Home Kort - men godt En kvik bøf i bolle

En kvik bøf i bolle

by Nicolai Klingenberg

Der var blæst til frokostmøde, og resultatet af dette kan du snart læse mere om. Mødet involverede en let bespisning i form af en burger – og så vil jeg gerne vide, hvor du mener, man får landet bedste burger”¦

Så er der frokost - og B-Burger. Godt kød, men lidt ordinære kartofler. De kunne godt boppes op.

Café Bomhuset er en del af Skovriderkroen, og selvom jeg har været på ”kroen” talrige gange, var mødet med Bomhuset mit første. Hatten af for de gode udepladser i øvrigt.

Valget af en burger var måske lidt ordinært, men lysten til en klassiker vandt over ”lysten til noget nyt”. Dommen? En lidt pebret pris (135 kroner), men en herlig spicy chilimayo, fræk tomatkompot og velsmagende kød. Navnet er i øvrigt B-Burger, og du kan læse mere om stedet her

Og så lige din mening – hvor får man landets bedste burger? Personligt er jeg helt solgt på Gastroburgeren, som du kan få hos N0. 1 på Østerbro. Forvent blandt andet trøffelfritter og foie gras!

 

You may also like

9 comments

Frederik Petersen 20. april 2011 - 10:37

Ganske gode burgere dem de har på Bomhuset, har ikke prøvet mange der er bedre, et sted kunne måske være Café Dan Turéll.

Det er sjovt når man nogen gange finder en perle af en burger i udlandet. Jeg havde mit møde med den bedste burger jeg nogensinde har fået, i Val Thorens, ikke et sted man kunne forestille sig at have fundet den, men den var noget helt specielt.

Reply
Nicolai Klingenberg 20. april 2011 - 10:45

@Frederik: Dan T har jeg også prøvet, men det er for længe siden til, at jeg kan sige noget om oplevelsen. 🙂 Og ja – udlandet kan nemt byde på overraskelser. Hvad var det i øvrigt, der gjorde Val T burgeren sublim?

Reply
Rasmus Vangby 20. april 2011 - 11:44

Jeg vil også gerne ligge min stemme på Val T burgeren! .. Der findes rent faktisk flere gode burgere i Val Thorens, måske er det kombinationen med al den friske luft og solen, der gør forskellen..

Reply
Nicolai 20. april 2011 - 13:33

Der er da ingen tvivl om, at den bedste burger der findes er en home made helt fra bunden, hvor alt lige fra bollen, aioli, ketchup osv er hjemmelavet og jeg disker da gerne op med en burger af den rette støbning vede lejlighed.
Så ingen tvivl om, at jeg smider en stemme på min egen hjemmelavet

Reply
Kasper 20. april 2011 - 17:21

Er der nogen, der har smagt MASH’ burger?

Ellers hører jeg meget godt om Cocks & Cows.

Reply
Johannes 21. april 2011 - 03:10

“Hundens burger” på Café den blå hund på Frederiksberg. Unbeatable.

Reply
Kenneth Bach 21. april 2011 - 11:04

De har med den anmeldelse lige fået en kunde mere tror jeg. Der skal vi vist helt sikkert forbi en af dagene her i foråret. Ellers er vi faktisk også ret glade for Cafe Vivaldis burger med oksemørbrad til 99,- De har ry for at være meget cafeterie agtige, men den her er faktisk virkelig god til prisen.

Reply
Nicolai Klingenberg 21. april 2011 - 12:58

@Kasper: Jeg har ikke prøvet MASH’en endnu – men Cocks & Cows giver jeg thumbs up i dette indlæg: https://my-pleasure.dk/2010/11/burger-og-tjuhej-med-drengene/

@Johannes: Da jeg boede på FRB, besøgte jeg tit hunden. 🙂

@Kenneth: Hvor ligger Vivaldi? 🙂 Og tak for ordene.

Reply
Nicolai Klingenberg 22. april 2011 - 15:40

@Nicolai: En burgeraften kunne godt komme på tale. Måske en get-to-gether for flere burgerfans… 🙂

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk