Home Kort - men godt My-Pleasure lancerer gratis salgsforum

My-Pleasure lancerer gratis salgsforum

written by Nicolai Klingenberg 25. maj 2011
Pin It

Der er nye sager på vej til bloggen. Et forum er under udarbejdelse, og her vil du kunne sælge dine brugte sager af finere karakter og finde nye herligheder. Annonceringen vil i øvrigt være ganske gratis.

Talrige år på bagen - men absolut et muligt køb i det kommende forum.

Skal du af med det gamle ur, den tilkørte bil, et par lækre manchetknapper, en feriebolig, et gavekort til mad, en båd, en kasse vin vintage Champagne, et par kørehandsker eller en lækker lædertaske eller noget helt andet, så kan det kommende forum være stedet, hvor du kan få afsat løjerne.

Måske det var noget med et nyt ur?

My-Pleasure mener, at bloggens læsere er fanebærere af den gode stil, hvorfor det skulle være muligt at afsætte brugte herligheder til ligesindede.

Tre-i-et bud på mulige annoncer - ur, bil og kørehandsker...

Ligger du inde med noget, du gerne vil sælge, kan du sende mig en mail på nk@my-pleasure.dk sammen med tekst og et foto eller af to af det, der skal videre til en ny ejer. Servicen er i øvrigt gratis, fordi det er dig.

Anbefal gerne indlægget, så vi kan få sammensat et bredt udvalg af lækkerier. Tak for hjælpen!

Pin It

You may also like