Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik

Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik

by Nicolai Klingenberg

Det har været en travl og heftig uge – men med nogle gode oplevelser, som jeg tænkte skulle udmunde sig i et indlæg. Hermed får du lidt input, så du også ved, hvad der kommer på bloggen i nærmeste fremtid”¦

Ad notam...

Mad og møder skal der til – jeg var blandt andet et smut forbi Brasserie Bisous på Skovriderkroen, og selvom frokosten ikke var mennesketung, var der en overordentlig lækker frokostret på menuen. Med sauce oven i købet. Den vender jeg tilbage til.

Der fikses frokost på Brasserie Bisous...

Østerbro har mange fristelser, og jeg kender ikke en tiendedel af dem. Så er det godt at have en 2100-beboer, som kan introducere nogle af løjerne for én. Peter Koldby driver Koldby Optik, som netop havde fået nye varer hjem – blandt andet de frække briller her med et stel, der er lavet i ædeltræ.

Ædeltræ til ansigtet fra Koldby Optik.

Efter optikermødet gik turen til Le Saint Jacques til en tre (!) retters frokost – sublimt, delikat og lige i øjet. 255 koner for tre retter – og alle pengene værd.

Frokosten var en oplevelse i sig selv, der kræver eget indlæg, men Le Saint Jacques gik rent ind.

Mellem frokostretterne gik turen til søsterbiksen, Danielletz.com,  på den anden side af den lille plads, hvor jeg blev imponeret af delikate pølser, tap-selv-olivenolie, svært venlige folk (der tilbød et glas hvidvin) og skotsk laks. Hele 2100-introduktionen skal gerne føre til en feel good event i marts. More to come”¦

Kender du Daniel Letz shoppen? Det gjorde jeg kun af navn - men blev imponeret ved første møde.

Ambassadørerne på Custom House er samlet i undergrupper – og jeg er havnet i en gruppe, der blandt andet skal pusle med (marke)ting og sager. Vi blev informeret om, at huset – som den første restaurant i landet – har udviklet en ny app – søg på Custom House i iTunes, og så kan du blandt andet booke bord fra telefonen.

Nu med nummer og smartphone - Custom House App'en er en realitet.

Løbeskoene har været glohede – det er endnu ikke blevet til udendørsløb, så løbebåndet har fungeret som statisk motionsapparat. Langt fra samme oplevelse som herlig natur og frisk luft, men alts唦

Løb hr. Gump. Løb.

Og herunder beviset på, at der ikke er gået kernesund psykopatfamilie i ”den” – årets første fastelavnsbolle.

Knapt så smuk, men tres lækker.

Jeg fik desuden to Nissan oplevelser med i bagagen, da pressebilerne var ledige. Topmodellen af JUKE’en med 190 HK, automatgear og en undervogn, der gav vejgreb til UG+.

Sådan lidt industri-agtigt JUKE setup - perlemorshvid, 190 HK og en undervogn, der tog mig med storm.

Topmodellen, Murano, var også min i et døgn – forvent automobil til 800.000, intuitiv elektronik og flyder for alle pengene. Størrelsen skræmte en anelse i begyndelsen, men med kamera i sidespejlet var det befriende nemt at manøvrere rundt.

Nissan Murano - nu med plads til det hele...

Der må i øvrigt helst ikke gå en uge, uden der kommer lidt bobleværk i glasset. Som delvis medhjælper til en familiær fødselsdag, fik de to mænd lov til at nyde et pusterum med en omgang Laurent-Perrier”¦

Så herligt og opløftende.

Derudover? Sokkekig, lynkig med mere hos Butik Bille i ”reservatet”, men også en ihærdig hilsen fra et PR-bureau, som gerne så nedenstående luksusstempelkaffe finde vej til bloggen. Den skal prøves.

Morten Bille på Jægersborg Allé disker op med kulørte fodlækkerier.

God søndag!

54.95 for en pakke kaffe. Tiden må vise, om den lever op til prisen...

You may also like

11 comments

Kristian Jørgensen 16. januar 2011 - 12:40

Nissan Murano er jo på grænsen til vulgær, i hvert fald udvendigt. Ikke min kop te. Nissans styrke ligger primært i “let-på-tå” biler, og ikke i de her amerikanske SUV’er. Det sagt, så skulle den jo køre ganske fint.

Fint indlæg ellers! Jeg tror lige jeg venter et par uger med fastelavnsbollerne. De slår jo én ihjel.

Reply
Steffen 16. januar 2011 - 13:23

Jeg har længe gået og undret mig over Letz shoppen ikke har fået mere omtale, da de fortjener ros og omtale i stor stil, specielt deres anderilette er farlig for ens BMI.

Østerbro har mange skjulte godter udover Letz er Goods CPH i Classensgade og Karin Falcks Køkken på jagtvej mine to helt store favoritter.

Nicolai hvis du vil træne, så skal du en tur i kødbyen og tæskes igennem i den vrede slagters laboratorie, det er noget der virker 🙂

Reply
Nicolai Klingenberg 16. januar 2011 - 15:23

@Kristian: Den er i hvert fald stor – jeg synes, det runde design gør den knapt så vulgær, som de mere firkantede vogne a la den afdøde Hummer. 🙂 Jeg stoppede i øvrigt efter én fastelavnsbolle…

@Steffen: Der er jo SÅ mange herlige perler rundt omkring, som skal opleves. Jeg er mere eller mindre standby 24/7. 🙂

Hvad byder dine to favoritter på? Er det forretninger eller restauranter? Og Kødbyens slagterhus.. Huha – jeg har set billeder derinde fra. Det minder mig – næsten – om mine dage til thaiboxing. Det var hård, men givende kost! 🙂

Reply
Simon 16. januar 2011 - 16:44

Bare sådan af ren nysgerrighed, idet jeg har hørt flere i min omgangskreds omtale Charlottenlund, Hellerup etc. således: hvor kommer betegnelsen “reservatet” fra? Er det en eller anden populærkulturel reference eller bare en tilfældighed? 🙂

… At det har noget at gøre med den endog meget homogene befolkning at gøre er jeg så udemærket klar over 😉

Reply
Thomas 16. januar 2011 - 17:02

Du kan sagtens glæde dig til Zoega, jeg har haft fornøjelsen at kunne købe det igennem deres danske leverandør i gennem længere tid, og det er næsten blevet et fast ritual til den “filterkaffe” del af familien.

Thomas

Reply
Nicolai Klingenberg 16. januar 2011 - 17:34

@Simon: Jeg har boet i området indtil år 2000, men dengang blev det ikke kaldt reservatet. Jeg tror, der er tale om et nyopstået og populært navn – og ganske underholdende synes jeg. 🙂

@Thomas: Jeg har smugsmagt – og er ikke skuffet. 🙂 Har dog stadig et fantastisk minde om en sag fra Mad & Vin i Magasin.

Reply
Thomas 16. januar 2011 - 17:34

Er det Nike + iPod Sport Kit du bruger? 🙂

Reply
Thomas 16. januar 2011 - 17:41

Kan sensoren bruges i løbesko der ikke har indbygget lomme under indersålen?

Reply
Christopher 16. januar 2011 - 17:50

Lyder som en god med travl uge Nicolai 🙂
Og du fandt alligevel tid til ldit bobler…. Har ikke selv smagt Laurent Perrier Brut endnu 🙁 Men skulle være et godt glas 😉

Reply
Nicolai Klingenberg 16. januar 2011 - 18:02

@Thomas: Jeg bruger Nike + iPod app’en – og har et par Nike sko med dertilhørende chip. Det fungerer rigtig godt, men jeg prøvede dem i et par Asiscs løbesko – først i sokken og så nede i skoen, men det virker altså ikke ordentligt. Jeg har dog hørt, at der er andre skoproducenter, der har lavet plads til chippen. Man bliver afhængig af sine data og den tilhørende trafik, så det er et klogt valg. Hvem der laver skoene, ved jeg dog ikke – info modtages gerne. Og tak for feedback.

@Christopher: Travl – og god uge! 🙂 L-P Brut er værd at gå efter og smage!

Reply
Claus Engell 17. januar 2011 - 09:33

Som lidt fanatisk biltosse (japanske sportsvogne) er jeg særligt begejstret for Nissan, og synes faktisk godt om Murano, selvom den er lidt for “comfy” til min smag. Juke kender jeg kun fra billeder, men den har jo høstet god kritik!

Nissan overklasseløg “Infinity” laver, efter min mening, en af de fedeste SUV/Crossovers: FX45. Både undervurderet og overset: http://www.toyotaautosinfo.com/wp-content/uploads/2010/12/Infiniti-FX45-2.jpg

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk