Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik

Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik

written by Nicolai Klingenberg 16. januar 2011
Pin It

Det har været en travl og heftig uge – men med nogle gode oplevelser, som jeg tænkte skulle udmunde sig i et indlæg. Hermed får du lidt input, så du også ved, hvad der kommer på bloggen i nærmeste fremtid”¦

Ad notam...

Mad og møder skal der til – jeg var blandt andet et smut forbi Brasserie Bisous på Skovriderkroen, og selvom frokosten ikke var mennesketung, var der en overordentlig lækker frokostret på menuen. Med sauce oven i købet. Den vender jeg tilbage til.

Der fikses frokost på Brasserie Bisous...

Østerbro har mange fristelser, og jeg kender ikke en tiendedel af dem. Så er det godt at have en 2100-beboer, som kan introducere nogle af løjerne for én. Peter Koldby driver Koldby Optik, som netop havde fået nye varer hjem – blandt andet de frække briller her med et stel, der er lavet i ædeltræ.

Ædeltræ til ansigtet fra Koldby Optik.

Efter optikermødet gik turen til Le Saint Jacques til en tre (!) retters frokost – sublimt, delikat og lige i øjet. 255 koner for tre retter – og alle pengene værd.

Frokosten var en oplevelse i sig selv, der kræver eget indlæg, men Le Saint Jacques gik rent ind.

Mellem frokostretterne gik turen til søsterbiksen, Danielletz.com,  på den anden side af den lille plads, hvor jeg blev imponeret af delikate pølser, tap-selv-olivenolie, svært venlige folk (der tilbød et glas hvidvin) og skotsk laks. Hele 2100-introduktionen skal gerne føre til en feel good event i marts. More to come”¦

Kender du Daniel Letz shoppen? Det gjorde jeg kun af navn - men blev imponeret ved første møde.

Ambassadørerne på Custom House er samlet i undergrupper – og jeg er havnet i en gruppe, der blandt andet skal pusle med (marke)ting og sager. Vi blev informeret om, at huset – som den første restaurant i landet – har udviklet en ny app – søg på Custom House i iTunes, og så kan du blandt andet booke bord fra telefonen.

Nu med nummer og smartphone - Custom House App'en er en realitet.

Løbeskoene har været glohede – det er endnu ikke blevet til udendørsløb, så løbebåndet har fungeret som statisk motionsapparat. Langt fra samme oplevelse som herlig natur og frisk luft, men alts唦

Løb hr. Gump. Løb.

Og herunder beviset på, at der ikke er gået kernesund psykopatfamilie i ”den” – årets første fastelavnsbolle.

Knapt så smuk, men tres lækker.

Jeg fik desuden to Nissan oplevelser med i bagagen, da pressebilerne var ledige. Topmodellen af JUKE’en med 190 HK, automatgear og en undervogn, der gav vejgreb til UG+.

Sådan lidt industri-agtigt JUKE setup - perlemorshvid, 190 HK og en undervogn, der tog mig med storm.

Topmodellen, Murano, var også min i et døgn – forvent automobil til 800.000, intuitiv elektronik og flyder for alle pengene. Størrelsen skræmte en anelse i begyndelsen, men med kamera i sidespejlet var det befriende nemt at manøvrere rundt.

Nissan Murano - nu med plads til det hele...

Der må i øvrigt helst ikke gå en uge, uden der kommer lidt bobleværk i glasset. Som delvis medhjælper til en familiær fødselsdag, fik de to mænd lov til at nyde et pusterum med en omgang Laurent-Perrier”¦

Så herligt og opløftende.

Derudover? Sokkekig, lynkig med mere hos Butik Bille i ”reservatet”, men også en ihærdig hilsen fra et PR-bureau, som gerne så nedenstående luksusstempelkaffe finde vej til bloggen. Den skal prøves.

Morten Bille på Jægersborg Allé disker op med kulørte fodlækkerier.

God søndag!

54.95 for en pakke kaffe. Tiden må vise, om den lever op til prisen...

Pin It

You may also like