Home Bobler Fotokonkurrence – skyd og vind Champagne fra Laurent-Perrier

Fotokonkurrence – skyd og vind Champagne fra Laurent-Perrier

written by Nicolai Klingenberg 16. juni 2011
Pin It

Titter du forbi bloggen med jævne mellemrum, vil du vide, at jeg er begejstret for Laurent-Perrier Champagne. Og nu kommer det dig til gode. En konkurrence er en realitet, og det betyder, du kan vinde en limiteret gaveæske med fire flotte glas, en flaske Laurent-Perrier Cuvée Rosé.

Save some rosé for a rainy day - med det rette motiv kan du blive den heldige vinder af en deluxe boks. Læs du bare videre...

Lad det være skrevet med det samme – der er kommet tre æsker til landet, og du kan vinde den ene – interesseret? Godt!

Sesam-sesam...

Der bliver tale om en fotokonkurrence – og du kan godt nøjes med at optræde med fornavn, hvis du er til den slags. Du skal sende et foto af noget, der efter din mening, har relation til det gode liv. Inspirerende ord? Dem får du her: Sol, strand, skov, kærlighed, fest, mad, stilhed, glæde, smil og så fremdeles.

... luk dig op.

Send dit foto til nk@my-pleasure.dk – konkurrencen løber til og med søndag den 3. juli. Vinderen bliver kåret af en repræsentant fra Fujifilm Danmark, som lånte mig deres fixe FinePix X100, da jeg var i Oslo. Således er jeg uvildig, når det kommer til valget.

Er lidt glad ved stemningen i det her foto - og indholdet i glasset naturligvis.

Der ventes spændt på indkomne mails!

Kind of arty farty.

Om muligt må du meget gerne anbefale dette indlæg, så flest mulige kan nå at deltage. Tak.

Pin It

You may also like