Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXXII

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXXII

written by Nicolai Klingenberg 28. august 2011
Pin It

En uge er gået – og denne gang er de fleste af dagene nydt på Solkysten. Nærmere bestemt i Puerto Banus og i Marbella. Da tiden var knapt og humøret højt, blev talrige fotos reduceret til et enkelt foto, men også en videohilsen med let sved på panden og info om et ur.

Der memoreres...

Der er ikke så meget andet at sige end “Tryk på trekanten” – altså play. Der har været lidt vanskeligheder med “introbilledet” i videoen – jeg har valgt et mindre Zoolander-relateret look, men det tager nogle timer, før det opdateres.

Var din uge som ønsket? Og skal der mere video på My-Pleasure.dk?

Pin It

You may also like