Home Kort - men godt Sommerevent – nu med håndtryk og ønsket om en god sommer

Sommerevent – nu med håndtryk og ønsket om en god sommer

by Nicolai Klingenberg

På mandag er der budt til hyggelig og uformel komsammen. My-Pleasure vil være på pletten, det samme vil blandt andet Audere, Piemontevine.dk og diverse firehjulede italienere Det hele løber af stablen hos Hersild & Heggov fra klokken 19 til 21.30. Og så er det gratis at kigge forbi.

Nå ja - det oser da af sommeraften, det her...

Som du måske har regnet ud, så er aftenens omdrejningspunkt inspireret af Italien, men selvom du ikke taler sproget, skal du være mere end velkommen.

Audere.dk er på matriklen med læder-lækkerier...

Jeg ser personligt frem til at smage lidt lækkerier fra Piemonte – jeg har aldrig været der, men det kan være at appetitten skærpes efter indtagelse af et og andet fra regionen.

Peimontevine disker op med spiselige og drikbare italienske herligheder...

Bilerne kommer vi heller ikke udenom – selvom jeg er booket godt op på vogne, skader det aldrig at kigge og daske til lidt dæk – Hersild & Heggov har Fiat og Alfa i sortimentet, så du har mulighed for at se sagerne i levende live.

Og det hele foregår hos Hersild & Heggov i Nærum.

Hvor, hvordan & hvorledes?
Adressen er Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum, og du tilmelder dig eventen på mailadressen mail@audere.dk – det er helt i orden, hvis du vil have en ven eller veninde med, så smæk hænderne på tastaturet, og send en mail – så ses vi velsagtens?

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk