Home Kort - men godt En kvik bøf i bolle

En kvik bøf i bolle

written by Nicolai Klingenberg 20. april 2011
Pin It

Der var blæst til frokostmøde, og resultatet af dette kan du snart læse mere om. Mødet involverede en let bespisning i form af en burger – og så vil jeg gerne vide, hvor du mener, man får landet bedste burger”¦

Så er der frokost - og B-Burger. Godt kød, men lidt ordinære kartofler. De kunne godt boppes op.

Café Bomhuset er en del af Skovriderkroen, og selvom jeg har været på ”kroen” talrige gange, var mødet med Bomhuset mit første. Hatten af for de gode udepladser i øvrigt.

Valget af en burger var måske lidt ordinært, men lysten til en klassiker vandt over ”lysten til noget nyt”. Dommen? En lidt pebret pris (135 kroner), men en herlig spicy chilimayo, fræk tomatkompot og velsmagende kød. Navnet er i øvrigt B-Burger, og du kan læse mere om stedet her

Og så lige din mening – hvor får man landets bedste burger? Personligt er jeg helt solgt på Gastroburgeren, som du kan få hos N0. 1 på Østerbro. Forvent blandt andet trøffelfritter og foie gras!

 

Pin It

You may also like

 • Frederik Petersen

  Ganske gode burgere dem de har på Bomhuset, har ikke prøvet mange der er bedre, et sted kunne måske være Café Dan Turéll.

  Det er sjovt når man nogen gange finder en perle af en burger i udlandet. Jeg havde mit møde med den bedste burger jeg nogensinde har fået, i Val Thorens, ikke et sted man kunne forestille sig at have fundet den, men den var noget helt specielt.

 • Nicolai Klingenberg

  @Frederik: Dan T har jeg også prøvet, men det er for længe siden til, at jeg kan sige noget om oplevelsen. 🙂 Og ja – udlandet kan nemt byde på overraskelser. Hvad var det i øvrigt, der gjorde Val T burgeren sublim?

 • Rasmus Vangby

  Jeg vil også gerne ligge min stemme på Val T burgeren! .. Der findes rent faktisk flere gode burgere i Val Thorens, måske er det kombinationen med al den friske luft og solen, der gør forskellen..

 • Nicolai

  Der er da ingen tvivl om, at den bedste burger der findes er en home made helt fra bunden, hvor alt lige fra bollen, aioli, ketchup osv er hjemmelavet og jeg disker da gerne op med en burger af den rette støbning vede lejlighed.
  Så ingen tvivl om, at jeg smider en stemme på min egen hjemmelavet

 • Er der nogen, der har smagt MASH’ burger?

  Ellers hører jeg meget godt om Cocks & Cows.

 • Johannes

  “Hundens burger” på Café den blå hund på Frederiksberg. Unbeatable.

 • Kenneth Bach

  De har med den anmeldelse lige fået en kunde mere tror jeg. Der skal vi vist helt sikkert forbi en af dagene her i foråret. Ellers er vi faktisk også ret glade for Cafe Vivaldis burger med oksemørbrad til 99,- De har ry for at være meget cafeterie agtige, men den her er faktisk virkelig god til prisen.

 • Nicolai Klingenberg

  @Kasper: Jeg har ikke prøvet MASH’en endnu – men Cocks & Cows giver jeg thumbs up i dette indlæg: http://my-pleasure.dk/2010/11/burger-og-tjuhej-med-drengene/

  @Johannes: Da jeg boede på FRB, besøgte jeg tit hunden. 🙂

  @Kenneth: Hvor ligger Vivaldi? 🙂 Og tak for ordene.

 • Nicolai Klingenberg

  @Nicolai: En burgeraften kunne godt komme på tale. Måske en get-to-gether for flere burgerfans… 🙂