Home EkviperingGrej & grooming Et lynindlæg om at gå ugen i møde med stil

Et lynindlæg om at gå ugen i møde med stil

by Nicolai Klingenberg

Det handler om elementer til halsen og om at gøre op med, at et slips eller en butterfly hører formelle lejligheder til. Derfor skyder vi aftenen i gang med en opfordring”¦ Men også et spørgsmål om et famøst kommentarfelt.

Stort og småt stribet i et og samme foto. Nu er det din tur - og der er præmier på højkant!

Bind et slips eller en butterfly om halsen, og send et foto af looket til nk@my-pleasure.dk – dermed er du med til at sætte skub i den gode hverdagsstil og til at inspirere andre. Der trækkes lod om et valgfrit slips og en valgfri butterfly fra Axel (dem finder du også på nettet, hvis du ikke lige bor i København eller Århus). Og du kan deltage så mange gange du vil. Du kan sende dine fotos til og med søndag den 15. maj.
Kom i gang, sving noget om halsen, og send et foto!

En sløjfe kan også gøre det...

PS: Der var lige det med det nye kommentarfelt – som du kan se, er det nye felt Facebook-relateret, men du behøver ikke at have en profil for at kommentere. Det skulle også være muligt med andre gængse profil til fx mailkontis. Er det i orden med dig, at vi gradvist udfaser det traditionelle til fordel for det mere trafikskabende og dynamiske?

 

You may also like

7 comments

Kasper Bergholt 9. maj 2011 - 20:07

Jeg er altid nervøs ved at bygge på andres platforme, særligt Facebooks, men jeg kan godt forstå din beslutning om at forsøge at integrere My-Pleasure-universet og Facebook, når det er dér, folk opholder sig en stor del af deres online-tid.

Men hvad sker der, hvis FB ændrer kommentarfunktionen? Er det muligt at trække gamle kommentarer ud og synkronisere med Wordpress?

Hvem ejer indholdet i kommentarerne?

Følger det Facebooks regler for indholds-copyright (altså at de faktisk har rettighederne til teksten)? Hvis ja, så ville jeg nok ikke vælge den løsning.

Ta’ evt. et kig på LiveFyre.com — det kan vist en bidrage med en stor del af det, du ønsker, herunder en højere loyalitetsrate og en like-funktion a la Facebooks. Men mere elegant integreret med bloguniverset i min optik.

Reply
Henrik 9. maj 2011 - 20:34

Jeg tror aldrig jeg vil komme til at kommentere med min facebook profil. Så hellere lade vær’. Jeg syntes det bliver en smule for personligt og jeg kan egentlig godt lide, at jeg kan kommentere semi-anonymt, hvor folk udelukkende dømmer kommentaren/mig ud fra det som jeg skriver. Det har ikke noget at gøre med, at jeg ikke vil kendes ved, det jeg skriver, men mere at jeg ikke vil dele det med alle mine venner – eller de af mine venner som også læser bloggen.

Det kan virke lidt mærkeligt, men jeg tror ikke, at jeg er den eneste som har det sådan. Derfor kan du ok godt miste lidt trafik på den konto.

Reply
Nicolai Klingenberg 9. maj 2011 - 20:37

Det er helt ok – og det er i den grad en smagssag. Er det tåbeligt at køre med to kommentarfelter? Det er jo også en mulighed, men knapt så intelligent?

Reply
Steffen 9. maj 2011 - 22:20

Dukker kommentarer skrevet på facebook også op herinde og kan man se alle kommentarer?

det virker en snas uoverskueligt, at der er to kommentar felter primært, hvis de kunne ligge samlet og være kronologisk ville det nok være nemmere.

Jeg bruger ikke facebook og tvivler på, at jeg som privatperson nogensinde kommer til det, så alle facebook featureene er ligegyldige i min verden, men det er bare mig.
Personligt så synes jeg, at det er rart når folk tør stå frem og stå ved hvem de er, da det virker mere seriøst og på en måde viser, at det de skriver ikke bare er øre gas, men det er som sagt en smagssag.

Reply
Claes 9. maj 2011 - 22:23

Facebook – det er ikke lige mig… Men jeg er også en dinosaur i en ung krop….

Reply
Lasse 12. maj 2011 - 00:01

Enig med Henrik. Jeg kommenterer heller ikke på blogs via Facebook.
Og af samme årsager. Semi-anonymitet på selve bloggen. Og så rager det ikke nødvendigvis hele min FB kontakt-liste hvilke blogs jeg læser, og hvad jeg kommenterer.

Reply
Lasse Rasmussen 19. juli 2011 - 11:16

Butterflies i mønster eller enkeltfarve kan købes på http://www.niceneverdies.dk/ til 50 kr (gratis forsendelse).

Undskyld hvis det virker reklamerende – håber det har relevans for læserne.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk