Home Grej & grooming Et lynindlæg om at gå ugen i møde med stil

Et lynindlæg om at gå ugen i møde med stil

written by Nicolai Klingenberg 9. maj 2011
Pin It

Det handler om elementer til halsen og om at gøre op med, at et slips eller en butterfly hører formelle lejligheder til. Derfor skyder vi aftenen i gang med en opfordring”¦ Men også et spørgsmål om et famøst kommentarfelt.

Stort og småt stribet i et og samme foto. Nu er det din tur - og der er præmier på højkant!

Bind et slips eller en butterfly om halsen, og send et foto af looket til nk@my-pleasure.dk – dermed er du med til at sætte skub i den gode hverdagsstil og til at inspirere andre. Der trækkes lod om et valgfrit slips og en valgfri butterfly fra Axel (dem finder du også på nettet, hvis du ikke lige bor i København eller Århus). Og du kan deltage så mange gange du vil. Du kan sende dine fotos til og med søndag den 15. maj.
Kom i gang, sving noget om halsen, og send et foto!

En sløjfe kan også gøre det...

PS: Der var lige det med det nye kommentarfelt – som du kan se, er det nye felt Facebook-relateret, men du behøver ikke at have en profil for at kommentere. Det skulle også være muligt med andre gængse profil til fx mailkontis. Er det i orden med dig, at vi gradvist udfaser det traditionelle til fordel for det mere trafikskabende og dynamiske?

 

Pin It

You may also like