Home Kort - men godt Et indlæg – to vindere

Et indlæg – to vindere

written by Nicolai Klingenberg 14. juli 2011
Pin It

Så er det i dag, at vinderen af både hoodie og Champagnekonkurrencen offentliggøres. Stort tillykke til begge! Sidst i indlægget stiller jeg et spørgsmål, som du gerne må tage stilling til.

Så er der to pakker på vej - en med Champagne og med en hoodie.

Lad os begynde med Champagnekonkonkurrence, hvor over 100 billeder blev sendt ind – vinderen hedder Christoffer, og blev kåret som vinder af FujiFilm Danmark med nedenstående foto.

Tillykke til Christoffer!

Begrundelsen? Den har du her:
Vinderen har formået at skabe en personlig nydelse i naturen, hvor lyset, solen og den fænomenale baggrund giver stemning, man kan næsten hører stilheden i billedet.  Vi er overbevidste om, at fotografen nyder udsigten i den sene eftermiddagssol, selv om det er køligt – og man kan næsten høre øllen, da den blev skænket.

Jeg er sikker på, at vedkommende vil nyde vinderflasken med sin store kærlighed, selv om billedet i denne situation ikke er knipset til den kommende lejlighed.

Manden på billedet er gift kan vi se, men spørgsmålet er, om det er konen, som skal have den store øl”¦

Så var der hoodien fra Les Deux – den er snarligt på vej til Aztrid, som kommenterede i kommentarfeltet. Mere end 50 deltog i øvrigt.

Les Deux hoodien er på vej til en kvinde.

Tak for den store interesse for begge konkurrencer – kunne det være muligt, at du gav din mening til kende omkring, hvad du kunne tænke dig at vinde fremover? Et ur er nævnt på Facebook-siden, og jeg kan afsløre, at der inden længe kommer to dufte til mænd på højkant.

Jeg ser frem til feedback, og du må gerne anbefale dagens indlæg, da det kan give mere feedback – og flere konkurrencer.

Pin It

You may also like