Home Kort - men godt Nespresso bød til presseevent – og det kommer dig til gode

Nespresso bød til presseevent – og det kommer dig til gode

written by Nicolai Klingenberg 26. august 2011
Pin It

De er rigtig rare hos Nespresso – og fulde af passion. Et smut til Kødbyen bød ikke bare på fakta, brunch og kaffe, men også en præsentation af en ny maskine. En maskine, som du kan vinde.

Således ser det nye vidunder ud – som du kan vinde…

75 % af danskerne har ikke et kaffeapparat, der kan varme mælk, og det har Nespresso gjort noget ved. Den nye Lattissima kan nemlig det meste med mælk. Og således var White Room i Kødbyen ekviperet i hvidt, da ”pressen” var på pletten. En kort præsentation af alt fra fedtprocenter i mælk (jo højere jo bedre i øvrigt – så drop skinny latte, hvis det skal smage af noget) til lidt teknisk info om et rensesystem banede vejen for næste taler: Søren Stiller Marcussen. Han kan et og andet med mælk og kaffe og har ikke bare vundet sølvmedalje i verdensmesterskaberne for Latte Art. Sådan.

Søren Stiller Marcussen – han kan en del med kaffe. Og ved en del om mælk.

I øvrigt har Søren også udviklet en særlig lattemælk med Arla – og det er ikke bare et hurtigt mersalgsstunt, for Søren har testet og smagt tæt på 100 forskellige slags mælk – og der er i den graf forskel på økomælk fra fx Thy og Bornholm. Vidste du i øvrigt, at mælkeskummet beskytter og holder på aromaen i din kaffe?

Brunch med hvidt tema – grundet mælkens rolle i øvrigt.

De er i øvrigt meget hjælpsomme hos Nespresso. Og din kaffe er aldrig længere væk end et døgns tid eller to – og du kan bestille din kaffe på nettet, i butikken. Eller via fax, lyder det. Og de er altid klar på at rådgive i butikken. Kundeklubben? Den er også alle tiders. ”Vi er mange i Boomerang. Og vi skal blive flere.” Således lyder det i klippet herunder, men jeg tror, de har det på samme måde i Nespressos kundeklub”¦

Nå. Lattissima er kommet i en ny version, og det er egentlig den, vi er samlet for at se og prøve. Og det er nemt. Meget nemt. Et tryk på en knap, og du har din Nespresso, som du måske kender den. Et andet tryk, og du har den i ”den store udgave”. Men så er der de to nye knapper til mælk – det er smart. Apparatet varmer mælken op lynhurtigt, og en ny skumregulator gør det til en smal sag at lave mønstre og lignende, hvis man er til den slags. Og så er den nem at rengøre, strømforbruget er blevet reduceret, og det bliver ikke meget bedre.

Eller det gør det faktisk – for du kan vinde den nye maskine. Den har en værdi af 2.599 kroner, og så er den faktisk ganske nydelig. Kubistisk, stilren og med mulighed for at afmontere mælkebeholderen, som dernæst kan sættes på køl i tre dage.

Skal du vinde den nye maskine? Godt. Jeg trækker lod den 25. September blandt dem, der har givet deres bud på, hvor man får den bedste kaffe i landet. Det kan være en fancy café, i dit hjem, på en færge eller noget helt fjerde. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vil du vide mere om Nespresso? Så klik her <–

Pin It

You may also like

 • Jonas Manley

  Som nærmest alt andet afhænger hvad der er bedst om omstændighederne. For mig er den kop kaffe jeg sætter aller mest pris på, den jeg får om morgenen. Mine morgener er en smule hektiske, to børn der skal op og afsted, madpakker der skal smøres og så videre, og da jeg samtidigt ikke er god til at komme i ordentligt tid i seng, foregår det tit gennem en tåge af alt for lidt søvn. Den bedste kop er derfor den første espresso. Maskinen knurrer, duften breder sig fra den lille kop, og så det første lille nip af skummet, der bærer et løfte om at vaske træthedens tåger lidt væk, så man med lidt klarere øjne kan møde dagen. Det er den bedste kop kaffe.

 • Rasmus

  Selvom jeg bor i Århus og skulle have alle muligheder for at få fantastiske kaffer, har jeg stadigvæk fået den bedste kaffe hjemme ved mig selv. Her kan jeg styre præcis hvilken kaffe og hvordan jeg ønsker den serveret. Plus at en kop espresso med mælk ikke koster 30 kr. 🙂

 • Anonym

  Jeg ville nok sige, at jeg laver Danmarks bedste kaffe søndag morgen. Alene duften får fuglene til at synge. Jeg lyver næsten ikke, at når jeg siger, at mit køkken søndag morgen minder om kjolescenen fra Disneys Askepot, hvor dyrene præsenterer kjolen for Askepot. Samtlige dyr på Frederiksberg vælter ind i mit køkken også dem fra zoo … jo jo, sådan begynder min søndag. Ellers er en kop kaffe på d’Angleterre ikke værst, og så følger der hjemmelavet petit four med.

 • En kop kaffe kan blive til mere en “bare” en kop kaffe, hvis man forstår at servere en helhedsfornemmelse sammen med kaffen. Jeg betaler gerne 40,- for en kop kaffe med mælk hvis jeg ved at de grønne kaffebønner er specielt udvalgt mix, fra de rigtige producenter. Nænsomt ristet for at få de rigtige nuancer frem. Den bløde runde smag med et strejf af vanilie, lakrids og blomster. Bønnerne skal kværnes i den rigtige kornstørrelse, så den tilpasses trykket fra maskinen, bønnernes fugtighed og derved gennemløbstiden for vandet. Flot fyldig espresso der danner sin form i bølger. God sødme med toner af krydderier og masser af crema. Mælken er produceret af landmænd som tænker på miljøet, dyrevelfærd og smagen i deres produkt, som de med stolthed kan leverer frisk hver dag. Mælken steames af en trænet hånd, fra en person som ved, at modtageren af kaffen sætter pris på håndværket.
  “Risteriet” i Studiestræde, Kbh formår at hæve op kop kaffe op til en oplevelse som bringer smilet frem.
  Men derfor ville en Nespresso maskine alligevel pynte på kontoret, og kunne give mig det espresso-fix, som kan holde kroppen kørende til næste tur til Risteriet. 🙂

 • Lailamp

  Den bedste kaffe laver eg hjemme hos mig selv 🙂 Men skal eg på Cafe så betaler eg rigtig gerne lidt ekstra for at få en Rigtig GOOOD kop kaffe 🙂

 • Anonym

  Den allerbedste kaffe kan, efter min mening, fås hos Sigfreds Kaffebar i Ryesgade eller hos Altura Kaffe, Graven 22 i Århus. Ejerne af de 2 steder drikker kaffe hos hinanden – og det siger vist ALT om kvaliteten 😉

 • Thomas

  Restaurant Famo Metro ved Østerbrogade – Østre Farimagsgade laver landets bedste espresso – espresso er rigtig kaffe

 • Andreas Ejbye

  Den bedste kaffe får man på Ricco’s kaffebar på Istedgade kl 08.00 om morgenen. Man kan sidde ved vinduet og se byen vågne udenfor.

 • Christian Ellegaard

  Jeg tillader mig at bevæge mig uden for landets grænser for den bedste kaffeoplevelse, men her er min:

  Efter en flyvetur der – i selskab med to overgearede vuggestue/børnehavebørn – føles væsentligt længere end de små to timer den er berammet til, kaos i ankomsthallen med alt for tung oppakning og forsinket bagage, samt den til dato mest håbløse sprogbarriere oplevet i en international lufthavn ved biludlejningsskranken, får vi omsider pakket vores hvide Pegeot hybrid4-udlejningsbil og triller afsted. GPS’en indstilles, børnene sover, radioen forbliver slukket, og vi triller ind på første og bedste tank og henter et par sandwich, nogle croissanter og to dobbelt espressoer.

  Ud ad autostradaens kulsorte asfalt med cruise control sat til 180 km/t. Næste afkørsel: Til højre om 250 km. Co-driveren læner sig tilbage og kigger op på den stjerneklare himmel gennem glastaget. Duften af ny bil, et strejf af kærestens parfume, og en god, stærk, frisktrykket espresso, med den behagelige summen af motor og gummi mod asfalt og kursen mod det toscanske; det bliver ikke meget bedre.

  Det tror jeg hører til blandt mine bedste kaffeoplevelser!

 • S.R

  Riccos i pisserenden – ingen tingle tangle.. bedste cortado!

 • Vince

  Pigerne i byen siger, at jeg er en tyr på sengekanten. En blanding af Sean Connery og Denzel Washington i deres bedste dage. I lørdags tog jeg en kvinde med hjem. Vi havde hed sex – også igen søndag morgen….

  Bagefter, på hendes opfordring og som den gentleman jeg nu er, gik jeg ud og lavede hende en latte med en smøg i kæften. Da jeg havde bragt den til hende på sengen, sagde hun sensuelt “gud hvor er du god”. Jeg trak lidt på skuldrene samt smilebåndet og sagde “jaa, men du kan da også dine tricks”. Hun kiggede misforstået på mig og sagde “til at lave kaffe. Du er god til at lave kaffe…”

 • Morten

  Min bedste ven formår at lave den bedste kaffe på hans arbejde. Den sidder altid i skabet. Det bedste er nok at jeg får kaffen til utrolig billig penge hos ham:)

 • Jonas BvS

  Umiddelbart mener jeg at jeg at kaffe til hjemmebrug klart skal anskaffes hos Kontra Coffee ved lilletrianglen på Østerbro – det bedste risteri i byen.

  Den bedste kaffe jeg har smagt, er dog ikke her til lands, det var en kop Kopi Luwak, i paris for en rum tid siden…
  Jeg ved ikke om det var prisen værd, men som så mange andre ting her i livet skulle det prøves 🙂

  Men den bedst bryggede kop kaffe i det danske land – den laver jeg selv på friskmalede bønner fra førnævnte biks, ned i en stempelkande, på med næsten kogende vand, lad trække 3-4 minutter og nydes derefter sort.

 • jesper

  hos mormor – WHERE ELSE?

 • Puk

  Bizarro i Holmbladsgade, når det nu skal være Danmark. Ellers er Melbourne helt generelt et fantastisk sted for kaffe.

 • Mikkel

  Der er 2 muligheder. Enten Sigfreds i Århus. Det er en oplevelse at få en koppe kaffe derfra. Kaffekvaliteten suplim og uden sammenligninng og hele atmosfæren og servicen gør det til en oplevelse at få kaffe derfra.
  Den anden mulighed er selvfølgelig med en “handpresso” ude i den dejlige danske natur… Findes der noget bedre 🙂

 • Jesper S

  Så vidt jeg husker, er det eneste sted hvor jeg endnu aldrig er blevet skuffet over kaffen hos Coffee Collective i Jægersborggade på Nørrebro.

  Men en god kaffeoplevelse afhænger jo ikke kun af kaffen, men også af omgivelserne og stemningen. Så derfor vil jeg mene at man får den bedste kaffe lige dér hvor man hiver 5 minutter ud af dagen og bare nyder duften og smagen af kaffen. Og lader travlhed og stress træde i baggrunden. Sådan et lille hurtigt “break” i hverdagen bør man unde sig selv, for det er netop dér man får den bedste kaffe.

 • Mads Windeballe

  Det er faktisk noget så eksotisk som “Madam Blå” i vejle, efter ejerskiftet 🙂 🙂 🙂 🙂

 • Sirikit

  Den bedste kaffe vil man i fremtiden kunne få på altanen hjemme hos mig på Frederiksberg, naturligvis brygget på min nye Lattissima fra Nespresso 😉

 • Heididhansen

  Min mor laver den bedste kaffe den både trøster varmer glæder osv sjælen TAK MOR

 • Kenneth P. (Worldwall.dk)

  Hver gang jeg vågner i en ny by, finder jeg nærmeste café, og sætter mig med et kort over byen.. Duften af kaffe, brød og ny by blandet med koffein og spændt forventning til nye oplevelser.. det er ALTID en god kop kaffe!

 • Kontakt

  Café Ib Rene Cairo og Ulla Terkelsen London

  Begge i Aalborg! 🙂

  Jan Hartmann

 • Soeren Ignaz

  Der er 3 steder, 3 situationer og 3 kaffer der matcher:
  1. Riccos på Frederiksborggade om morgenen på vej til arbejde – Dobbelt Cortado. Stærk og god.
  2. Kalaset på Vendersgade om eftermiddagen – Machiato med solskin. Ærlig og kærlig.
  3. Club Royal i Tuborg havn om aftenen – sommer – udenfor. Dejlig varm stempelkande med rørsukker og udsigt. Perfekt:-)

  Der er forskel på hvilken kaffe der passer til tid og sted. Det er min holdning.

  Ignaz

 • thomas

  1. Henter lidt gode bønner hos den lokale kaffepusher, hjem og lave en kande sublim kaffe 2. En kop nydes med det samme, resten kommes på termokande 3. Cykle langs vandet og finde et perfekt spot, hvor resten af kaffen nydes.

 • Viggo

  Arabica AAA og det rigtige vand – den rigtige kaffemaskine der holder den rette temperatur – tryk på knappen og afvent det syder og bobler lidt og så er det ellers at nyde denne herlige opkvikkende drik…

 • MikkelH

  Hos 7 eleven. 100p.

 • Malte

  Den bedste kop kaffe – jeg kender til – fåes hos Altura Kaffe, Graven 22, i Aarhus.

  Friskristede bønner bliver til en fantastisk ren dobbelt espresso!

 • Søren

  den bedste kaffe opleves på pisten! når kroppen føles bundfrossen og ansigtet vejrbidt, kan varmen fra et sip af termokanden med den sorte gudedrik, ikke andet end få en til at smile – og tænke at livet er dejligt.

 • Simon Pedersen

  Den bedste kop kaffe er noget skal finde ud af helt selv. Nogle synes Nespresso er løsningen, men det er så fordi at de får en udemærket kop kaffe og et minimum af besvær og rengøring.
  Andre elsker at nusse og nørde kaffe, men kan så gode lide processen i kaffebrygning. Personligt er jeg et sted midt imellem.

 • Den bedste kaffe er altid morgenkaffen – den kan redde selv den værste morgen morgen 🙂

 • Jimmy

  Den bedste kaffe får man hos Riccos i pisserenden….
  /Jimmy

 • Lars Christensen

  Lilla Kafferosteriet i Malmø. http://rosteriet.blogspot.com/

  Det sted SKAL besøges når man er på de kanter.

 • Anders

  http://www.coffeeculture.dk/ Århus Nord!

  To unge iværksættere, følger processen fra start til slut..
  Det bedste kaffe !!

 • Lisa

  Cafe Quote iskaffe 😉

 • Sankt Petri Hotel
  & Casa Hvorslev

 • Christina Ribel

  Ude i København ….tror det må blive søde Kafferiet 🙂 så fint sted og så god kaffe.
  Men hver gang jeg tager en kaffe med min kæreste mand – så er det faktisk ligegyldigt hvor eller efter hvad:) Det er altid den BEDSTE kop i livet – hver gang!

 • Michael

  Behag din smag – Maren Turis Gade i Aalborg:-)

 • Madsvogler

  sigfreds kaffebar, Aarhus

 • Christian Wennerberg

  Kenya kaffe paa strandvejen i Hellerup!

 • FLemming Gerts Rentzmann Jøns

  vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk, iskold på vores daybed i haven på en solskinsdag…. 😀

 • Ikke originalt men Sigfreds i Aarhus

 • Klaus Klitgaard

  Estate Coffee på Gammel Kongevej. Startet af Claus Meyer og Søren Sylvest. De handler selv de grønne bønner og rister dem og deres baristaer er dygtige. En kaffebar af og for kaffeelskere 🙂

 • Claus

  Jeg er enig med René: Sigfreds i Aarhus.

 • Kasper Abildgaard

  Streetcoffee, Brammersgade i Aarhus.
  Simpelt, godt og hurtigt.

 • Lasse Fredholm

  Risteriet i Studiestræde formår virkelig at lave en god kop kaffe! Og hvis man er ude efter lidt råd til egen kaffebrygning, er de også venlige til at komme med et par tips. Alt i alt: God service, flink personale og god kaffe!

 • Andreas Thielemann

  Hvis man slår et smut forbi Studiestræde, kan man få en yderst glimrende kop kaffe på Risteriet. Det slår sjældent fejl!

 • Rune B

  Det må være hos Risteriet på Studiestræde 🙂 Kan varmt anbefales 🙂

 • ST

  Den bedste kaffe får jeg, når den bliver serveret af en lille lyshåret kvinde med fletninger og et sødt smil på Ritazza på Hovedbanegården.

 • kristoffer

  Bedste kaffe? Den fås vel søndag morgen derhjemme når duften af friskbrygget stempel-kaffe på skønsom vis blandes med duften af friskbagt brød

 • Pia Fauerskov Bruus Jørgensen

  På jagtvej 127 findes det bedste sted at indtage kaffen. Udenfor ser det ikke ud af meget, men går man indenfor er Mokkariet den perfekte lille oase, der kan være tiltrængt i hverdagen. Her har jeg søgt tilflugt med en særlig veninde utallige gange. Tiden går nærmest baglæns, når man smider sig i en af deres vintage lænestole og lytter til musikken, der leveres af vinyl, der står en frit for selv at vælge ud fra mælkekasserne, der er placeret på gulvet. En café latte smager af kærliged og frihed, når den indtages i godt selskab.

 • Johannaelia

  Hos Nespresso, der er en til hvert humør, man er i 🙂

 • Nicolaj Biceps Nielsen

  Ministeriet i Århus 🙂

 • Uffe Charles Trærup

  Det er mange fancy steder, med ‘egen bønne’ og økomælk, vel nærmest på flaske, men lige meget hjælper det, hvis det udelukkende er kaffen og ikke kunden og dennes behov der dækkes. Den perfekte balance finder man efter min mening, i den lille livlige café som ligger på adressen Guldbergsgade 22, KBH N. Uanset hvor på humørskalaen, man befinder sig inden besøget, rykker man altid et par nyk op – og det er selvom man på forhånd lå i toppen. Det sted kan simpelthen ikk anbefales nok! Det er autentisk, nærværende kaffeservering så det batter! Ja tak!

 • Rikke Lenart

  Tænk kaffe er først noget jeg er blevet vild med fornylig og i en alder af 36 – men kun hvis den serveres hos min veninde Ann som har en Nespresso maskine – det er virkelig den eneste kaffe jeg kan lide – dog med masser af mælk (og sukker FY!!!) derfor er jeg nødt til at vinde en Nespresso maskine så jeg kan brygge min egen gode kaffe og tilbyde vores gæster andet end en kop Nescafe ;O)

 • Allan

  Kører gerne en omvej for at snuppe byen bedste kaffe hos Riccos i studiestræde – og så har de tilmed god betjening og lækker musik… og byens hyggeligste fortorv hvis solen skinner.

 • Mads Wittrup

  Kristen Bernikowsgade 9, 1109 København 🙂

 • Jon Angelo

  Riccos Istedgade.

 • Der hvor man mindst venter det 🙂

 • Hedegaard

  Det gør man helt sikkert hos Street Coffee, Aarhus! Især de kolde danske morgener på vej hen til studiet 😀

  Hvis man er i god tid er der også müsli for en tier og muligheden for selv at sætte en plade på anlægget og diverse aviser at læse!

  Kaffen bliver desuden altid serveret med et smil…

 • Jørgen Jensen

  Riccos kaffebar i MTV teltet på Roskilde når det regner og er dansk “sommer”

 • Lisbetkrogh

  Den bedste kop kaffe, ja så er det faktisk Aalborg der skal besøges. Behag din smag i Maren Turis gade er mit bud på den bedste kop kaffe 🙂 uhmnnn udover fantastisk kaffe afholdes der også batista kurser og kaffesmagning. Stedet er hyggeligt og der kæles virkelig for dine sanser!

 • Andreas Olczyk

  På Emmerys i Lyngby. Kaffen er super, stemningen er fantastisk (har lært aller baristaerne og de to andre stamgæster at kende) og omgivelserne kunne ikke være bedere! Der er frit udsyn til Lyngbyhovedgade gennem de store vindues-pladser. Jeg har i fredags drukket min kaffe nr. 40 der, så jeg syntes at du skulle kigge forbi, hvem ved, måske møder du en af de mange tilfældige verdensmænd, jeg snakker med over en kop americano, eller måske mig.

 • Karsten K

  well, der er mange gode bud på byens bedste kop kaffe, men den bedste latter er stadig på Café Europa!

 • Laurits Frølund Mortensen

  På den måde David Lynch beskriver den, så tror jeg at den bedste kaffe var den man fik i TV programmet “den 11. time”. Jeg har ikke smagt den, men satser stærkt på at finde opskriften en dag!

 • Cbm

  I mit hvide højglans køkken med 30 mm. sort bordplade fra min flotte nye Nespresso maskine….! Nogen skal jo vinde den, og jeg glæder mig allerede 😉

  og jeg kvitterer selvfølgelig med et billede så snart den har fået sin plads i mit køkken!

 • Janus Platen

  Man får den bedste kaffe hos kaffebaren behag din smag i Aalborg. De disker altid op med en god kop kaffe.

 • Ditte Pepper

  Helt klart Paris. Paris måtte gerne komme hjem til mig 🙂

 • Marc Jørgensen

  Mit navn er ikke Cbm men: Marc Jørgensen

 • Jens von Arenstorff

  Cafe Divino i Espergærde, på hjørnet af Strandvejen og Mørdrupvej … ægte italiensk cafe. Folk kommer langvejs fra for at drikke deres kaffe. Check deres webside. … http://www.cafedivino.dk/ … De personer som er på billedet er dem som arbejder der. … Fedt billede! … I øvrigt er maden suveræn … prøv deres tallerken “Piatto misto “Divino”” … (NB. arbejder der ikke selv, det er blot et særdeles dejligt sted 😉

 • Bjørn Laursen

  Kihoskh på Vesterbro laver verdens bedste latte med dobbeltskud.

 • Martin Olesen

  Dunkin’ Donuts… hmmm… coffee and donuts..

 • Tor Hvad

  Den får man i en kop kl 7.00 mandag morgen

 • Mads Tm

  For mig er ikke blot kaffen vigtig, men også HVOR man får sin kaffe, det gør den gode kop kaffe endnu bedre. Det tilføjer værdi 🙂 For heldigvis findes der mange gode kaffesteder i Kbh, men hvor føler man “that little extra”… For mig er der 2 steder i københavn der gør det.

  1) Granola på Værnedamsvej. Her sidder man og drikker en kaffe og føler sig bare en anelse hensat til Paris med delikatesse butikker, mennesker, larm, biler. En unik, dejlig stemning hvor man fornemmer Paris og København i ét.

  2) Le Montmantre på Øenschlagergade. Lille fransk kagested/cafe//konditori sted på Vesterbro (faktisk 100 meter fra Værnedamsvej). Ejes af franskmænd, her får man et lille “goddag Mousier” med på vejen når man kommer ind (it all add’s up). De bager de bedste croissanter som er vidunderlige at dyppe i en god stærk kaffe, foran deres gule hus, og igen føle sig lidt hensat til Paris. Det er stemning über alles.

 • En cortado (mandens svar på latté). De er gode til at lave dem på Sigfreds i Aarhus.

 • En cortado (mandens svar på latté). De er gode til at lave dem på Sigfreds i Aarhus.

 • Bente Dalsgaard.

  Granola, på Værnedamsvej.

 • Bente Dalsgaard.

  Granola, på Værnedamsvej.

 • Andreas Liebmann

  Riccos Kaffebar – Stefansgade

 • Andreas Liebmann

  Riccos Kaffebar – Stefansgade

 • lise breusch klinkby

  Den bedste kaffe serveres på terassen i solen, ude godt men hjemme bedst fordi man i de hjemmevante rolige omgivelser tillader sig selv at åbne sanserne og forholde sig kritisk til kaffen. Som regel er kaffen fra risteriet eller riccos.

 • Chez moi!

 • JeppeRiisThomsen

  Kaffen nydes i privaten med et twist af kanel – og naturligvis royalt porcelæn! 😉

 • Christian Drews

  Kafferiet på Esplanaden!

 • Trine

  Den bedste kaffe må være den, der bliver serveret med avec…

 • Emil

  Den bedste kaffe.. – Det er da den mand får en kold morgen, hvor kaffen og solens første stråler er det eneste der giver varme.. 🙂

 • Jan

  Den får jeg hjemme i morgen (når den nye Nespresso maskine er leveret på adressen)

 • Info

  Den bedste kaffe har jeg da vist til gode… :”

 • Pasquinell

  Kaffen smager bedst når man trænger til den. Og så er det jo nemt, når det er Nespresso 🙂

 • Mette

  Den bedste kaffe er den du får hos mig – af mig! En sjat kaffe i blenderen, mælk og lidt vanilje, isterninger – lidt sirup til de søde – og wupti, så der den drikkeklar 🙂 Den serveres både til dem der elsker kaffe – og dem der hader kaffe – men sjovt nok, nydes den med velbehag af alle!

 • Jesper Brix

  Den får man serveret af sin bedre halvdel i sengen en weekend morgen, dagen efter en hård bytur med drengene…

 • Christian Steen Jensen

  Den bedste kaffe er den første kop man brygger lige efter man har pakket den maskine ud man kan vinde her. Derefter må det være de kopper man laver hver morgen til sig selv og sin kæreste efterfølgende

 • Jorgen

  Kaffe er for de elskende – de som elsker, deler, har glød, varme, god smag på livet.

 • Bente Dalsgaard.

  GRANOLA, på Værnedamsvej 5.

 • Mahfam_barikbin

  Baresso efter min mening

 • Sarah

  Starbucks er er must når man er i lufthavnen:) smager af forventningens glæde over at skulle ud, eller at komme hjem med gode minder og shopping items i bagagen !!

 • Christian Schrage

  Drikker ikke kaffe så er ikke så trendy haha, men
  fruen er glad for at frekventere Starbucks når New York
  får det årlige besøg.

 • CJP

  Coffee Collective i Jægersborggade får min stemme. De er svært dygtige – og jeg mangler i den grad en kaffemaskine 🙂

 • Louise Eriksen

  På Christians lille kaffebar i Sankt Peders Stræde, ikke langt fra dessertkragens bageri.. Et hyggeligt sted, hvor man altid kan droppe ind til en snak om livets mange glæder og udfordringer- OG man går ALTID opløftet derfra. Det er absolut et besøg værd!

 • Dorthelee

  Den får du hos Sort Kaffe & Vinyl på Skydebanegade. Her bliver der kælet for kaffen, der er ingen stress selvom der er kø, for enhver kop skal laves med omhu. Og så bliver der spillet lækre vinyler og serveret i fint 70’er retro stel. Bonus er, at man får en gratis kaffe hvis de er ved at prøve en ny kaffe af. Forøvrigt er al kaffe fra Risteriet.
  Derudover kan man også få en anstændig kop Nespresso hos undertegnede, mangler dog en mælkevarmer, sjovt nok som den man kan vinde…:-)

 • LarS

  Den bedst kaffe er svær at beskrive, jeg har drukket rigtig meget god og spændende kaffe på de forskellige kaffebarer både herhjemme og i udlandet.

  Den bedste kop kaffe når jeg kan sidde stille og roligt og drikker en kop kaffe eller en latte med min søn på 12 år, som siden han var 6 år med stor glæde har drukket kaffe. Det er den bedste kaffe.

 • Eskesen

  Kaffen er for de elskende overalt – de som elsker med glød, som deler varme, god smag og livet. . . . Track lige den på GPS.

 • Anders Damm

  Mulighederne er begrænsede i Aalborg, men hos Kaffebaren har de (sjovt nok) styr på det:)

 • Catharina

  Svaret er enkelt – kaffe lavet med kærlighed er den bedste 😉 Det være sig en decaf på mandelmælk eller en cortado!

 • Lene Damtoft

  Den har jeg stadig til gode…. – men nu er jeg jo også the-drikker på langsom tilvænning til kaffe 😉

 • Helene Hohle

  Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe er den gode stemning. Kaffe er den dybe samtale. Den bedste kop kaffe har du med dig på termokande en søndag morgen i Dyrehaven, hvor du fejrer livet på en træbænk mens morgendisen letter og din bedste ven har tømmermænd men til gengæld husket de hvide plastikkrus.

 • Bo Busk Hoffmann Schriver

  Det er på Cafébiografen i Odense blandt venner og mørk chokolade til

 • Marchel

  I sengen hver morgen, med fruen.

 • Christoffer Groenlund

  Sensitive Finn 😉 Bedste kaffe pt. er hos Peabody’s Organic Coffee i San Diego – mere præcist campus på San Diego State University 🙂 Dejligt indlæg iøvrigt!

 • Flemming Leitorp

  Fuck fuck.. Ser først nu at man skal skrive et eller genialt for at vinde… Hmm what to do?

  Min bedste kop er nøje udvalgt.. Mest fordi jeg er en kaffetosse, og en dag opdagede at jeg drak alt alt alt for meget af det sorte guld.. Så nu er jeg på 1 kop om dagen.. Så den SKAL være god 😉

  Fordelingen ser sådan her ud:
  1) I studiet hvor vi har fået en kick Ass maskine (men som jeg Ærgeligt nok skal rykke fra snart).
  2) Coffeelicius på Østerbrogade serverer altid kaffen med et smil.
  3) I godt selskab er de fleste kopper gode 😉 Savner at dele den med min mormor..

 • Michael S.

  Jeg vil gerne være ambassadør for en kop skoldhed Luwak. En kaffebønne der kendetegnes ved at have været gennem fordøjelsessystemet på et kattelignende dyr fra Indonesiens højland. Disse mørkristede katteekskrementer smager overraskende godt men man skal være hurtig, for glasset er ved at være tomt herhjemme…

 • Redlef17

  En Nespresso hos mig, så er det næsten som Starb……!!

 • Maiken Amstrup

  Derhjemme lørdag/søndag morgen, når 2 små piger som sædvanelig er vågnet alt for tidligt – så er den første latte altid en skøn redning.

 • Boysen

  Det er helt sikkert expressohouse i Malmø….

 • Birthe Gug

  Den bedste kaffe serveres hos “Behag din Smag i Maren Turisgade i 9000 Aalborg.
  Hun har vundet alle mulige steder i verden. Besøg den skønne café..

  Den næstbedste kunne jo blive serveret hjemme hos mig, hvis jeg vinder Nespresso-apperatet..;-)

 • Tginsborg

  Mokkariet for sure….

 • Thomas Holst

  For mig er det mere end blot kaffen, det er ligeledes den ro og den måde den tager sig ud på.. http://www.booksandcompany.dk/ Books and Company er stedet at dele en kop kaffe.. Jeg kan finde på at tage hele vejen fra Vesterbro til hellereup, blot for at få en kop kaffe, læse i en bog, finde bøger som man ikke har alle mulige andre steder, og sidde blandt bøger og nyde en fantastisk kop kaffe.. Altid den rette temperatur, og altid hyggeligt, og sød betjening.. Som minimum fortjener de et besøg, og tag lige en kop kaffe når i nu er der.

  God søndag..

  Thomas

 • Brianrisberg

  Tobis på Islands Brygge. Vinder hver gang og så er det Bryggens eneste med soya mælk;-)

 • Merethe Andersen

  Meyers Deli laver en god kop kaffe. Men min Nespresso laver endnu bedre.

 • Jesper Jørgensen

  Wayes Coffee :o)

 • Familien_stryhn

  Den bedste kaffe fåes hos Frisør Rosborg, Fredensborg -:)

 • Guest

  Er der fundet en vinder?

 • Anonym

  Vinderen blev i øvrigt Peter Posgaard – offentliggjort den 26. september på http://www.facebook.com/detgodeliv

  Tak for enorm interesse! 🙂

 • KK

  Den bedste kaffe handler for mig ikke om hvem der laver den (bare det er Nespresso) – men om stemning og behov…for mig kan det være en tidlig regnfuld morgen på jobbet, en sen lørdag aften efter middagen, eller et skud energi før træningen. God dag…

 • Morten

  Den bedste kop kaffe? Det kommer vel an på, hvordan man definerer god kaffe. Er det omgivelserne eller er det selve kaffen? Kaffen laver jeg bedst selv på min espresso, men jeg kan godt lide at komme på The Log Lady, fordi omgivelserne er vildt fede.

  Jeg ejer også en Nespresso-maskine, som jeg bruger om morgenen og om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg er stor tilhænger af Nespresso. Jeg er dog mest til min kaffe sort. Jeg fandt min Nespresso-maskine vha. følgende link:
  http://www.kaffeautomatpriser.dk/blog/2014/07/hvilken-nespresso-maskine-skal-du-vaelge