Home Ure Tips til køb af brugte ure i Puerto Banus

Tips til køb af brugte ure i Puerto Banus

written by Nicolai Klingenberg 17. juni 2011
Pin It

Da jeg var på Solkysten for en måneds tid siden gik turen forbi en forretning, der gør sig i brugte ure og smykker. Førstnævnte har min største interesse, og besøget i forretningen endte med, at jeg blev en Rolex Day-Date rigere. Der er dog mere at komme efter – og hvad det er for sager, kan du se i dagens indlæg.

Ser det tomt ud? Så tro om igen... Jeg lover blandt andet platin og evighedskalendre.

Lad mig begynde med en tung drøm – et A. Lange & Söhne i platin, som netop var ankommet til biksen. Jeg skyder på en pris, der ikke ligger voldsomt langt fra en halv million kroner.

Suk. Det er så smukt det her A. Lange & Söhne i platin. Og tungt.

Og bagsiden skal du ikke snydes for.

Bagsidekræs - Lange & Söhne viser sig at være mindst lige så smukt bagpå.

Jeg har tidligere ejet et entry-level Panerai, og jeg bliver ved med at nævne det – måske fordi jeg savner det fra tid til anden. Men nok om dengang – er du til et ur med skumsprøjt, kunne denne sag velsagtens være noget?

Panerai Radiomir Regatta PAM 343 - nu med sejlsportsislæt og måling af 1/8 sekund.

Bagsiden er dog mindre festlig – noget mere blåt ville have pyntet og matchet skiven og visere.

Igen en mindre sexy bagside - forsiden på denne PAM holder til gengæld.

IWC – herligt brand, der har rangeret over Rolex, når det kommer til rigmandssignalværdi i Amerika for nogle år siden. Og så har jeg haft fornøjelsen af Kurt Klaus, som er deres pensionerede, men stadig aktive urmager.

En herlig IWC-sag - med månefase, evighedskalender og gang-reserve indikator. Modellen er en Portuguese - yderligere info modtages.

Bagsiden? En af de finere af slagsen, hvis du spørger mig.

Der står noget med limited på bagsiden, men jeg kan ikke greje, hvad det er for en eksakt IWC Portuguese, der er tale om. Input modtages.

Så blev det tid til en Jaeger LeCoultre – med tourbillon. Herlig sag, men jeg ville ikke drømme om at købe nedenstående model med mindre, jeg havde en Aston Martin.

Kører du Aston Martin, så kunne denne Jaeger-LeCoultre Aston Martin sag med tourbillon være en noget.

I øvrigt skal du vide, at Jaeger’en er limiteret til 300 eksemplarer. Bagsiden? Den får du lige her.

Minimalistisk bagside - her er jeg knapt så begejstret.

Manden, du skal sprøge efter, hvis du har mod på at høre mere om urene, hedder Kiko, og ham fanger du på mailadressen kiko.manzano@hotmail.com.

Manden med de mange ure og smykker. Og der kommer løbende nye sager til. Hils endelig.

Og bare rolig – han er reel, du får papirer og stemplede kvitteringer. Plus fin service. Hils i øvrigt gerne fra undertegnede, hvis du kommer på de kanter. Slutteligt hører jeg gerne, hvilken model, du synes bedst om?

Pin It

You may also like