Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik – del III

Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen, der gik – del III

by Nicolai Klingenberg

Ugen afsluttes lige straks, og det betyder et kig tilbage på de sidste syv dage, der blandt andet har budt på vådt, tørt og et par butterflys. Et par af indlæggene kan du betragte som sneak-peaks på nogle af de kommende”¦.

Slips til hverdag? Klart. Men nu også butterfly.

Solen skinnede på en køretur – solbrillen skulle monteres, men brillestangen var knækket.

Kig gennem ruden til blå himmel og en snert af forår - temperaturen mangler dog at følge med.

Jeg fordrev et lille kvarter med kaffe og avis (kondolationer til Tøgers nærmeste i øvrigt)…

Det var møgkoldt ude, og et møde blev forsinket. Tiden blev brugt i Jyske Bank, som byder på små, men lunende kopper kaffe.

Og apropos visit, så kom der nye kontorforsyninger

Nye visitkort ankom - svært tiltrængt.

Der blev også tid til at kigge på flotte ben

Jeg lurede på skinker...

Tiden var inde til at hælde noget indenbords

Tanker (om) benzin - JUKE gik cirka 14 kilometer pr. liter.

Og i forbindelse med en nytårskur blev der trukket i det stiveste puds i form af Christian Westphal smokingen…

Den sorte selvbinder med dertilhørende smoking blev luftet

og skålet i herlige sager.

Vi blev budt på brut! Fra Laurent-Perrier. Den dukker sgu op alle vegne!

Vi drømte om varme og gjorde drømme til virkelighed – to uger i Thailand venter forude!

Vi drømte om varme og ferie. Og gjorde noget ved det! 14 dages ferie venter forude!

Det skulle i øvrigt også fejres…

Vi smagte hvidvin - basseret på Gewürztraminer. Elsker det ord! Og vinen er ikke tosset. Ganske sød og frugtig.

Wannabe kaffe blev prøvet – den smagte ok, men styrken kunne være stærkere (det var en 3’er).

Efter talrige kopper med koffein blev det også til en omgang de-caf.

Hvad skete der i dit liv?

You may also like

8 comments

Thomas 30. januar 2011 - 04:18

Hvor tager I hen i Thailand?

Reply
Claus Engell 30. januar 2011 - 12:22

Kan godt forstå at man glæder dig til varmere himmelstrøg… specielt når det fortsætter med sne, is og frost her i gode gamle DK. Er lidt trættene i længden, når man bor på landet, og ikke lige har en Hummer H1 holdende i garagen 😉

Min uge er gået med en masse spændende forretningsmøder, stiftet et nyt selskab sammen med 3 andre gode “købmnænd” og kæmpet med lidt kontrakter og sådan lidt.

I den kulinariske genre tog vi forsmag på foråret i går, og lavede hvidløgs-grillede scampi med en god “dip” og en god salat med balsamico hen over, koldhævet Flutes og en flaske kold Leffe til deling. Så skinnede solen i det mindste i maven 🙂

Reply
Vincent 30. januar 2011 - 14:00

Åh ja, Strandvejen op og ned en solskinsdag – større Fahrvergnügen opnås næppe i hele kongeriget 🙂
… Tog selv turen for et par dage siden 😉

Reply
Allan 30. januar 2011 - 20:08

Hejsa..
Angående Champagnen, så så jeg et sted man kunne købe en Laurent-Perrier, og der stod at det var årgang 2015. Er det en trykfejl eller hvad skal det betyde? For så vidt jeg ved er vi ikke så langt i kalenderen endnu…

Reply
repsak 30. januar 2011 - 22:20

…Hej Allan , Forventningens glæde er jo ofte den største! Men kan sikkert ikke afvise en mindre “slåfejl”!

Reply
Nicolai Klingenberg 31. januar 2011 - 11:32

@Thomas: Det bliver Kamala på Phuket! Og det bliver et hit! 🙂 Vi gik uden om rejsebureauerne og bookede selv fly og hotel. Det gav en god pris i sidste ende.

@Claus: Hvidløgsgrillede scampi og god business? Det er en opskrift, jeg kun kan sige god for! ;O)

@Allan: Det lyder meget mærkeligt? Har du et link eller et foto?

Reply
Allan 31. januar 2011 - 16:59

@NK Jeg faldt over det på SuperBest’s online supermarked
http://www.superbest.dk/produkt/laurentperrier-brut-lp-champagne

Reply
Nicolai Klingenberg 31. januar 2011 - 20:46

@Allan: Godt fundet – jeg husker faktisk ikke normalprisen, men dit link er i hvert fald ikke “dyrt”. 🙂 Tak for input!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk