Home Kluns Et stille øjeblik i en ny hoodie

Et stille øjeblik i en ny hoodie

written by Nicolai Klingenberg 2. juli 2011
Pin It

Kender du det der med, at man lige nyder et øjeblik? Lidt læsestof, en rolig plads i solen og noget komfortabelt på kroppen? Godt – et sådant øjeblik kan du se herunder. Og der følger en lille historie med – og så kan du i øvrigt også vinde en hoodie.

En stille stund i haven med svenske King, en hat, min sten og bare fødder i lunt græs samt den nye "hoodie" fra danske Les Deux. Tak for den.

Det ringede nemlig på døren for en uges tid siden – udenfor stod ungersvend Andreas, som er ved at uddanne sig på handelshøjskolen. Han læser – efter eget udsagn – bloggen fra tid til anden, så vi har været i dialog af og til. Ved siden af studierne har han og et par andre ungersvende kastet sig over et lille modeprojekt af afslappet karakter, når det kommer til stilen. Tiltaget hedder Les Deux, og selvom der pt. er tale om et mindre udvalg, så har de haft god vind i sejlene. Jeg blev begavet med hoodie’en på billedet, som allerede er blevet flittigt brugt. Jeg står ved, at jeg sjældent går uden for døren uden blazer, men når der er ro på til daglig, hopper jeg gerne i en hoodie – den sidste fik jeg for syv år siden, så udskiftningen er nu en realitet.

Le logo.

Skulle du have mod på at se mere til drengenes kreationer, kan du lægge et smut forbi Les Deux hjemmeside, og så kan du i øvrigt vinde en hoodie som min. Smid en kommentar med dit navn, din størrelse og hvor du skal holde sommerferie, så er du med – og synes du, det er for meget, kan du også nøjes med at sende en mail med samme oplysninger på
nk@my-pleasure.dk. Du kan deltage til og med mandag den 4. juli, og pigerne må også gerne være med.

Jeg faldt i øvrigt over en debat på “nettet” om blogkonkurrencer og disses formål – jeg understreger gerne, at formålet i dette tilfælde er, at hjælpe Les Deux gutterne med lidt ekstra opmærksomhed og at give en læser et stykke tøj. Mere kompliceret er det ikke.

Pin It

You may also like