene op for bloggerne. Og jeg takkede ja til at teste et apparat. Men kun fordi, du dermed kan vinde et eksemplar. Og nu til kaffen”¦

Den ser mig noget futuristisk ud, den nye maskine. Og med noget kvindeligt over sig. Forvent spotlight og ovale former.

Navnet er Dolce Gusto, og det kaffe- og fødevare konglomeratet Nestlé, der står bag. Så er det på plads.

Jeg er tilhænger af min Nespresso maskine – den kører så godt som dagligt, og selvom debatten tidligere har afsløret, at der findes bedre og dyrere maskiner, så er jeg tilfreds. Fordi det er nemt. Rigtig nemt.

Dolce Gusto brygger løs - her er det en kombi af (pulver)mælk og kaffe. Begge ingredienser fås som kapsel.

Det er sådan set også nemt med Dolce Gusto. Men ikke lige så nemt. Til gengæld kan Gusto’en lave alt fra cappuccino til espresso og alt i alt giver det 19 forskellige typer. Derudover er apparaturet det første, der har særskilte mælkekapsler med.

Og voila! To kopper varmt - en "almindelig" kaffe i den royale kop, og en café-agtig sag med mælk og kaffe i glasset.

Forvent frysetørret pulvermælk uden tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler – det lyder delvist delikat, vil jeg mene, og selvom der er tale om mælk fra de franske alper, så gik mælken ikke rent ind hos mig. En anelse for sød – og skal det være en ”lækker” kaffe, så foretrækker jeg noget, der ikke er frysetørret.

Og således ser kapslerne ud - større end Nespressomaskinens.

Til gengæld holder det hele vejen, at du kan købe kapslerne i en del dagligvareforretninger

Og så lige til konkurrencen. Lodtrækninger er vejen frem! Det er ganske simpelt – smid en kommentar med din foretrukne kaffe, café eller lignende, og anbefal linket via den dertil indrettede Facebook knap. Nemmere kan det ikke gøres. Jeg hiver en vinder ud af hatten den 28. januar.

Vil du vide endnu mere om apparatet, bar-tryk, kaffevarianter og lignende, så kig forbi her – jeg anbefaler dog, at du slår lyden fra…

Pin It

You may also like