Home Living Det Mad Men inspirerede kontor

Det Mad Men inspirerede kontor

written by Nicolai Klingenberg 10. februar 2011
Pin It

Glemt alt om åbent kontorlandskab, en bås eller lignende. Jeg havde fornøjelsen af at tilbringe et par timer på dette herlige Stockholm kontor hos en god ven. Skulle jeg have kontor ude af huset, ved jeg nemt, hvilken stil, jeg nu ville gå efter”¦

Således skal - eller kan - et herre(!)blæret kontor se ud, hvis du spørger mig.

Det, der slog mig først, var den Mad Men inspirerede stil, der hang over kontoret. Men med en twist. Jeg fik da også at vide, at det mere handlede om ”gamle dage – og med en strejf af en opdagelsesrejsendes samling”. Det gav mening.

Lidt opstillet, men utvivlsomt stemningsfuldt. Mappen og alligatorhovedet stammer dog ikke fra samme dyr. Sofaen fandt vi ikke designeren på, men bud modtages gerne.

Et alligatorhoved, en japansk kaffemaskine i kolbelignende form med gasblus til (i øvrigt en ny sag, selvom den ser gammel ud) er blot nogle af klenodierne, der befinder sig på matriklen.

En palisanderskænk med bobler til at fejre gode møder, men også en japansk kaffemaskine (kolben). Bag lågerne gemmer dig sig i øvrigt et køleskab.

Kontoret er en del af en stor lejlighed med parketgulve, fyldningsdøre, porcelænskaminer og en altan med fed, fed udsigt over Stureplan.

Udsigten fra altanen - her er i øvrigt plads til både borde og stole.

I øvrigt går turen til kontoret i en gammel restaureret elevator, og inde ventede palisandermøbler, klassisk musik, god kaffe og lidt læskende på dåse.

Herlig arkitektur og ditto himmel.

Tak for opmærksomheden – og for lån af plads.

Pin It

You may also like