Home Kluns Et stille øjeblik i en ny hoodie

Et stille øjeblik i en ny hoodie

written by Nicolai Klingenberg 2. juli 2011
Pin It

Kender du det der med, at man lige nyder et øjeblik? Lidt læsestof, en rolig plads i solen og noget komfortabelt på kroppen? Godt – et sådant øjeblik kan du se herunder. Og der følger en lille historie med – og så kan du i øvrigt også vinde en hoodie.

En stille stund i haven med svenske King, en hat, min sten og bare fødder i lunt græs samt den nye "hoodie" fra danske Les Deux. Tak for den.

Det ringede nemlig på døren for en uges tid siden – udenfor stod ungersvend Andreas, som er ved at uddanne sig på handelshøjskolen. Han læser – efter eget udsagn – bloggen fra tid til anden, så vi har været i dialog af og til. Ved siden af studierne har han og et par andre ungersvende kastet sig over et lille modeprojekt af afslappet karakter, når det kommer til stilen. Tiltaget hedder Les Deux, og selvom der pt. er tale om et mindre udvalg, så har de haft god vind i sejlene. Jeg blev begavet med hoodie’en på billedet, som allerede er blevet flittigt brugt. Jeg står ved, at jeg sjældent går uden for døren uden blazer, men når der er ro på til daglig, hopper jeg gerne i en hoodie – den sidste fik jeg for syv år siden, så udskiftningen er nu en realitet.

Le logo.

Skulle du have mod på at se mere til drengenes kreationer, kan du lægge et smut forbi Les Deux hjemmeside, og så kan du i øvrigt vinde en hoodie som min. Smid en kommentar med dit navn, din størrelse og hvor du skal holde sommerferie, så er du med – og synes du, det er for meget, kan du også nøjes med at sende en mail med samme oplysninger på
nk@my-pleasure.dk. Du kan deltage til og med mandag den 4. juli, og pigerne må også gerne være med.

Jeg faldt i øvrigt over en debat på “nettet” om blogkonkurrencer og disses formål – jeg understreger gerne, at formålet i dette tilfælde er, at hjælpe Les Deux gutterne med lidt ekstra opmærksomhed og at give en læser et stykke tøj. Mere kompliceret er det ikke.

Pin It

You may also like

 • Mark Just Sørensen

  Hej Klingenberg!

  Jeg må også melde mig på XL-holdet, i disse tider. Mark Just er navnet, og ferien i år bliver til Club La Santa, og en tur ned til Ungarn, hvor min far døde for 3 uger siden. Så jeg må ned til min familie dernede, og være lidt sammen med dem 🙂

  En hoodie over skuldrene, ville bestemt være fantastisk, til de afslappende dage på Club La Santa – eller på vej ned til tennis-banerne 😉

 • Mads Windeballe

  Så er der sendt en mail med oplysninger..
  Håber sku jeg vinder. hehe

 • Lars

  Jeg er nok oppe i en XL.
  Navnet er Lars Østergaard og ferien går til Sandy Beach Hotel i Larnaca på Cypern. Hej 35 grader!

 • Nini

  Ferien foregår i år i DK og napper det sydfranske til efteråret. Den gennemsnitslige størrelse på sweatsene i skabet lyder L.
  Det er en lækker hoodie og fedt at der stadig er unge danske der tør tage kampen op med de store modehuse

 • Niklas

  Le Deux hermed også spottet herfra!
  Ferie i Beaujolais- Frankrig og i Monaco
  størelse L.

  Tak for en spændende blog med interesante emner!

  Med Venlig Hilsen
  Niklas Braase Helge

 • Aztrid

  Jeg er vild med hoodies! Har lige anskaffet to Shepard Fairy/OBEY hoodies på et outlet i Californien. Min yndlings-hoodie er en Suicidal Tendencies hoodie, som min kæreste købte til mig på Copenhell sidste år. Hvilket var en sød gestus, da jeg selv stod i merchandise bod og ku ha fået rabat …

  Nå, men i år går ferien til Fuertoventura, hvor min venindes mor har besluttet at bruge en uge i solen på at fejre sin tresårs med pilates og spinning i solen på sportsresortet Playitas. Min veninde skulle oprindeligt have haft sin kæreste med, men da de netop er gået fra hinanden, valgte hun at få skrevet mit navn på billetten. Jeg er evigt taknemmelig – efter mange år uden egentlig ferie er det rart at komme afsted! Netop i år har det dog ikke været så slemt, da jeg var 3 uger i Californien i maj som tag-along til min kæreste, som skulle arbejde for Apple – en slags pre-sommerferie – og skal muligvis til Afghanistan med bandet en uge til september (afhængig af om soldaterne får Medina, som er deres førsteprioritet. Vi er deres nummer 2 hvilket er en stor ære).

  Nå, det var en længere smøre som ikke indeholdt særlig meget om Moët, Brunello og trøfler, men jeg håber på at have en chance i konkurrencen om den lækre hoodie! Jeg bruger størrelse Medium eller Large afhængig af hvor store de er i størrelserne – vi må hellere sige Large for at være på den sikre side, da jeg har ret lange arme.

  Mange sommerhilsener fra Aztrid

 • Carljohan

  Carl Johan – large – og Provence for alle feriepengene.. 😉

 • Jeppe Lauritzen

  Jeppe Lauritzen, Large… har netop afsluttet 14 dage i Sydfrankrig og Skagen + Rørvig venter i horisonten, god sommer til alle

 • Jeg hedder Simon Tørring, bruger en størrelse M og skal tilbringe sommeren rundt omkring i Sydeuropa. Først tre uger til Sydfrankrig med familien, dernæst en forlænget weekend til Ibiza og endelig en uge til Puerto Banus når sommer bliver til efterår. Jeg krydser fingre for mig selv – og for Les Deux 🙂

 • Erik Holflod Jeppesen

  Erik Jeppesen, Medium.. Turen går to uger til Alanya, og en weekend til Paris. Ellers skal der bare spilles golf diverse steder rundt i Danmark, hvis vejret tillader det 😉

 • Stefan-Haislund

  Le Stefan Haislund Koppetsch, burde klemme mig i en large…;-) Sommerferien bliver holdt i øjeblikket på hjemmebanen, så perfekt med en hoodie..;-)

 • Morten Laursen

  Fed hoodie. Morten Laursen, str. XL. Sommerferien er udskudt til august, og jeg tager med en kammrat til…ja, vi skal faktisk finde et fedt sted, men kultur, varme, smukke kvinder og god mad i dag. Tror den lækre hoodie fra Les Deux ville gøre sig godt en sommeraften i Barcelona eller bare her i Hellerup 🙂

 • Nicolajweber

  Nicolaj Weber i en størrelse m
  Jeg er ved at finde en træjolle og sammen med nogle drenge ror vi afsted med teltet og så må vi se hvor langt vi kommer (der skal jo og drikkes et par øl) Efter de sidste par uger som på mystisk vis er forsvundet ud af hukommelsen, siden den mandag jeg fik den flotte blå hhx hue på, bliver det rart med lidt afslapning i en lille jolle og et par øl med måde!

 • Klaus_klitgaard

  Klaus Klitgaard str.XL. Jeg har et par hoodier… en original merchandise fra Cambridge University og nogle stykker der er lavet med årets motto på ryggen til “drengenes” årlige skitur – super comfy…
  Sommerferien i år bliver lidt i sommerhus og lidt ned i vores lejlighed i Sydspanien.
  God ferie til alle.

 • Uffe Trærup

  Navnet er Trærup, Uffe Trærup.
  Der er købt flybilletter til Bangkok til lillebror og undertegnede. Tre uger med hvad-vi-nu-har-lyst-til. Ja tak.
  Skulle jeg være den heldige vinder, vil jeg foretrække en str. medium.

 • Martin Jensen

  Martin Jensen str. L

  Jeg skal bare holde sommerferie hjemme med familien i år, det er jeg faktisk fint tilfreds med, da jeg ikke bryder mig så meget om, når det bliver for varmt.

 • ST

  Hoodie Allen – størrelse M
  Sommerhus i Marielyst.

 • Steffen Skov Pedersen

  Steffen Pedersen
  L
  Blåvand

 • Kim T.

  Kim T. Str. XL

  Ferie i DK med familien, da der lige er bestilt en længere tur til Mexico til vinter og så sparer vi lidt her i sommer 😉

 • Andreas Duus

  Andreas Duus
  Str. L
  3 uger til Italien på camping

 • Ulrik B.

  Los Angeles.

  Ulrik Baltzer, str. L

 • Anton D

  Anton D.
  str. L.

  jeg skal 3 uger afsted med familien til dejlige italien 🙂

 • Starklint

  Tobias Starklint, Str. M

  Ferierer i Sydfrankrig, rettere sagt Nice, Saint Tropez og Monaco. 14 dage i slutningen af August.

 • Jonasmunk

  Jonas Munk
  Str. Medium
  Paris – Tour De France, shopping (Colette, Dior Homme, Givenchy etc.) og hyggelige caféer..

 • Riisberg

  BERLIN
  Nikolaj Riisberg
  Str. L
  Kunne godt bruge den, alle pengene går pt. til renovering af huset 🙁

 • DavidF

  David Flou
  Str. L
  Valencia og plukke appelsiner 😉

 • jesper

  Er hverdagen hektisk og fuld af oplevelser, så er ferie chancen for at koble af. Derfor vil den i år forgå i et dansk sommerhus et unavngivet sted – god mad, dejlig stemning og ingen telefoner og mails der bimler. Hygge ved aftensolen i min les deux hoodie size m.

