Home Ure Snigkig på Audemars Piguets' 2011 nyheder – endda med video

Snigkig på Audemars Piguets' 2011 nyheder – endda med video

written by Nicolai Klingenberg 14. marts 2011
Pin It

Klarlund blæste endnu engang til kom-sammen med obligatoriske pindemadder og sponsorbobler fra Laurent-Perrier – og ure naturligvis. Denne gang var det Audemars Piguet, der skulle lures nærmere på.

Der blev skænket. Og skålet.

De fleste forbinder sikkert AP med serien Royal Oak Offshore, men i ”Classic collection” finder vi serien Jules Audemars. Urene passer bedre på betegnelsen “dresswatches” og er knapt så dominerende og eksperimenterende, når det kommer til materiale sammensætninger.

Manden med hatten hedder Simon Rasmussen. Han er kåret som landets bedste stylist. Og går med Rolex. I guld.

For lige at slå fast, hvad Audemars Piguet egentlig står for, fik jeg en videosnak med Stig Andersen, som du kan se lige herunder:

 

Og tilbage til elegancen – og i nogle af kreationerne er der fine funktioner såsom dual time og månefase – for slet ikke at tale om grande complication løjerne, som jeg dog ikke spottede.

Hvis du synes, at uret her er smukt, så bare vent, til du ser bagkassen...

... det er da lige til at savle over!

To tidszoner pakket ind i elegance. Skulle jeg vælge...

...ville valget dog falde på denne sag med månefase. Selvom månen ikke titter frem her, synes jeg, at en komplikation som netop månefasen giver skiven liv.

Lidt på afstand og gennem glas fik jeg dog også øje på en stopursfrækkert med spændende skivelayout.

To smukke chrono'er, der blev spottet gennem montreglasset...

Til de Offshore glade kan jeg friste med de to herunder, som dog ikke er fra 2011 – der er dog en 2011 sag i ovenstående videoklip.

Mumsi! Guld og glade dage - endnu en Royal Oak Offshore. Ej heller en 2011 model. Er du til 2011 sagen, skal du se med i videoen.

Denne her sag kom til efter Vulcano'en - en AP repræsentant fortalte ved en anden lejlighed, at den blå farve går til langt mere. Kunderne havde vist ytret ønske om selve farven. Modellen er dog ikke en 2011 sag.

Tak for god ro og orden, fine ur-kig og god snak om alt fra ure til business.

Mr. Friis Johansen a.k.a. Luxury Aficionado.

Hvordan ser du på “urmoden”? Hælder du mest til det eksperimenterende eller det klassiske?  Eller en kombination? Og tror du, at vi vender tilbage det de simple efter et par år med flere og flere eksperimenterende projekter? Ordet er frit!

Pin It

You may also like