Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen der gik – del XV

Fra lørdag til lørdag – sådan lidt om ugen der gik – del XV

by Nicolai Klingenberg

Farvel til en uge der gik. De syv dage har budt på vådt og fast, sol og sne samt en tur til udlandet, men også Påske og fridage. Først gik turen dog sydpå til Østrig og op i højderne, hvor jeg fik et lift…

Jeg havde min skidebut i Ischgl - sidste gang var i gymnasiet. More to come...

Herligt at prøve kræfter med brædder på fødderne og kyndig instruktør. På vej dertil i flyet, kunne jeg læse lidt af det, jeg blandt andet lever af – freelancejournalistikken…

Endnu en artikel blev til og publiceret - omhandlende ure fra Basel og læst i et fly.

Tilbage i Kongeriget med talrige fotos og en halvfuld notesblok ventede en herlig velkomst…

Hjemvendt fra Ischgl ventede som vanligt gode sager - blandt andet tatar!

En Påskedag blev brugt udendørs…

Jeg tog til søen og luftede stangen...

Og det gav bonus.

Årets første fisk blev fanget - og sat ud igen.

Uden mad og drikke duer (heller) Påsken ikke. Det sagde pop, og smagsløgene blev behandlet vel.

Vi nød Påsken.

En gåtur i nærmiljøet bød på årets første vafler (af de spiselige slags)…

Årets første iskage blev indtaget.

Jeg faldt over noget, jeg troede, det var en uddød race, men nej… Måske en af de få, der er tilbage?

Jeg faldt over noget, som ungdommen måske ikke helt ved, hvad er...

Og så er sæsonen for udendørs møder og ditto Champagnesmagninger skudt i gang.

Det udendørs mødelokale blev etableret.

Har din Påske og uge været lige i øjet? Hvad var højdepunktet? Og huskede du solcremen?

You may also like

2 comments

Jacob V 25. april 2011 - 01:42

Skøn kommentar til tlf-boksen!

Reply
Nicolai Klingenberg 26. april 2011 - 09:56

@Jacob: Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at den skulle foreviges! 🙂 Ren nostalgi!

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk