Home Gæstebloggere Top 3 gadgets til bilen

Top 3 gadgets til bilen

by Nicolai Klingenberg

Gæsteblogger Christiane Vejlø er ekspert i digitale trends og rådgiver medie- og teknologibranchen i kommunikation og innovation. Hun driver også det digitale livsstilssite Elektronista.dk, hvor tusindvis af gadgetglade brugere allerede har skrevet sig op til hendes ugentlige gratis Inbox Magasin. I dag har Christiane 3 tips til glade bilejere samt en lille video fra hendes seneste testtur med den nye Audi A6.

Christiane Vejlø på farten - dog ikke i en A6...

Problem: Bilen er blevet væk på parkeringspladsen
Man kommer tidligt om morgenen og finder en fin parkeringsplads til bilen. Bil står ganske ensomt tilbage mens man går til møde. Nogle timer senere ser verden bare anderledes ud. Bilen er ikke længere alene, men gemt mellem hundredvis af andre biler i flere lag. Parkeringshuset er fyldt til kanten og du har pludselig ingen anelse om hvor bilen kan befinde sig.

Lille app på iPhonen der, hvor på p-pladsen satte jeg min vogn...

Løsning: Hent ”Take me to my car” app’en gratis på iPhone app store. Så får du ikke alene mulighed for at lade mobilen finde din bil, du kan også holde øje med din parkometertid. Du kan bruge app’en som et kompas og zoome ind og ud på kortet.

Problem: Dit GPS system virker kun i bilen og er i øvrigt til daglig irritation
Du har nok ting som skramler rundt skiftevis i bunden af din bil og i handskerummet. Og det er jo ikke altid du kører bil, når du har brug for hjælp til at finde vej vel? Navigationssystemer fylder, de er grimme og de er paradoksalt nok ikke særlig mobile.

Navigation - på smart vis...

Løsning: Der er ingen grund til at spilde en fast vinduesplads på en stor, dum og grim GPS hjælper. Navigon MobileNavigator app’en fungerer præcist som et typisk navigationssystem og bringer dig problemfrit gennem Europa for lidt over 600 kr. Findes til Windows mobile, iPhone, nogle Nokia telefoner og Android.

Problem: Du har glemt at oplade din telefon eller iPad
Du sad og sms’ede i sofaen foran et par sene afsnit af Californication. Da du endelig kom i seng, glemte du at sætte din mobil i laderen. Nu er problemeter, at du skal op kl. 6 og har et langt telefonmøde i bilen på vej til jobbet.

Således ser en USB oplader ud i tobakstænderen...

Løsning: Med en smart lille konverter kan du hurtigt omdanne bilens cigarrettænder til et USB stik, som kan fylde alle dine gadgets op med juice, mens du kører.
Skriv ”12V til USB” på Google for at finde konverteren. Fås til ca. 100 kr.

Og apropos biler, så kan du lure med på Fru Vejløs testkørsel af den nye Audi A6 – det foregik på Sicilien og er foreviget herunder:

You may also like

4 comments

Claes 18. februar 2011 - 17:55

Charmernede hård standard plast omkring cigartænderen…. Mmmm. Én af grundene til jeg ikke er så vild med nye biler….

Reply
Klingenberg 18. februar 2011 - 18:46

@Claes: Jeg er ganske sikker på, at den også kan bruges i ældre vogn uden plast, men med cigartændere. ;O)

Reply
Steffen 19. februar 2011 - 23:46

Det må vel næsten være et kvinde problem, det man at man ikke kan finde sin bil på parkerings pladsen 😛

Man skal lige være obs. når man bruger ens smartphone som navi, da størstedelen af dem bruger data forbindelsen, hvilket kan gå hen og blive et dyrt bekendtskab, her hvor jeg sidder lige nu koster det 100kr per mb, så det kan blive dyrt, at komme fra den ene ende af byen til den anden.

ang. den nye A6, vil jeg som inkarneret Audi fan sige, at jeg langt hellere vil have den nye 5 serie 🙂

Reply
gadget fyren 13. august 2011 - 10:15

Fedt indlæg!

Elsker usb indgangen til bilen, virkelig noget man har manglet!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk