Home Pindemadder How to bøf – MASH viser dig vejen til det perfekte stykke kød

How to bøf – MASH viser dig vejen til det perfekte stykke kød

written by Nicolai Klingenberg 17. august 2011
Pin It

Det er for længe siden, jeg har været på MASH, men nok om det. Nu er det nemlig muligt at fyre op under løjerne – altså kødet – og få grillet eller stegt din bød a la MASH. Hvordan det hænger sammen, kan du se i dagens indlæg, hvor du også bør dele din mening om kød.

Så er der kødnyt på MASHs Youtube-kanal...

Det er måske kommet nogle for øre og øje, men jeg slår nu alligevel et slag for kødhusenes kanal på Youtube, hvor du kan lære, hvordan en bøf bør steges. Jeg trodser i øvrigt gerne vejr og vind, når grillen skal bruges – den står under halvtag året rundt, og er glohed på kort tid. Der fyres nemlig med gas.

På kanalen kan du få svar på de typiske spørgsmå: Hvor længe skal kødet egentlig hvile? Hvor længe skal en bøf af oksemørbrad have på hver side? Og hvordan er det nu lige med saltet – skal det på før eller efter stegning?

De sidder lige i skabet.

Svarene finder du som sagt på kødhusets kanal, der går under navnet MASH Steakhouse. Klik dig ind, fyr op under grill eller pande og giv bøffen den kærlighed, den fortjener.

En frokostbøf - indtaget for alt for længe siden. Har dog været der siden den frokost, men altså...

Jeg vil i øvrigt gerne vide, hvilken udskæring og hvilken slags kød, du foretrækker at grille eller stege?

Pin It

You may also like