Home Kort - men godt Iværksætterriet længe leve – skal vi arbejde sammen?

Iværksætterriet længe leve – skal vi arbejde sammen?

by Nicolai Klingenberg

Jeg har været selvstændig siden 2007 – og jeg har nydt hvert et øjeblik. Jeg har primært arbejdet hjemmefra, men det skal være slut nu. Jeg er blevet involveret i et iværksætterprojekt, som omhandler et kommende kontorfællesskab. Og der er plads til andre kreative”¦

Det er her, det kommer til at ske - bare kom med indenfor, så skal du se løjer...

Vi er længere end tegnebrættet, for huset er i hus så at sige. Det bliver i 2900 Hellerup, men bare rolig, det kommer ikke til at koste skjorten. Der vil blive plads til cirka et halvthundrede mennesker, og vi er i øjeblikket i gang med at tænke tanker udi frokost, møblering, indretning og så fremdeles.

Vi tager os til takke med en plantegning af stueplanet, mens der bygges om...

Vi vil gerne støtte op om iværksættere, der vil have herlige omgivelser, og som kan trække på hinanden. Der er derfor plads til alt fra juristen til bogholderen, grafikeren og idémanden M/K. Er du allerede etableret? Og er du allerede +1 eller +3, så er du også mere end velkommen.

Plads til reception, frokost, gode idéer og kloge hoveder.

Prisen? Den er endnu ikke helt på plads, men vi regner med, at en plads kommer til at ligge på cirka 3.000 kroner. Med parkering på gaden, som er gratis. En privat P-plads kan du tilkøbe sammen med andre ydelser, men Boffi køkkenet står til fri afbenyttelse.

Førstesalen vil også have aflukkede kontorer, hvor lidt større virksomheder kan slå sig ned. For at arbejde selvfølgelig.

Var det noget, der kunne friste? Så send mig en mail på nk@my-pleasure.dk – så tager vi den derfra. Vi regner med, at sætte skub i sagerne og bænke os om bordene i sensommeren.

Herlige omgivelser - og helt nyistandsatte.

Står du overfor måske at skulle i sving som herre/kvinde i eget hus? Så er du også mere end velkommen til at sende mig et par ord, hvis du vil høre lidt om, hvordan og hvorledes. Det er et stort skridt at tage at blive selvstændig eller iværksætter – men når du har taget det, vil jeg vove den påstand, at du ikke vender om.

You may also like

6 comments

Claes 26. april 2011 - 10:58

Fin idé

Jeg har i øvrigt et rigtig lækkert kontor / domicil ledigt på en god adresse i Hillerød, Nørre-Herlev. Det er på 200m2 og rigtig lækkert

Hvis nogen på My-Pleasure har brug for sådan noget, så sig til!

Claes

Reply
Jacob V 26. april 2011 - 16:53

Og til dem der vakler, om de skal springer ud af skabet som selvstændige:
Jeg har aldrig hørt nogle fortryde – at de gjorde det. Kun dem der ikke turde ta’ chancen!

Så ta’ springet!

Reply
Kontorhotel 20. september 2011 - 13:10

Kommer der snart lidt nyheder om dette kontorhotel i hellerup ??

Reply
Anonym 20. september 2011 - 20:05

Som tidligere nævnt: Så snart jeg har noget nyt. 🙂 Jeg ved, at der har været forsinkelser, og at der endnu ikke er “noget” på plads. Mere ved jeg ikke – og kan kun beklage forsinkelsen på vegne af initiativtagerne. Men tak for god interesse.

Reply
Hauke Haas 26. januar 2013 - 14:32

Hej Nicolai, hvis du vil vide mere om kontorhoteller kan du med fordel besøge http://www.kontorfaellesskaber.dk. Med venlig hilsen Hauke

Reply
Cecilie Jantzen 7. september 2017 - 09:46

Hej Nicolai. Spændende initiativ. Vil du vide mere kan du desuden med fordel besøge http://www.officehub.dk – Dette er også en opfordring til andre her på My-Pleasure, da i på deres blog har muligheden for at læse interessante og relevante indlæg, både som ejer og lejer hos et kontorfællesskab/kontorhotel eller blot hvis man har eget erhvervslejemål. God dag og med venlig hilsen Cecilie W

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk