Home Kort - men godt Hurra for mig og en gave til dig

Hurra for mig og en gave til dig

written by Nicolai Klingenberg 12. juli 2011
Pin It

Jeg fylder år i dag, mere er der ikke at sige til det. Jeg vender fluks tilbage med nye indlæg, men når nu omdrejningspunktet er fødselsdag, kan det nemt komme til at handle om gaver. Og jeg har en gave til dig…

Hvis nogen skulle være i tvivl...

Gaven? Det er det nok så omtalte salgsforum, der nu er en realitet. Se bare her – og husk dette link fremover . Linket har også fået en lille – men fast – plads øverst på siden.

Afsted med dig...

Du kan sælge og købe alt mellem himmel og jord, og der er pt. omkring 20 sager, der venter på at skifte hænder, og du skal være mere end velkommen til at lægge biler, ure, tasker, malerier, møbler, liebhaverejendomme med meget mere til salg. Det er gratis – og særdeles nemt. Lad venligst ikke billederne overskride 500 kb – så er du rar.

Slutteligt skal du være mindst lige så velkommen til at joine My-Pleasure på Facebook, og er du fuld af overskud, må du gerne gøre andre opmærksomme på siden ved at dele den på din profil. Det tager kun et kliks-tid, men det virker meget længere.

Til dem, der gerne vil hjælpe lidt til... Tryk "Del", og du har gjort en forskel.

Har du spørgsmål, kan du bare skrive til mig på nk@my-pleasure.dk

Nyd dagen – så vil jeg gøre det samme.

Pin It

You may also like