Home Pindemadder Tatarindlæg – nu med kunstnerisk anretning

Tatarindlæg – nu med kunstnerisk anretning

written by Nicolai Klingenberg 13. juni 2011
Pin It

Råt kød kan tage sig flot ud – i hvert fald på Café Quote, hvor en omgang kalvetatar for nylig blev indtaget til frokost.

Fin og elegant anretning - frokosttataren på Café Quote

Det var ikke en tatar af den rørte slags, som jeg ellers sætter stor pris på, men derimod en ren kalvetatar uden dikkedarer i kødet. Jeg har tidligere nævnt, at kalvekødet smager finere end oksekødet, hvilket også var tilfældet på Quote.

Anretningen? Jeg fristes til at sige simpel, men elegant. De syltede rødbeder og fine kapers gjorde det nok så fint på den hvide tallerken, som også bød på peberrod, skalotteløg & rå æggeblomme. Og kødet lå på smørristet rugbrød. Ryger jeg på en Quote-tatar igen, vil jeg nok forhøre mig om muligheden for at få fritter eller salat ved siden af – når nu man alligevel er i gang…

Og et lille close up af en syltet bede og kapers.

I øvrigt herligt at se at stedet var tæt på fuld booket en torsdag til frokost. Du kan se de andre frokosttilbud på Café Quotes hjemmeside.

PS: Er du mest til en rørt eller ren tatar?

Pin It

You may also like