Home Gæstebloggere Grill og ballade med en gæsteskribents BBQ marinade

Grill og ballade med en gæsteskribents BBQ marinade

by Nicolai Klingenberg

Egentlig er det lidt pinligt, at jeg ikke har testet resultatet af denne modtagne opskrift, men jeg vil lade det komme an på en prøve – altså at lægge noget ud, som I måske får kokkereret før undertegnede.

Kan bruges før og efter grill - og kan holde sig i et par uger, når den er på køl. Det er marinaden, vi taler om. Foto: Betina Hastoft

Kvinden bag opskriften hedder Marie Melchior, og hun er flittigt skrivende – både på sin blog, men også for magasiner som Mad & Bolig, Magasinet Mad! og Isabellas. Slutteligt er hun aktuel med bogen ”Når livet er en fest”, så det er med ro i sindet, at jeg bringer hendes opskrift på BBQ-sauce. Nedenstående ord er Marie Melchiors:

Denne her sauce er uundværlig når man skal grille. Det er en stor portion, men den holder til flere grill aftner. Man kan bruge al slags kød lige fra fjerkræ, oksekød, svinekød, grøntsager og fisk. Sæt endelig ekstra sauce frem i en skål på bordet. Det smager skønt at supplere med mere BBQ-sauce på det grillede kød. Opskriften giver i øvrigt cirka 8 dl marinade.

Det skal du bruge:
5 dl ketchup (Heinz)
2 dl brun farin
1 dl honningg
1 dl worcestersauce
1 spsk sennep
3 spsk soja
2 fed hvidløg
1 spsk røget paprika
½ dl olie
½ dl cidereddike

Således gør du:
Bland alle ingredienserne i en gryde. Opvarm til kogepunktet. Sluk for varmen og lad marinaden afkøle. Opbevares i patentglas. Kan holde sig i et par uger i køleskabet.

Et grafisk kig ind i Marie Melchiors elektroniske verden - hapset fra mariemelchior.blogspot.com

Har du noget, du gerne vil dele, som har relation til det gode liv? Fifs til drinks, opskrifter eller et hemmeligt sted, vi skal kende til? Send en mail på nk@my-pleasure.dk

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk