Home Spottet Watch spotting i Geneve lufthavn

Watch spotting i Geneve lufthavn

written by Nicolai Klingenberg 13. januar 2011
Pin It

Da jeg skulle hjem fra Gstaad, fik jeg mig rundt regnet 12 timers gratis ophold i lufthavnen. Disse timer blev blandt andet brugt på at spotte lidt ure”¦

Torubillon fra Breguet. Ref. 7047, hvis du skulle efterspørge sådan en sag.

Breguet, der har lavet ure siden 1775, var også huset, der opfandt tourbillonen. Det skete i ultimo 1700-tallet/primo 1800 tallet, og det var Abraham-Louis Breguet, der videreudviklede den idé fra engelskmanden John Arnold. Faktum er i dog, at opfindelsen patenteres i 1801.

Og endnu en tourbillon fra Breguet. Den går under den sexede reference 3357BA/12/986.

Rolex? Ikke til at komme udenom. Og jeg har et svagt hjerte for huset, der måske er lidt konservativt og “det nemme valg”. Måske fordi mit første egenkøbte ur er et Rolex…

Tre gange Rolex Submariner i guld - til højre er det hvidguldsfrækkerten med blå skive...

Og mere Rolex - her er det Yachtmaster II i gult guld og hvidguld.

Videre til Omega – innovationer, Bond-relationer og månelandinger. For nu at nævne lidt “keywords”.

Tre gange Omega Speedmaster...

Hublot? Jeg har været smaskforelsket i mærket, men aldrig ejet et. Med tiden er det, som om at stormen har lagt sig lidt. Jeg ved dog, at der er en ny forhandler i København – Klarlund – som vil gå all-in på mærket. Det vil med garanti føre nogle spændende lanceringer og modeller til landet.

Fuld skrald på Hublot farveladen.

Og mere Hublot...

Hvad har vi så mere? Jo, for eksempel IWC. De har både lir til havbrug (dykning) og sager, som tager afsæt i luften – såsom nedenstående. Jeg har haft fornøjelsen af deres pensionerede, men stadig aktive urmager, Kurt Klaus, som jeg interviewede for et godt stykke tid siden. Det interview skal nok finde vej til bloggen.

IWC Big Pilot i stål, hvidguld og gult guld.

Som rosinen i pølsenden eller som det sidste hul i remmen faldt jeg over Audemars Piguet. De har talrige og topfede modeller, som har relation til alt fra sportsstjerner til lokale forhandlere. Jeg har en favorit – og den er orange…

Skulle jeg kaste min kærlighed på et Audemars Piguet, skulle det virkelig gerne være Vulcano'en her.

Mere Audemars Piguet - jeg synes ikke, at den sort-gule sag er halvt så flot som ovenstående.

Og så hører jeg da gerne, hvilket du synes bedst om

Pin It

You may also like