Home Grej & grooming En læser og hans syn på det gode liv – primært i materiel form

En læser og hans syn på det gode liv – primært i materiel form

written by Nicolai Klingenberg 5. marts 2011
Pin It

En trofast læser går under navnet Andreas – og han kommer i dette indlæg med et par meninger om ure og ekvipering, som er tilsat en mindeværdig historie, som handler om en far, der desværre er gået bort.

En well dressed læser: Andreas.

Jeg modtog et foto af hans Bretiling ur, da jeg efterspurgte fotos af gode sager hos læserne. Der var bid – og da jeg så uret, blev jeg nysgerrig på historien. Det førte til et par spørgsmål, som du kan læse herunder – sammen med svarene.

Hvornår fik du uret?
-Jeg fik uret for 2 år siden og har har ikke båret andre ure siden.

Breitling med far-relation... It's a keeper!

Hvad var anledningen?
-Min far døde og jeg ville bære ham videre i anden forstand end hjertet. Jeg ville have noget som mindede mig om ham, hver gang at jeg kiggede på det. Jeg var ude i forskellige ting som cufflinks, tatovering og lignende, men kom frem til, at en gentleman har to ting som han kan bære som smykke, ur og cufflinks. Uret er en del af min hverdag og jeg går aldrig uden det, så på den måde bærer jeg mindet om mit håndled samtidig med at det er et elegant og stilrent smykke. Der er indgraveret, “Far” bagpå.

Kunne du finde på at købe flere ure, eller er det URET?
-Jeg har en svaghed for ure. Jeg har et Rolex Submariner og et Rolex Oyester Perpetual datejust. Drømmer da også om, at der skal foretages nogle lidt mere specifikke ur-køb når Les Deux en dag tillader det eller når jurastudiet er færdiggjort.

En klassiker fra Rolex findes også i samlingen...

Hvad betyder uret for dig?
-Når jeg vågner og tager det på kigger jeg altid lige på billedet af ham og så ved jeg, at han ville sige, at jeg skulle få noget ud af dagen og gøre det godt i livet. En frisk reminder på hard work og ham som person. Han holder øje..

Et ur er en ting, men hvad mener du ellers, enhver mand bør anskaffe sig?
-Min mormor sagde, altid friske underbukser! Men et par håndsyede lædersko (Mandens sko siger alt om hans personlighed), et skræddersyet jakkesæt og matchende ur/cufflinks så bør man føle sig tilpas, og træde ud i den vidunderlige verden som feinschmecker og være klar på at erobre verden.

Navn i foret - og med særskilt plads til flybillet (som har karakter af business class).

… Men husk det er detaljen der skal kæles for!

Det er noteret. Har du en sag, der betyder noget for dig? Det kan være en klud, en pung, et ur, en vin eller noget andet materielt, som du gerne vil vise og dele historien om, så send en mail sammen med fotoet til nk@my-pleasure.dk

Pin It

You may also like