Home Bobler Vind billetter til Copenhagen Spirits and Cocktails

Vind billetter til Copenhagen Spirits and Cocktails

written by Nicolai Klingenberg 29. januar 2011
Pin It

Og hvad er det så? Det er – ganske kort skrevet – landets største cocktailfestival, som løber af stablen den 26. og 27. februar i Moltkes Palæ (Dronningens Tværgade 2, 1302 København K).

Velkommen til gode løjer og drinks - Copenhagen Spirits and Cocktails er landets første.

Og hvad kan du så opleve? Du kan blandt andet smage på en masse god spiritus, lære at mixe den perfekte cocktail og deltage I ”œMaster Classes”, hvor du kan blive klogere på forskellige spirtitus-huses historie.

Således kan en udstiller forvente at indrette sig. Og du kan kigge forbi og blive klogere.

Alle er velkomne – uanset om man er professionel, entusiast eller blot holder af en god cocktail. Der vil desuden foregå en lang række arrangementer rundt omkring i København. Alt det – og meget mere – kan du læse mere om på Copenhagen Spirits and Cocktails hjemmeside.

Vil du vinde to billetter, så du og en ven kan få et par gode oplevelser i cocktailens tegn? Så send et cocktailrelateret foto (det kan være alt fra en sprutflaske til et tåget udtryk i øjnene) til nk@my-pleasure.dk . Jeg trækker en vilkårlig vinder den 21. februar. Vinder du ikke, kan du købe billetter via det føromtalte link.

Det hele løber af stablen den 26. og 27. februar - læse mere på www.copenhagenspiritsandcocktails.dk/

Pin It

You may also like