Home Medier med mere Luxury Aficionados – et nyt nummer rammer gaden i dag

Luxury Aficionados – et nyt nummer rammer gaden i dag

written by Nicolai Klingenberg 30. august 2011
Pin It

Er du til luksus på tryk, så er det i dag, du skal forbi en af Luxury Aficnados partnere, som har bladet til fri distribution – intet mindre end 180 sider venter på dig. Spækket med mode, biler, ure, rejser, tips til netværk og meget andet. Det er i øvrigt det tiende nummer, der i dag er på gaden – tillykke med den runde udgivelse i øvrigt!

Forsiden af det tiende nummer - well done. Foto: Morten Jerichau

Som en lille teaser på det trykte, får du i dag et par skud fra magasinet – det er i øvrigt Morten Jerichau, der har skudt herreserien, mens Nicky De Silva har formået at vise diverse former for undertøj på kvinder i det helt rette element.

En pæn kuffert. Foto: Nicky De Silva

Curlers og undertøj til kvinderne. Foto: Nicky De Silva

Herremodeserien formår at samle lækkert kluns til kroppen og herlige ure til herrernes håndled

Herreekvipering af den elegante slags. Foto: Morten Jerichau

Jeg faldt desuden over en artikel om Deutz Champagne og et særligt Champagne Hotel i det nærliggende område – jeg fik kun læst sagen online, men glæder mig til at fordybe mig i den fysiske udgave. Hvis du ikke når forbi en forhandler i dag, kan du med garanti nå forbi Luxury Aficionados hjemmeside, hvor sagen ligger til frit gennemsyn. Ganske gratis såklart – ligesom magasinet.

Pin It

You may also like