Home Kort - men godt Om at være nomineret

Om at være nomineret

written by Nicolai Klingenberg 22. april 2011
Pin It

Omend jeg ikke ser mig selv som modeblogger, er jeg blevet nomineret til at være en af dem, der kan blive årets mdoeblogger. Jeg skriver om meget mere end mode, men nok om det. En nominering er det som sagt blevet til…

Sådan ville jeg måske se ud som tegneseriekvinde...

Det er onlineportalen Miinto.dk, som står bag, og deres omdrejningspunkt er mode – de har samlet en række forretninger, som gør sig i kluns, på en og samme portal, og der er ti bloggere, som dyster om prisen.

Dem, der står bag...

Alt i alt er der samlet gavekort sammen for 50.000 kroner – herligt, herligt – og jeg kan altså stikke af med en del af præmiepuljen, hvis jeg får stemmer nok. Gider du smide en stemmer, bliver jeg glad. Du kan gøre det på linket her.

Som tak for en nominering vil jeg gerne dele lidt ud af en eventuel vinderpræmie – du er med, hvis du smider en kommentar herunder. Og du må selvsagt også gerne anbefale indlægget her.

 

 

Pin It

You may also like