Home Grej & grooming Sæt og (mis)match

Sæt og (mis)match

written by Nicolai Klingenberg 12. marts 2011
Pin It

Om end der er god tid til sommer, så er der knapt så længe til forår – af den lidt lunere slags. Det ER officielt forår, hvorfor jeg lige må slå et slag for et par korte benklæder og en ny polo.

Et muligt bud på en kort buks ekvipering til en varm og uformel sommerstund.

En mand, der har mange meninger om mode, skrev for noget tid siden, at voksne mænd ikke bør gå i shorts. Det kan jeg give ham ret i – hvis man for eksempel er til et finere arrangement eller på golfbanen. Men til mere uformelle lejligheder, ser jeg ingen problemer i at gå med korte ”rør”. De postkasserøde frækkerter er en gave, hvorfor jeg ikke kender prisen – men jeg er glad for dem og spår dem en stor fremtid.

Lidt tennis agtigt, selvom jeg ikke mestrer en ketcher - hvid stribe på lommen går godt til hvid polo...

Overdelen? En Ralph Lauren polo med giga hest, amerikansk bynavn og tal på ryg og ærme. På fødderne? Et par Rungsted klip-klappere, som går den tredje sommer i møde. Måske ikke det mest oplagte valg, men det var jeg, hvad jeg havde ved hånden – og dernæst på fødderne – da den uformelle fotosession fandt sted på syd-østlige breddegrader. På håndledene er der i øvrigt gasset godt op for løjerne.

Lidt armbåndssager - det røde læderflet matcher de nye shorts, mens sølvsagen er noget no name halløj. Uret? Et Linde Werdelin, mens den brune lædersnor med "guld" kranierne er fra Strings.nu

Er der noget, du sværger til sommer efter sommer? Så skal du være mere end velkommen til at dele sådanne tips.

 

Pin It

You may also like