Home PindemadderBobler Vind billetter til Copenhagen Spirits and Cocktails

Vind billetter til Copenhagen Spirits and Cocktails

by Nicolai Klingenberg

Og hvad er det så? Det er – ganske kort skrevet – landets største cocktailfestival, som løber af stablen den 26. og 27. februar i Moltkes Palæ (Dronningens Tværgade 2, 1302 København K).

Velkommen til gode løjer og drinks - Copenhagen Spirits and Cocktails er landets første.

Og hvad kan du så opleve? Du kan blandt andet smage på en masse god spiritus, lære at mixe den perfekte cocktail og deltage I ”œMaster Classes”, hvor du kan blive klogere på forskellige spirtitus-huses historie.

Således kan en udstiller forvente at indrette sig. Og du kan kigge forbi og blive klogere.

Alle er velkomne – uanset om man er professionel, entusiast eller blot holder af en god cocktail. Der vil desuden foregå en lang række arrangementer rundt omkring i København. Alt det – og meget mere – kan du læse mere om på Copenhagen Spirits and Cocktails hjemmeside.

Vil du vinde to billetter, så du og en ven kan få et par gode oplevelser i cocktailens tegn? Så send et cocktailrelateret foto (det kan være alt fra en sprutflaske til et tåget udtryk i øjnene) til nk@my-pleasure.dk . Jeg trækker en vilkårlig vinder den 21. februar. Vinder du ikke, kan du købe billetter via det føromtalte link.

Det hele løber af stablen den 26. og 27. februar - læse mere på www.copenhagenspiritsandcocktails.dk/

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk