Home Medier med mere Luxury Aficionados – et nyt nummer rammer gaden i dag

Luxury Aficionados – et nyt nummer rammer gaden i dag

by Nicolai Klingenberg

Er du til luksus på tryk, så er det i dag, du skal forbi en af Luxury Aficnados partnere, som har bladet til fri distribution – intet mindre end 180 sider venter på dig. Spækket med mode, biler, ure, rejser, tips til netværk og meget andet. Det er i øvrigt det tiende nummer, der i dag er på gaden – tillykke med den runde udgivelse i øvrigt!

Forsiden af det tiende nummer - well done. Foto: Morten Jerichau

Som en lille teaser på det trykte, får du i dag et par skud fra magasinet – det er i øvrigt Morten Jerichau, der har skudt herreserien, mens Nicky De Silva har formået at vise diverse former for undertøj på kvinder i det helt rette element.

En pæn kuffert. Foto: Nicky De Silva

Curlers og undertøj til kvinderne. Foto: Nicky De Silva

Herremodeserien formår at samle lækkert kluns til kroppen og herlige ure til herrernes håndled

Herreekvipering af den elegante slags. Foto: Morten Jerichau

Jeg faldt desuden over en artikel om Deutz Champagne og et særligt Champagne Hotel i det nærliggende område – jeg fik kun læst sagen online, men glæder mig til at fordybe mig i den fysiske udgave. Hvis du ikke når forbi en forhandler i dag, kan du med garanti nå forbi Luxury Aficionados hjemmeside, hvor sagen ligger til frit gennemsyn. Ganske gratis såklart – ligesom magasinet.

You may also like

2 comments

Anders Damm 30. august 2011 - 19:26

Tak for tippet. Så gik der da lige et par timer med det:)

Måske man skulle åbne en af de Deutz der ligger på hylden…

Reply
Anonym 31. august 2011 - 08:37

Så lidt. 🙂 Og åben du bare løs, AD.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk