Home Living De officielle invitationer til David Drebin arrangementerne

De officielle invitationer til David Drebin arrangementerne

by Nicolai Klingenberg

Du husker sikkert det fine foto af den smukke kvinde på The Standard, som blev postet for nyligt, og jeg lovede i samme forbindelse af returnere med nyt om udstillingen – en udstilling, der nu strækker sig over to dage på to matrikler.

Nærsynet? Så tryk på fotoet.

Første mulighed for at se Mr Drebin og nogle af hans værker er den 9. juni i Hellerup fra klokken 16.00 til 19.00 på Gersonsvej 20. Tilmeld dig til 2900-eventen på mola@art-photo.dk – det er gratis. Og der diskes op med forfriskning i form af Braadstad Cognac & tonic.

Dagen efter – fredag den 10. juni – skrues der op for tempoet med DJ Rune RK, og der skues også en smule på tidspunktet. Arrangementet løber af stablen fra klokken 16 til cirka 22 på adressen Rosenvængets Allé 11 på Østerbro. Du tilmelder dig på Facebook siden her Facebook.com/HusetsFredagsbar.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til mola@art-photo.dk

Ses vi?

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk