Home EkviperingKluns Årsagsrelateret ekvipering – genbrugs special

Årsagsrelateret ekvipering – genbrugs special

by Nicolai Klingenberg

Mens de kommende looks sammensættes og planlægges, blev det tid til at forevige en afslappet hverdagsekvipering. Endda med gengangere og sager, som ikke er set før.

Hæk i fuld flor og fødderne på den herlige jord

Til looket skal du bruge:
– Sollysnede lokker
– En Tiger of Sweden jakke – med opsmøg og klud i lommen

Oprul på blazer med tegning, der har skabt dialog i familien.

– En ternet Ralph Lauren skjorte
– Et ur – her det nyerhvervede Day-Date

Fem over seks.

– Et simpelt snorreværk om modsatte håndled

En dag uden Strings om håndleddet. Det her er bare en simpel, flettet snor.

– Et bælte – her i sort canvas

Så kan du se både tern og bælte...

– Et par lyse jeans – også med opsmøg
– De højt værdsatte  Rungsted klip-klappere med klunker

Det skal lige nævnes, at jeg normaltvis smøger buksen op to gange. Det har jeg lært af en læser.

– En inderlommen med trofast skriverkarl i form af Montblanc pen samt Ray-Ban briller mod solen

Inderlomme-lækkerier

Og når nu vi er ved gamle klude, så kunne det måske være, at det var på tide med en konkurrence? Alliancepartneren Axel.dk trækker på fredag lod om et gavekort på 5.000 kroner. Du skal blot “like” derres Facebook side – så er du med. Tak for opmærksomheden.

You may also like

10 comments

Steffen 18. maj 2011 - 10:08

Synes det er lidt firser / miami vice, det look mest af alt pga. de meget sarte farver du har valgt.

Reply
Claes 18. maj 2011 - 12:48

Yes absolut. Men absolut på den fede måde. Miami Vice holder da max!

Reply
Nicolai Klingenberg 18. maj 2011 - 16:57

@Steffen & Claes: Jeg fulgte faktisk aldrig med i den legendariske serie, men talrige fotos på det herlige internet afslører, at der er noget om snakken. Nu mangler jeg bare en Kouros duft – resten af løjerne er i hus. Nå ja – en hurtig båd og en ny fritz, skal der nok også til…

Reply
Claes 18. maj 2011 - 18:51

Nicolai. Frita’en er da nogenlunde okay. Jeg har i øvrigt en lækker Kouros på hylden, hvis du vil låne lidt den 4. Juni. 😉

Reply
Nicolai Klingenberg 18. maj 2011 - 22:49

Vintage Kouros? 😉

Reply
Kasper P 19. maj 2011 - 22:03

Jeg synes det er cool! Farverne er gode og attituden ligeså. Jeg synes dog det er lidt fesent det med at hænge sine solbriller på display, godt nok har du dine på indersiden. Synes det er mere underspillet hvis de lige vendes om og det så kun er en del af stellet der kigger frem.

Jeg har længe undret mig over hvad der gælder blazers/jakker og opsmøg. Jeg synes det holder, men har flere steder fået at vide det er en dødssynd?

Reply
Nicolai Klingenberg 20. maj 2011 - 23:36

@Kasper: Jeg har aldrig været god til at bruge brilleetuiet – jeg glemmer det altid, og derfor sidder brillen enten i håret eller i lommen, hvis de ikke er i brug. 🙂 En brillesnor ser jeg dog ikke som en løsning, selvom jeg godt kunne forestille mig, at en sådan kunne blive populær i nogle kredse.

Ad opsmøg: Jeg mener, det er op til hver og en – jeg smøger gerne op, men typisk kun når jeg ikke har jakke over og vejret er godt. Er det en Formel lejlighed, holder jeg dog ærmerne nede. Hvad gør I andre?

Reply
Claes 21. maj 2011 - 00:20

De oprullede ærmer er vel en 1980’er ting – passer perfekt til skoene uden sokker – ren Miami Vice. Som hovedregel gør jeg hvad , der passer mig. Men, som du selv siger, hvis man er til noget mere formelt, så bliver de naturligvis nede. Desuden klæder det nogle jakker/blazere bedre end andre. Generelt klæder det de mindre formelle, f.eks de pastelfarvede, bedst.

Jeg synes din stil på billedet er for fed. Har du stilet efter 1980’er looket, eller er det et tilfælde? Alt passer perfekt. Tøjet, uret, skoene, de manglende sokker og opsmøgene. Du mangler bare en hvid VW Golf Cabriolet fra 1985 – eller noget andet i dén dur.

Claes

Reply
Klingenberg 22. maj 2011 - 16:57

Tak, Claes! Det er sådan set et tilfælde, og det eneste, der vel som sådan er direkte 80’er relateret er sejlerskoene. Og med lidt god vilje opsmøget. Golfen (80’er cab)har jeg ikke i samlingen, men jeg overvejede den for nogle år siden – tror godt det kunne blive en ny klassiker. 🙂

Reply
Claes 22. maj 2011 - 20:47

Det synes jeg da den er allerede! Sejt vogntøj.. 😉

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.