Home EkviperingGrej & grooming Hip-hip hurra for Musselmalet Mega Sort

Hip-hip hurra for Musselmalet Mega Sort

by Nicolai Klingenberg

Fem år er gået, siden Royal Copenhagen lancerede et stel med sorte penselstrøg a la XL. Det blev fejret med maner, pianokoncert og sorte tal på bundlinjen. Lur med og se hele to pianopræsentationer af ikke helt rolig karakter”¦

Bagerst i lokalet står direktøren - vistnok og kigger på skår (af porcelæn).

Bach Piano i Bredgade huser til daglig smukke musikinstrumenter af stor størrelse, men da fødselsdagen skulle fejres havde den heftigt kompetente dekoratør – jeg mener han hedder Per (OPDATERET: Manden hedder Mikkel Kure) – tryllet lokalet om til et saga lignende landskab. Well done.

Hvis det her var det muntre køkken, kan jeg garantere, at du ikke ville kunne få seks bolde for en 20'er.

Og hvorfor ikke fejre et godt resultat og en halv-rund fødselsdag med lidt musik? Inden du får lov at se strimlen fra aftenen, synes jeg lige, du skal lure på klippet under dette foto, som i den grad beviser, at man kan tryllebinde tilskuer ved en heftig klimten i tangenterne”¦

Et - til lejligheden - Musselmalet Mega piano feat. to klimtende muser.

En suppeterrin, hvis jeg ikke tager meget fejl. Selv det største grødhoved skulle kunne bruge sagen a la Emil fra Lønneberg uden at få problemer.

Fremmødet var flot, pindemadderne delikate (jeg havde misforstået invitationen og troede, det var middag, men mødte dog ikke brødflov op) og dresscoden lød på tematisk sort, som jeg dog ikke levede op til.

Et fad med søde pindemadder... Noget chokoværk, som jeg husker det.

En tale fra chefen for det hele kunne afsløre, at bundlinjens tal nu matcher fødselarstellets farve (klap-klap), og talen blev indledet med et ordentligt happening rabalder – et stykke udefinerbart porcelæn faldt pludselig til jorden og skabte en åh-åh-hvad-nu?-stemning. Det var direktøren, der fik opmærksomhed ved at ituslå et stykke porcelæn – ”Der er jo garanti på stellet”, lød det.

Den kunne jeg ikke have drejet smukkere.

Og så til tangenterne! To fingerfærdige kvinder satte sig til tangenterne på samme tid og leverede en svært levende, musikalsk oplevelse. Se bare her.

Tak for invitationen, tillykke med dagen og de nye tal.

Royale porcelæns amoriner.

Kunne jeg få din mening om det der med at samle på porcelæn? Er du til det? Eller ”kun” delvist i form af miks ’n’ match?

You've been tagged on a plate.

You may also like

3 comments

Mads Windeballe 21. marts 2011 - 21:15

Det er et fantastisk stel.
Er dog mere til det stel jeg selv har. Nemlig Mega Mussel i blå 🙂

Reply
René Hjortborg Bjørnskov 29. juli 2012 - 02:13

Jeg samlede indtil det stel jeg havde ofret nogle k på udgik, så holdt jeg op med det

Reply
nicolaiklingenberg 30. juli 2012 - 11:10

Det er desværre ulempen… 🙁 Men mon ikke det kan findes brugt?

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.