Home Living De officielle invitationer til David Drebin arrangementerne

De officielle invitationer til David Drebin arrangementerne

written by Nicolai Klingenberg 25. maj 2011
Pin It

Du husker sikkert det fine foto af den smukke kvinde på The Standard, som blev postet for nyligt, og jeg lovede i samme forbindelse af returnere med nyt om udstillingen – en udstilling, der nu strækker sig over to dage på to matrikler.

Nærsynet? Så tryk på fotoet.

Første mulighed for at se Mr Drebin og nogle af hans værker er den 9. juni i Hellerup fra klokken 16.00 til 19.00 på Gersonsvej 20. Tilmeld dig til 2900-eventen på mola@art-photo.dk – det er gratis. Og der diskes op med forfriskning i form af Braadstad Cognac & tonic.

Dagen efter – fredag den 10. juni – skrues der op for tempoet med DJ Rune RK, og der skues også en smule på tidspunktet. Arrangementet løber af stablen fra klokken 16 til cirka 22 på adressen Rosenvængets Allé 11 på Østerbro. Du tilmelder dig på Facebook siden her Facebook.com/HusetsFredagsbar.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til mola@art-photo.dk

Ses vi?

Pin It

You may also like