Home Kort - men godt Iværksætterriet længe leve – skal vi arbejde sammen?

Iværksætterriet længe leve – skal vi arbejde sammen?

written by Nicolai Klingenberg 26. april 2011
Pin It

Jeg har været selvstændig siden 2007 – og jeg har nydt hvert et øjeblik. Jeg har primært arbejdet hjemmefra, men det skal være slut nu. Jeg er blevet involveret i et iværksætterprojekt, som omhandler et kommende kontorfællesskab. Og der er plads til andre kreative”¦

Det er her, det kommer til at ske - bare kom med indenfor, så skal du se løjer...

Vi er længere end tegnebrættet, for huset er i hus så at sige. Det bliver i 2900 Hellerup, men bare rolig, det kommer ikke til at koste skjorten. Der vil blive plads til cirka et halvthundrede mennesker, og vi er i øjeblikket i gang med at tænke tanker udi frokost, møblering, indretning og så fremdeles.

Vi tager os til takke med en plantegning af stueplanet, mens der bygges om...

Vi vil gerne støtte op om iværksættere, der vil have herlige omgivelser, og som kan trække på hinanden. Der er derfor plads til alt fra juristen til bogholderen, grafikeren og idémanden M/K. Er du allerede etableret? Og er du allerede +1 eller +3, så er du også mere end velkommen.

Plads til reception, frokost, gode idéer og kloge hoveder.

Prisen? Den er endnu ikke helt på plads, men vi regner med, at en plads kommer til at ligge på cirka 3.000 kroner. Med parkering på gaden, som er gratis. En privat P-plads kan du tilkøbe sammen med andre ydelser, men Boffi køkkenet står til fri afbenyttelse.

Førstesalen vil også have aflukkede kontorer, hvor lidt større virksomheder kan slå sig ned. For at arbejde selvfølgelig.

Var det noget, der kunne friste? Så send mig en mail på nk@my-pleasure.dk – så tager vi den derfra. Vi regner med, at sætte skub i sagerne og bænke os om bordene i sensommeren.

Herlige omgivelser - og helt nyistandsatte.

Står du overfor måske at skulle i sving som herre/kvinde i eget hus? Så er du også mere end velkommen til at sende mig et par ord, hvis du vil høre lidt om, hvordan og hvorledes. Det er et stort skridt at tage at blive selvstændig eller iværksætter – men når du har taget det, vil jeg vove den påstand, at du ikke vender om.

Pin It

You may also like