Home Bobler Kanye West goes øst – Champagnefest, koncert og middag på dansk jord

Kanye West goes øst – Champagnefest, koncert og middag på dansk jord

written by Nicolai Klingenberg 16. juli 2011
Pin It

Egentlig er overskriften – for mit vedkommende – det mindst relevante i dette indlæg, men det lød nu så godt. Der handler om et gilde af kaliber, som finder sted på Nimb i København (øst for Kanye Wests hjemland), og der er i den grad lagt fine Champagner på køl.

Jamen kom da indenfor...

Det hele løber af stablen den 11. august, og setupet er storslået – Kanye West giver koncert i Tivoli, og i den forbindelse er der stablet en efterfest på benene (fra klokken 20 til 01) i Nimbs herlige lokaler.

Sikke et smil... Herlig ekvipering dog.

Er du til Dom Pérignon, Bollinger og klassiske cocktails, så er Nimb nok noget for dig – og oplevelsen er krydret med et strejf af James Bond. Dels fordi han er et ikon, og fordi de klassiske cocktails serveres af Bond-babes – og fordi de to nævnte Champagner har relation til 007.


Der er plads til 150 personer, som i øvrigt vil kunne sippe de herlige dråber til tonerne fra DJ Nicolines pladesamling.

Det er hende, der vender plader.

Du bestiller din billet her, og den officielle vært er i øvrigt Fine Wine Magazines.

Er du til det ekstravagante? Så er der mulighed for at gå all in. For 22.000 kroner kan du bliver opvartet med en middag extraordinaire. To Michelinkokke – Thomas Herman og Paul Cunningham – vil sammensætte delikate retter, som tilsættes vine, der nemt matcher Michelinstjernerne: Pétrus 1945, 1947 og 1961, Dom Pérignon Rosé 1959, Le Montrachet, Lafleur 1947, 1961 Latour og 1982 Mouton-Rothschild – for nu at nævne et par stykker. Bliver du sulten og tørstig af deluxe indslaget, kan du skrive til kbt@bon-vivant.dk.

Shipwrecked 1907 Heidsieck - den skulle være blandt klodens dyreste dråber.

Måske vi ses – dog ikke til middagen for mit vedkommende.

Pin It

You may also like