Home Kort - men godt Sommerevent – nu med håndtryk og ønsket om en god sommer

Sommerevent – nu med håndtryk og ønsket om en god sommer

written by Nicolai Klingenberg 22. juni 2011
Pin It

På mandag er der budt til hyggelig og uformel komsammen. My-Pleasure vil være på pletten, det samme vil blandt andet Audere, Piemontevine.dk og diverse firehjulede italienere Det hele løber af stablen hos Hersild & Heggov fra klokken 19 til 21.30. Og så er det gratis at kigge forbi.

Nå ja - det oser da af sommeraften, det her...

Som du måske har regnet ud, så er aftenens omdrejningspunkt inspireret af Italien, men selvom du ikke taler sproget, skal du være mere end velkommen.

Audere.dk er på matriklen med læder-lækkerier...

Jeg ser personligt frem til at smage lidt lækkerier fra Piemonte – jeg har aldrig været der, men det kan være at appetitten skærpes efter indtagelse af et og andet fra regionen.

Peimontevine disker op med spiselige og drikbare italienske herligheder...

Bilerne kommer vi heller ikke udenom – selvom jeg er booket godt op på vogne, skader det aldrig at kigge og daske til lidt dæk – Hersild & Heggov har Fiat og Alfa i sortimentet, så du har mulighed for at se sagerne i levende live.

Og det hele foregår hos Hersild & Heggov i Nærum.

Hvor, hvordan & hvorledes?
Adressen er Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum, og du tilmelder dig eventen på mailadressen mail@audere.dk – det er helt i orden, hvis du vil have en ven eller veninde med, så smæk hænderne på tastaturet, og send en mail – så ses vi velsagtens?

Pin It

You may also like