Home PindemadderBobler Champagne, 12 mands orkester og stil på etablissementet

Champagne, 12 mands orkester og stil på etablissementet

by Nicolai Klingenberg

Hvad gør man, når man gerne vil ud i byen, men gerne vil have en ekstraordinær oplevelse, der hænger på træerne? Det spørgsmål stillede ejerne af Piil & Co sig selv, men svaret lå ikke lige til højre- eller venstrebenet. Derfor har de nu taget initiativ til et nyt koncept for dem, der godt vil have lidt mere af det hele: Bubbles Club”¦

Forvent bobler, virak, ramasjang, big band, DJ's og alt det, du har savnet.

Forvent noget nyt. Og noget stort. Læg dertil en sans for detaljer, som tæller alt fra lækker håndsæbe på wc’erne til natmad, en personlig ”butler” ved sofagrupperne og talrig bemanding ved alt fra dør til garderobe og bar. Lyder det som en ny natklub, tager du fejl. Det er derimod tale om en tilbagevendende begivenhed. Matriklen hedder Tivoli Hotel og blev fundet efter tre år søgen i øst og vest, og initiativtagerne mener selv, at de har fundet byens bedste rum. Når Bubbles Club rykker ind, rykker det eksisterende konferenceinventar ud, så alt bliver tilpasset musik, gæster og stemning.

En god aften? Jeg satser på det!

Og der bliver god plads Dernæst indrettes sagerne, så de mange gæster kan få et brag af en fest og ditto koncert – men kun i udvalgte weekender et par gange om året. Der bliver plads til at mingle, og der er alt andet end langt til forfriskninger i de store barer.

Sparkling og vigtig ingrediens - i al mindelighed og i særdeleshed hos Bubbles Club.

Programmet er på plads, og der er barslet livemusik af den helt store slags. Sgt. Frost Bubbles Club Band på 12 mand sørger for, at kvinderne kan få luftet de røde såler i selskab med herskaber, der lufter det bedste fra deres klædeskab. Mellem og efter de musikalske sets, bliver der vendt plader af dygtige DJ’s. Der skal med andre ord festes. Og danses!

Og skønsang.

Når fødderne trænger til en pause, kan man tage et hvil i foyeren og et pust i den opvarmede salon, hvor røgvarer må nydes. Her er det desuden muligt at følge med i festens fortræffeligheder på storskærm, mens man nyder en let sag fra baren. Når pausen er overstået, går turen tilbage til omdrejningspunktet i den store sal, hvor de store barer lokker med alt fra cocktails til Champagne.

Når nu man lige skal pudre næsen, må omgivelserne gerne være i orden. Og således bliver det.

Konceptet er efter min opfattelse nyt – på dansk jord. Der arrangeres middag inden selve koncerten og festen, men det er selvsagt valgfrit, om man vil spise ude, hjemme eller på stedet. Kokken er i øvrigt Piil & Co’s egen, som en gang tidligere har sendt mig i den syvende madhimmel.

Billetter til ethvert temperament
Priserne indikerer, at der er skruet op for ambitionerne. Det koster fra 995 kroner at deltage, og med i prisen følger ovenstående herligheder. Plus det løse såsom velkomstbobler. Champagne naturligvis. Dertil kommer fornuftige barpriser, som netop nu er ved at finde vej til barkortet – jeg er blevet lovet en update, når det er på plads.

Er du til den forkromede løsning, så er Bubbles Couch modellen værd at kigge efter. Et sofaarrangement med egen sublim placering,  venligsindet butler og spiselige lækkerier venter. Pris pr. snude 1.995 kroner, og butleren er det magiske bindeled, der sørger for, det hele spiler. Den gyldne mellemvej er Bubles Circle, hvor en balkon tre meter over jorden giver perfekt udsyn til ramasjanget – her findes egne barer, tobaksafdeling og herligt udsyn til festlighederne. Balkonen er i øvrigt seks meter bred – og du må gerne gå ned på gulvet til de andre, hvis du lyster.

Liveoptræden på storslået scene...

Fik jeg nævnt, at der er gode priser på et hotelværelse, hvis du ønsker at overnatte på hotellet efter festivitassen? Ses vi – det sker i weekenden den 30. september og 1. oktober!

Du finder billetter til Bubbles Club lige her.

Tre kvikke til teamet bag
Alderen har som sådan ikke betydning for, om man må komme med – men hvornår er man parat til Bubbles Club?

– Du er klar, hvis du ikke kun drikker Breezers, men til gengæld har lyst til fed live musik og dygtige DJ’s. Og  er fyldt 18 år. Så kræver det selvfølgelig, at man har billet, og at man kan affinde sig med, at vi ikke spiller særlig meget tecno eller house…

Hvilke gevandter ser I gerne, at gæsterne trækker i?

– Aftentøj – og meget gerne med dress to impress in mente. Det må godt se ud som om, man er mere end klar til en fest, men det er selvfølgelig individuelt, hvordan man tolker det. Alt fra smoking til skjorte og jakke går fint an – og det same gør kjoler I alle længder – både med og uden pailletter. Lad os sige det sådan, at alt med en twist går an

I hvilken retning ser I gerne, at Bubbles Club udvikler sig med tiden?

– Det er tanken at lave omkring seks til ti aftener om året i København, hvor vi lader de bedste musikere og sangere få de bedste forhold og dermed give de bedste gæster den skønneste oplevelse, men også at give talenter en mulighed for at være en del af et professionelt hold. Live-scenen vil dog altid være hjertet i Bubbles Club. Det er heller ikke utænkeligt, at en udenlandsk sanger/sangerinde kan støde til, eller at Sgt. Frost Bubbles Club Band skal med på tour – det er noget, fremtiden må vise…

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.