Home Grej & grooming Det er her, det sker – vis mig dit skrivebord

Det er her, det sker – vis mig dit skrivebord

written by Nicolai Klingenberg 19. marts 2011
Pin It

Om end jeg ofte er heldig at være på farten i bloggen og de andre skriveriers tjeneste, så er det typisk fra skrivebordet, at noter fra oplevelser i ind- og udland bliver til indlæg og artikler.

Har du nogensinde set Købehavn fra en DC9? Ellet et skrivebord fra en Canon S95 linse?

Det er måske ikke verdens mest fancy skrivebord, det er ikke i ædeltræ, har ingen hemmelige skuffer, men til gengæld er der hyggeligt. Og så har det forbindelse ud til hele verden.

Fra tid til anden snurrer denne boks - watch winderen holder uret gående, når det hviler fra håndleddet.

Indtil for nylig tog jeg mig til takke med min MacBook Pro, men talrige timer ved dataapparatet gjorde, at jeg godt kunne bruge lidt mere gear – derfor blev det til et trådløst tastatur, en Philips-frækkert af en LED-monitor og en Magic Mouse fra Apple – tastaturet er i øvrigt af samme fabrikat.

Sådan lidt fra siden...

En evig tro følgesvend på skrivebordet er kaffen – enten en lynhurtig Nescafé, men som oftest en Nespresso. Og på fotoet herover er den sorte drik serveret i en fornem kop fra Royal Copenhagen.

Et ældre ægtepar i baggrunden, en kop kaffe, solbriller, noter og lidt blandet elektronik.

Desuden lidt læsestof – en fræk fotobog med herlige kvinder, en Audemars Piguet sag (anno 2010 dog) og en et skuffedarium i en rædsel af fyrretræ (se bare nummer to foto herunder), som står til udskiftning.

Faglitteratur...

Arbejdspladsen er min egen, og jeg har ofte selskab af statsradiofonien – primært P3, men til tider også easy listening eller P4. Har du et godt bud på en internetradio, må du lige give lyd.

Firmakassen i form af plastsparrebøsse - og grøn plante i baggrunden.

Og så vil jeg i øvrigt gerne se dit skrivebord – send et foto på nk@my-pleasure.dk. Du kan godt være anonym.

En ældre skål i sølv fungerer som kontaktarkiv og hvileplads for visitkort.

Pin It

You may also like