 • Magnusgotfredsen

  Magnus Gotfredsen – str l
  Ferie går til Svinkløv Badehotel og derefter et par dage i sommerhus i Skagen. Så skal der ordnes lejlighed med div. Vedligeholdsopgaver.

 • Janus von Platen Hallermund

  Janus Platen – størelse L

  Ferien står på hjemlig afslapning med en afstikker til sydens sol i form af det sydlige Frankrig.

 • Brian Haagh

  Brian Haagh – str. L

  – Ingen sommerferie, men et par dage her og der (årlige tur til Gøteborg, overnatning på hotel + god mad / god vin / gode drinks i selskab med kvinden i mit liv) og 3 uger til Thailand i November 🙂

 • Martin K. Madsen

  Martin K. Madsen, str. XL
  Ferie er måske så meget sagt, men har været i Kyiv med arbejde og skal ligeledes til Bruxelles.. Dog er der i begge tilfælde indlagt en dag til sightseeing.

 • Mads Joergensen

  Mads Jørgensen, str. L

  Nøjes med et par dage på Fanø, og en lille tur til Sverige for at spille lidt golf

 • Christian

  Lækkert! Jeg vil gerne smide mit lod i bunken til en størrelse M.

  Min sommerferie? Vi pønser her i familien på et længerevarende, måske mere permanent udlandsophold i løbet af det kommende halvår, så årets sommerferie kommer efter al sandsynlighed til at blive tilvejebragt her i Danmark. Jeg har tænkt mig noget i retning af:

  – Rørvig, tilbagelænet afslapning på stranden, cykelture i plantagen, frisk fisk fra havnen og grill i haven.

  – Øresund i min gode ven og kollegas Hallberg-Rassy, med fiskestang og badetøj, akkompagneret af kølig hvidvin, eller måske en god røget maritim Islay-whisky.

  – I kano ned ad Mølleåen med kæresten og børnene, og picnic med snobrød og pølser og hjemmelavet hyldeblomstsaft.

  – Køreture op langs kysten ad Strandvejen. Den storslåede natur, de pragtfulde huse og de lækre biler har altid betaget mig voldsomt ved denne tur.

  – Humlebæk hos svigerforældrene; rødvin til frokost, rejer på grillen, hygge i Sletten Havn og tidlige morgendukkerter.

  God sommer til alle!

 • Jens Rønsholt

  Navn: Jens Rønsholt
  Størrelse: Medium
  Sommerferieplaner: Sommerturné i Dammark, hos familie og venner

 • Nikolaj

  Nikolaj
  Size M.
  Garda Lake, Italy

 • Andreasjahn1989

  Andreas Jahn-Nielsen
  Str: Medium
  Læsø (vild ungdom)

 • Frederik Dalsgaard

  Frederik Norup Dalsgaard
  Str: Medium
  Et par dage i skagen efterfulgt af et 14 dages trip til Amalfi, Rom, Italien.

 • Nicolai_wachmann

  Nicolai Wachmann
  Str: medium
  Nogle uge i vores sommerhus, ren retor stil langt væk fra alt, bare stilhed og hygge med de to mest vidunderlige personer i mit liv, min kæreste og min lille søn. Der er ingen tvivl om, at der skal bygges mange sandslotte, der bliver lige så hurtigt ødelagt igen
  Hvad mener kan man ønske sig?

 • Peter Albaek123

  Peter Albæk
  Str. XL
  14 dage i Barcalona..

 • Michael Nielsen

  Michael Nielsen
  Størrelse Medium
  14 dage i Nice..desværre først i august måned..dammit ! 🙂

 • Rasmus Salling

  Rasmus Salling
  Str. M
  Lidt sommeridyl ved Havnsø Strand med masser af tid til afslapning og forhåbentligt at nyde det gode danske sommervejr, når det er bedst. Der udover en tur til Madrid for at være kulturel, foodie og festabe.

 • gustav

  Gustav enrum
  Str. M
  Jeg skal til båstad og holde sommerferie og på idrætshøjskole …

 • gustav

  Gustav enrum
  Str. M
  Jeg skal til båstad og holde sommerferie og på idrætshøjskole …

 • Morten E. Andersen

  Morten E. Andersen
  Størrelse M
  London Baby !

 • Martin Jensen

  Er vinderen fundet af konkurrencen?

 • Anonym

  Offentliggøres i morgen! :O)

 • Lass

  Jeg er netop hjemvendt fra ferie, så konkurrencen er overskredet 🙂
  Men jeg er mere interesseret i hvor Les Deux eventuelt kan købes henne ?