Home Pindemadder Et tilbageblik på en festlig fredag

Et tilbageblik på en festlig fredag

by Nicolai Klingenberg

Af og til kan det svare sig at tage vogntøjet, når der er gilde i byen – og således gik det i fredags. Den efterfølgende dag havde nemlig en tungt program, men det er en anden saga. Sulten skulle stilles på No 1 på Østerbro – og jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg skulle indtage”¦

Østerbro idyl - og jeg havde ikke vanskeligheder ved at finde en parkeringsplads!

Jeg har spist på stedet en håndfuld gange, og jeg er aldrig blevet skuffet – atmosfæren er intim og hyggelig, og også denne gang var lokalet flot besøgt. Det skaber altså en stemning, når man er i andres selskab.

Tilbage til valget af spise – mine tanker har cirkuelret om gastroburgeren talrige gange siden jeg fik den sidst, som i øvrigt er længe siden. For længe siden. Og der var sket lidt siden sidst med hensyn til anretningen – fritterne havde fået ny service, mens trøffelmayoen og den hjemmerøgne ketchup stadig var faste sidekicks. Bøffen blev indtaget uden overbolle – ej på grund af hvedefobi, men fordi at sagen simpelthen mætter virkelig heftigt. Jeg så i øvrigt, at Deutz var kommet på kortet – vistnok en udskiftning fra tidligere velkomstchampagner.

Børger tid. Jeg er i øvrigt tilhænger af trøffelmayoen, mens jeg går mere sagte til den røgede ketchup.

Hr. Køster kom i øvrigt til bordet og fik en kort, men hyggelig sludder med undertegnede og de medspisende, som valgte bøf og gastroburger.

Manden, der laver gode burgere, og som har huseret på matriklen i over 10 år: Morten Bech Køster.

Vi blev prikket på skulderen og inviteret i herreværelset, som vi takkede pænt ja tak til. Her findes lille sofa, levende lys, barvogn, et jagttrofæ og rolig atmosfære, som passede perfekt til at slå mave.

Halløj i herreværelset - det lyder nærmest som titlen på en voksenfilm...

Kaffe med mundgodt blev dernæst indtaget, før turen fik videre til Marriott, hvor landets lækreste luksusmagasin Luxury Aficionados bød til sommergilde, CD-release, pindemadder, feel-good og drinks. Blev du burgersulten af fotos, så kan jeg anbefale dig at lure nærmere på No 1’s hjemmeside – i øvrigt serveres burgeren kun om fredagen!

Så er der kaffe. Stempel endda.

Magasinet kunne fejre sin til dato største og første udgivelse – største på magasindelen med 180 sider og første på CD-fronten med en herlig skive, som i øvrigt blev lyttet til på vej hjem i bilen og dagen derpå.

Marriott it is - receptionen er fin, men jeg har aldrig være synderligt begejstret for værelserne.

Luxury Aficionados er i øvrigt gratis, og kan læses online på  – og er du glad for Facebook, kan du blive fan her, så du kan holde dig opdateret på udgivelser, events med mere.

Fart på bordene - svusj effekt på gæst grundet halv-lang lukketid.

Bar' hygge...

Der var talstærkt fremmøde af godtfolk, venner og bekendte, men også herlige vogne, smagsprøver og drinks. Tak for fint arrangement.

Aftenens sidste omdrejningspunkt - det gode liv på tryk og i lytteform: Luxury Aficionados.

You may also like

2 comments

Morten Køster 15. juli 2011 - 17:33

altid en fornøjelse at have Dem på besøg Hr. Klingenberg ;-))
hav en god sommer …..

Reply
Anonym 16. juli 2011 - 10:31

Hr. Køster – tak for ordene. Vi tales ved snart om du-ved-nok-hvad udi get-together sagen post sommerferien. Hils fruen og et lettere forsinket tillykke med bryllupsdagen.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk