Home Kort - men godt Må jeg bede om en smule hjælp? Til succes.

Må jeg bede om en smule hjælp? Til succes.

written by Nicolai Klingenberg 8. januar 2011
Pin It

Det kan føles som at stå med hatten i hånden, men det er nu oprigtigt. Det er dog ganske valgfrit, om du vil involvere dig, men jeg lover, det er gratis, gør bloggen bedre og tager et minut af din tid. Og hvordan hænger det så sammen?

Hjælpehatten - din og min vej til en endnu bedre blog.

Kort fortalt vil jeg gerne gøre min blog til min levevej. Og det går i den grad den rette vej, men det vil jeg ikke trætte dig med her og nu. Til gengæld er det et faktum, at trafik er en væsentlig del af en blogs succes. Derfor ville jeg være taknemmelig, hvis der var flere ligesindede – med interesse i og for det gode liv – der kunne få øjnene op for bloggen. Og her spiller du en væsentlig rolle.

Der er flere måder at gøre det på – en af de nemme hedder Facebook. I øjeblikket følger lidt mere end 2.800 folk gruppen på Facebook, mens langt flere besøger My-Pleasure.  Hvis du ikke er ”fan”, må du meget gerne blive det. Og det bliver du med et klik – lige her .

Det er lige der ved de røde prikker, du skal trykke. Og så er du i sving med at hjælpe.

Jeg er sikker på, at du har nogle venner, der kunne have en interesse i My Pleasures indhold. Dem må du gerne invitere ind i gruppen – det gør du såre simpelt ved at trykke på ”Foreslå til venner” inde på Facebook-siden.

Inviter dog venligst kun dem, som vil have en interesse i bloggens indhold. Hvis hver fan inviterer for eksempel fem eller ti nye “fans”, som takker ja til “invitationen”, så er vi pludselig rigtig mange – hvem sagde pyramidespilsfidus…

Og hvorfor så hjælpe? Fordi en endnu større læserskare giver mulighed for at lave en endnu bedre blog med langt flere features, muligheder, konkurrencer og oplevelser. Jeg håber, du vil hjælpe!

På forhånd tak!

/ Klingenberg

PS: Udover ovenstående kan du også anbefale dette enkeltstående indlæg – det skal nok skabe opmærksomhed. Og uanset om du hjælper eller ej, så kvitterer jeg med endnu en konkurrence. Lad os sige inden for en uge.

Pin It

You may also like