Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen der gik – del XIII

Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen der gik – del XIII

by Nicolai Klingenberg
Pin It

En event, flere gode møder, herlige måltider og gode håndtryk – en uge er overstået, og en ny venter. Lur med på dele af ugens højdepunkter! Torsdag bød på kom-sammen på 2100, hvor talrige læsere mødte op. Flere billeder kommer i næste uge.

Så er der pindemadder.

Selvom jeg ikke har grønne fingre – det ville i øvrigt se underligt ud – var glæden stor, da årets første krukke blev en realitet på terrassen. Flere er på vej, har jeg ladet mig fortælle…

Flittiglise, forglem mig ej eller hvad pokker den nu hedder. Fin er den!

I vennekredsen har det ofte været oppe til debat, hvorvidt gule plader holder eller ej. I dette tilfælde er der vist ingen tvivl.

En mørk foråsdag bød på en underholdende kombi - en Bentley på gule plader.

Jeg blev inviteret med i et advisory board med spændende mennesker. Matriklen er i 2920, og omdrejningspunktet er sport, som skal opdateres, støves af og krydres med det gode liv.

Lonesome cowboy

Et glemt lokale emmede i øvrigt af historie – jeg er sikker på, at væggene indeholder anekdoter til flere tusinde siders historie…

Et herreværelse med farve tv, lædermiljø og interessant vægbeklædning.

Efter godt møde blev vi bespist med min til dato største wienerschnitzel

Smukt er det ikke, men til gengæld velsmagende.

Et gammel urfund blev fundet frem og fikset, så både tid og dato nu fungerer. Måske et videresalg kan komme på tale…

Patineret og med mange år på bagen.

Og hovsa – en omgang velsmagende bagværk fra Meyers Deli på Gl. Kongevej blev nydt i selskab med kaffe og rar ven.

Info? Dem finder du på snitteskiltet.

Tak for opmærksomheden – har du i øvrigt nydt vejret i weekenden?

Pin It

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk