Home PindemadderBobler Champagnepoesi – del VII

Champagnepoesi – del VII

by Nicolai Klingenberg

Både flaske og foto har ligget på lager et stykke tid – og det er faktisk flere måneder siden, at sagen herunder blev drukket, og pennen blev svunget. Tag godt imod endnu et pudseløjerligt ordspil udi Champagne.

Et boblende øjeblik i svenske omgivelser... De gyldne ord finder du lidt længere nede.

Lejligheden til åbningen af netop denne sag var min fødselsdag. Og der er i øvrigt tyve år mellem undertegnedes fødsel og årgangen på flasken.

Kender du Tage? Han ved et og andet om druer...

Og så spørger jeg lige, om der er nogen, der kender svaret på billedteksten herunder…

Hatten af for Dom Perignon - er der nogen, der egentlig ved, om sådan en kapsel har et særligt navn?

Tak for opmærksomheden.

You may also like

6 comments

Søgaard 23. april 2011 - 10:33

Selve metalkappen plus tråd er en muselet
(http://www.champagne-dumangin.com/uk/finition/muselet.html) jeg ved ikke om de enkelte dele har hvert deres navn, men det er jo Frankrig så det har de sikkert 😀

Reply
Nicolai Klingenberg 23. april 2011 - 10:49

Tak Søgaard! Jeg spurgte for tid siden en manager hos et Champagnehus, og vedkommende var i tvivl. Jeg kunne selv have googlet, men undlod. 🙂 Tak for input!

Reply
Thomas 23. april 2011 - 12:25

Hvordan smagte den?

Har en lignende flaske anno 1997 liggende i kælderen til en special begivenhed

T

Reply
Nicolai Klingenberg 23. april 2011 - 12:30

@Thomas: Ærligt så husker jeg den ikke i nuancer, men jeg skriver under på, at det var et mere end udmærket glas. 🙂

Reply
Kasper 24. april 2011 - 10:42

Minder mig om et motto jeg engang så, måske fra et reklamebureau: Vi gør os umage med dit image.

Lydlig dissonans ga’ kognitiv dissonans, og jeg kan huske det den dag i dag. Men jeg kan ikke huske, hvem der skulle huskes for det…

Reply
Nicolai Klingenberg 26. april 2011 - 09:59

@Kasper: Det er jo nærmest et gruk, det dér. 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk