Home Porsche 912 Porsche 912 – i selskab med god musik anno 1967

Porsche 912 – i selskab med god musik anno 1967

written by Nicolai Klingenberg 2. maj 2011
Pin It

I 1967 forlod den nedenstående bil fabrikken i Tyskland – dernæst gik turen ud til en heldig ejer, som med garanti har nydt talrige kilometer med bredt smil på læben. En gammel radio, som stadig findes i bilen, har garanteret leveret hundrede vis af god underholdning gennem de mere end fire årtier. Jeg faldt over et nummer fra bilens fødeår, som du her kan nyde – i selskab med foto af dansk landevej og Blaupunkt’en.

En anelse 60'er stemning vedhjælp af lidt billedredigering.

Jeg vaskede bilen, satte den i gear og rullede ud i foråret, der viste sig fra sin allerbedste side, og det var der, det slog mig – gad vide, hvilke toner de tidligere ejere har foretrukket at lytte til fra den simple, men velspillende radio. Da bilen er fra 1967, gik jeg på jagt i arkiverne.

"God eftermiddag. De lytter til Statsradiofonien, som her præsenterer et musikalsk indslag fra gruppen Herman's Hermits..." Jeg kan næsten høre det for mig.

Ved lidt research fandt jeg frem til, at nedenstående hit ramte verden samme år, som min 912’er ramte vejbanen for første gang…

Og herunder Kongeriget i flot form.

Danmark herligst.

Holder du af gammel musik? I så fald hører jeg gerne, hvilke 60’er numre, der går rent ind.

Pin It

You may also like