Home Gæstebloggere Top 3 gadgets til bilen

Top 3 gadgets til bilen

written by Nicolai Klingenberg 17. februar 2011
Pin It

Gæsteblogger Christiane Vejlø er ekspert i digitale trends og rådgiver medie- og teknologibranchen i kommunikation og innovation. Hun driver også det digitale livsstilssite Elektronista.dk, hvor tusindvis af gadgetglade brugere allerede har skrevet sig op til hendes ugentlige gratis Inbox Magasin. I dag har Christiane 3 tips til glade bilejere samt en lille video fra hendes seneste testtur med den nye Audi A6.

Christiane Vejlø på farten - dog ikke i en A6...

Problem: Bilen er blevet væk på parkeringspladsen
Man kommer tidligt om morgenen og finder en fin parkeringsplads til bilen. Bil står ganske ensomt tilbage mens man går til møde. Nogle timer senere ser verden bare anderledes ud. Bilen er ikke længere alene, men gemt mellem hundredvis af andre biler i flere lag. Parkeringshuset er fyldt til kanten og du har pludselig ingen anelse om hvor bilen kan befinde sig.

Lille app på iPhonen der, hvor på p-pladsen satte jeg min vogn...

Løsning: Hent ”Take me to my car” app’en gratis på iPhone app store. Så får du ikke alene mulighed for at lade mobilen finde din bil, du kan også holde øje med din parkometertid. Du kan bruge app’en som et kompas og zoome ind og ud på kortet.

Problem: Dit GPS system virker kun i bilen og er i øvrigt til daglig irritation
Du har nok ting som skramler rundt skiftevis i bunden af din bil og i handskerummet. Og det er jo ikke altid du kører bil, når du har brug for hjælp til at finde vej vel? Navigationssystemer fylder, de er grimme og de er paradoksalt nok ikke særlig mobile.

Navigation - på smart vis...

Løsning: Der er ingen grund til at spilde en fast vinduesplads på en stor, dum og grim GPS hjælper. Navigon MobileNavigator app’en fungerer præcist som et typisk navigationssystem og bringer dig problemfrit gennem Europa for lidt over 600 kr. Findes til Windows mobile, iPhone, nogle Nokia telefoner og Android.

Problem: Du har glemt at oplade din telefon eller iPad
Du sad og sms’ede i sofaen foran et par sene afsnit af Californication. Da du endelig kom i seng, glemte du at sætte din mobil i laderen. Nu er problemeter, at du skal op kl. 6 og har et langt telefonmøde i bilen på vej til jobbet.

Således ser en USB oplader ud i tobakstænderen...

Løsning: Med en smart lille konverter kan du hurtigt omdanne bilens cigarrettænder til et USB stik, som kan fylde alle dine gadgets op med juice, mens du kører.
Skriv ”12V til USB” på Google for at finde konverteren. Fås til ca. 100 kr.

Og apropos biler, så kan du lure med på Fru Vejløs testkørsel af den nye Audi A6 – det foregik på Sicilien og er foreviget herunder:

Pin It

You may also like