Home PindemadderBobler Et lidt rodet, men ganske interessant indlæg

Et lidt rodet, men ganske interessant indlæg

by Nicolai Klingenberg

Jeg er netop ankommet til Stockholm – den står på ”noget med mode”. Indtil den sag er på plads, deler jeg her nogle løjer, der er relevante for dig, der skal ud at rejse – uanset om det er til Stockholm eller ej. Vi lægger ud med Kastrup Lufthavn – vel nok en af de herligste flyvepladser, jeg kender til. Ved check in var jeg udrustet med mit Linde Werdelin – jeg har det med at skifte klokkeværk, og pt. er det LW’en i guld det foretrukne.

Dagens rejseekvipering feat. Linde Werdelin og Strings. Sidstnævnte blev også genkendt!

Mr. Security a.k.a. Martin er ur-elsker. Han spottede fluks og spurgte nysgerrigt – han vidste, hvad det var han så. Jeg måtte fluks spotte tilbage, og vupti var der en historie. Han var et Rolex Sea-Dweller fra 2005, og det havde været hans drømmeur, siden han var otte år og så det på Jacques Costeau i en annonce.

Martin fra security og hans drøm, som blev til virkelighed.

Og så lige et smut i taxfree – jeg kan ikke lade være med at lure på gode tilbud, og i Champagneafdelingen faldt jeg over nedenstående. Jeg mener, at normalprisen i ”detailen” ligger på cirka 600, så der er mønt at spare – tippet er givet videre.

Spar cirka 150 kroner - Laurent-Perrier Rosé a la tax free.

Drønede desuden forbi en street-art elefant – jeg var inviteret til noget elefant parade i velgørenhedens sag, men nåede det ikke. Jeg synes dog, snablen pyntede fint i lufthavnen.

Erstatningssag eller kunst? DSB er ikke i tvivl, hvis elefanten var deres ejendom.

Op i flyet og af sted mod Stockholm – en plads foran mig og på modsatte side spottede jeg en herlig Daydate i guld på en ældre mand. Jeg ville ikke afbryde, men tog en diskret foto. Jeg har et ønske om netop den model – jeg synes, den er morfar på den absolut fede måde. Jeg vil dog vælge en anden urskive, hvis det kommer så vidt.

Med svensk avis, skjorteopsmøg og Rolex Day-Date.

Vel ankommet på svensk jord ventede både chauffør og taxa, som bragte mig sikkert frem til Hotel Rival, hvor jeg nu sidder og taster løs, inden den står på kom-sammen og fashion fix i et fancy galleri.

Fixed price - og ringer chaufførens telefon, underskylder han og lægger på igen. Det kunne nogle lære noget af.

Mit hjem for en dag, en nat og en formiddag.

Egentlig er dette indlæg en form for ”det var sådan, det begyndte med bloggen”. Talrige rejser byder på talrige oplevelser, som jeg hjertens gerne deler. Det er bare med at holde øjnene åbne. Skal du til Stockholm, må jeg lige slå et slag for min Stockholm guide, som du finder her.

Hejsan, svejsan Stockholm.

You may also like

1 comment

Martin Schou-Nielsen 5. februar 2011 - 22:03

Hej Nicolai

Det er god læsning og en fin side du har her :0)
Det er sjovt at læse og se et billede af mit ur!
Jeg har flere gode “stamkunder”, som viser deres tikkerier frem og skifter fra gang til gang.
Jeg bliver ofte kaldt nørd, fordi jeg har lært at genkende dem på x-ray.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk