Home Bobler Et tilbageblik på torsdagens get-to-gether

Et tilbageblik på torsdagens get-to-gether

written by Nicolai Klingenberg 12. april 2011
Pin It

Først et tak for fint fremmøde til et uformelt arrangement, hvor dagsordenen var løs, Champagnen fri og pindemadderne ditto. Det var hyggeligt at hilse på nye såvel som ”gamle” læsere, og jeg skal gøre mit for, at der kommer flere sager på tapetet. Dagens indlæg er et par stemningsfotos fra den tidlige torsdags aften på Østerbro.

Letz' lokaler var fyldt godt ud af gæster fra flere dele af landet - og i mere eller mindre alle aldersgrupper.

En forsyn-dig-selv-bar var stillet op med liflige perler fra Champagne distriktet – der kunne i øvrigt skylles efter med vand.

Det ser lidt tomt ud, men det skyldes altså de fremmødtes lyst til Laurent-Perrier - en NV Brut i øvrigt.

Og til de små-sultne var Letz på pletten medpindemadder – helt bogstaveligt. En par marengslignende desserter gik rent ind – jeg så flere, der travede afsted med de søde sager – undertegnede selv faldt for en pølse, som også blev hjembragt.

Pølse, ost og feel good.

En lodtrækning blandt de tilbageblivende – dem der lukkede og slukkede – omhandlede en flaske magnum rosé. Alene på grund af flaskens sjældenhed i landet, var jeg fristet til at fylde bowlen med egne visitkort, men undlod dog…

Intet get-to-gether uden en lodtrækning - magnum rosé'en fik sidst på aftenen en ny ejermand.

På trods af et par afbud i sidste time, blev jeg informeret om, at der “vistnok havde været en cirka 100 mennekser igennem”. Velkommen igen i øvrigt til næste arrangement.

Vino på hylderne og gæster på gulvet.

Klokken lidt i slut blev der banket på bowlen og en tilbageværende vinder blev fundet. I øvrigt i three-piece-jakkesæt!

Jonas blev halvanden liter Laurent-Perrier Rosé rigere. En flaske, som ikke findes i det danske sortiment.

Bud på indhold til fremtidige arrangementer modtages gerne – er der stemning for ur-præsentationer, middag, mode eller noget fjerde? Venligst ud med sproget.

Mingling.

Pin It

You may also like