Home Kort - men godt Nespresso bød til presseevent – og det kommer dig til gode

Nespresso bød til presseevent – og det kommer dig til gode

by Nicolai Klingenberg

De er rigtig rare hos Nespresso – og fulde af passion. Et smut til Kødbyen bød ikke bare på fakta, brunch og kaffe, men også en præsentation af en ny maskine. En maskine, som du kan vinde.

Således ser det nye vidunder ud – som du kan vinde…

75 % af danskerne har ikke et kaffeapparat, der kan varme mælk, og det har Nespresso gjort noget ved. Den nye Lattissima kan nemlig det meste med mælk. Og således var White Room i Kødbyen ekviperet i hvidt, da ”pressen” var på pletten. En kort præsentation af alt fra fedtprocenter i mælk (jo højere jo bedre i øvrigt – så drop skinny latte, hvis det skal smage af noget) til lidt teknisk info om et rensesystem banede vejen for næste taler: Søren Stiller Marcussen. Han kan et og andet med mælk og kaffe og har ikke bare vundet sølvmedalje i verdensmesterskaberne for Latte Art. Sådan.

Søren Stiller Marcussen – han kan en del med kaffe. Og ved en del om mælk.

I øvrigt har Søren også udviklet en særlig lattemælk med Arla – og det er ikke bare et hurtigt mersalgsstunt, for Søren har testet og smagt tæt på 100 forskellige slags mælk – og der er i den graf forskel på økomælk fra fx Thy og Bornholm. Vidste du i øvrigt, at mælkeskummet beskytter og holder på aromaen i din kaffe?

Brunch med hvidt tema – grundet mælkens rolle i øvrigt.

De er i øvrigt meget hjælpsomme hos Nespresso. Og din kaffe er aldrig længere væk end et døgns tid eller to – og du kan bestille din kaffe på nettet, i butikken. Eller via fax, lyder det. Og de er altid klar på at rådgive i butikken. Kundeklubben? Den er også alle tiders. ”Vi er mange i Boomerang. Og vi skal blive flere.” Således lyder det i klippet herunder, men jeg tror, de har det på samme måde i Nespressos kundeklub”¦

Nå. Lattissima er kommet i en ny version, og det er egentlig den, vi er samlet for at se og prøve. Og det er nemt. Meget nemt. Et tryk på en knap, og du har din Nespresso, som du måske kender den. Et andet tryk, og du har den i ”den store udgave”. Men så er der de to nye knapper til mælk – det er smart. Apparatet varmer mælken op lynhurtigt, og en ny skumregulator gør det til en smal sag at lave mønstre og lignende, hvis man er til den slags. Og så er den nem at rengøre, strømforbruget er blevet reduceret, og det bliver ikke meget bedre.

Eller det gør det faktisk – for du kan vinde den nye maskine. Den har en værdi af 2.599 kroner, og så er den faktisk ganske nydelig. Kubistisk, stilren og med mulighed for at afmontere mælkebeholderen, som dernæst kan sættes på køl i tre dage.

Skal du vinde den nye maskine? Godt. Jeg trækker lod den 25. September blandt dem, der har givet deres bud på, hvor man får den bedste kaffe i landet. Det kan være en fancy café, i dit hjem, på en færge eller noget helt fjerde. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vil du vide mere om Nespresso? Så klik her <–

You may also like

124 comments

Jonas Manley 26. august 2011 - 08:48

Som nærmest alt andet afhænger hvad der er bedst om omstændighederne. For mig er den kop kaffe jeg sætter aller mest pris på, den jeg får om morgenen. Mine morgener er en smule hektiske, to børn der skal op og afsted, madpakker der skal smøres og så videre, og da jeg samtidigt ikke er god til at komme i ordentligt tid i seng, foregår det tit gennem en tåge af alt for lidt søvn. Den bedste kop er derfor den første espresso. Maskinen knurrer, duften breder sig fra den lille kop, og så det første lille nip af skummet, der bærer et løfte om at vaske træthedens tåger lidt væk, så man med lidt klarere øjne kan møde dagen. Det er den bedste kop kaffe.

Reply
Rasmus 26. august 2011 - 07:03

Selvom jeg bor i Århus og skulle have alle muligheder for at få fantastiske kaffer, har jeg stadigvæk fået den bedste kaffe hjemme ved mig selv. Her kan jeg styre præcis hvilken kaffe og hvordan jeg ønsker den serveret. Plus at en kop espresso med mælk ikke koster 30 kr. 🙂

Reply
Anonym 26. august 2011 - 07:51

Jeg ville nok sige, at jeg laver Danmarks bedste kaffe søndag morgen. Alene duften får fuglene til at synge. Jeg lyver næsten ikke, at når jeg siger, at mit køkken søndag morgen minder om kjolescenen fra Disneys Askepot, hvor dyrene præsenterer kjolen for Askepot. Samtlige dyr på Frederiksberg vælter ind i mit køkken også dem fra zoo … jo jo, sådan begynder min søndag. Ellers er en kop kaffe på d’Angleterre ikke værst, og så følger der hjemmelavet petit four med.

Reply
Peter Posgaard 26. august 2011 - 08:11

En kop kaffe kan blive til mere en “bare” en kop kaffe, hvis man forstår at servere en helhedsfornemmelse sammen med kaffen. Jeg betaler gerne 40,- for en kop kaffe med mælk hvis jeg ved at de grønne kaffebønner er specielt udvalgt mix, fra de rigtige producenter. Nænsomt ristet for at få de rigtige nuancer frem. Den bløde runde smag med et strejf af vanilie, lakrids og blomster. Bønnerne skal kværnes i den rigtige kornstørrelse, så den tilpasses trykket fra maskinen, bønnernes fugtighed og derved gennemløbstiden for vandet. Flot fyldig espresso der danner sin form i bølger. God sødme med toner af krydderier og masser af crema. Mælken er produceret af landmænd som tænker på miljøet, dyrevelfærd og smagen i deres produkt, som de med stolthed kan leverer frisk hver dag. Mælken steames af en trænet hånd, fra en person som ved, at modtageren af kaffen sætter pris på håndværket.
“Risteriet” i Studiestræde, Kbh formår at hæve op kop kaffe op til en oplevelse som bringer smilet frem.
Men derfor ville en Nespresso maskine alligevel pynte på kontoret, og kunne give mig det espresso-fix, som kan holde kroppen kørende til næste tur til Risteriet. 🙂

Reply
Lailamp 26. august 2011 - 08:30

Den bedste kaffe laver eg hjemme hos mig selv 🙂 Men skal eg på Cafe så betaler eg rigtig gerne lidt ekstra for at få en Rigtig GOOOD kop kaffe 🙂

Reply
Anonym 26. august 2011 - 08:30

Den allerbedste kaffe kan, efter min mening, fås hos Sigfreds Kaffebar i Ryesgade eller hos Altura Kaffe, Graven 22 i Århus. Ejerne af de 2 steder drikker kaffe hos hinanden – og det siger vist ALT om kvaliteten 😉

Reply
Thomas 26. august 2011 - 08:31

Restaurant Famo Metro ved Østerbrogade – Østre Farimagsgade laver landets bedste espresso – espresso er rigtig kaffe

Reply
Andreas Ejbye 26. august 2011 - 08:33

Den bedste kaffe får man på Ricco’s kaffebar på Istedgade kl 08.00 om morgenen. Man kan sidde ved vinduet og se byen vågne udenfor.

Reply
Christian Ellegaard 26. august 2011 - 08:37

Jeg tillader mig at bevæge mig uden for landets grænser for den bedste kaffeoplevelse, men her er min:

Efter en flyvetur der – i selskab med to overgearede vuggestue/børnehavebørn – føles væsentligt længere end de små to timer den er berammet til, kaos i ankomsthallen med alt for tung oppakning og forsinket bagage, samt den til dato mest håbløse sprogbarriere oplevet i en international lufthavn ved biludlejningsskranken, får vi omsider pakket vores hvide Pegeot hybrid4-udlejningsbil og triller afsted. GPS’en indstilles, børnene sover, radioen forbliver slukket, og vi triller ind på første og bedste tank og henter et par sandwich, nogle croissanter og to dobbelt espressoer.

Ud ad autostradaens kulsorte asfalt med cruise control sat til 180 km/t. Næste afkørsel: Til højre om 250 km. Co-driveren læner sig tilbage og kigger op på den stjerneklare himmel gennem glastaget. Duften af ny bil, et strejf af kærestens parfume, og en god, stærk, frisktrykket espresso, med den behagelige summen af motor og gummi mod asfalt og kursen mod det toscanske; det bliver ikke meget bedre.

Det tror jeg hører til blandt mine bedste kaffeoplevelser!

Reply
S.R 26. august 2011 - 08:59

Riccos i pisserenden – ingen tingle tangle.. bedste cortado!

Reply
Vince 26. august 2011 - 09:01

Pigerne i byen siger, at jeg er en tyr på sengekanten. En blanding af Sean Connery og Denzel Washington i deres bedste dage. I lørdags tog jeg en kvinde med hjem. Vi havde hed sex – også igen søndag morgen….

Bagefter, på hendes opfordring og som den gentleman jeg nu er, gik jeg ud og lavede hende en latte med en smøg i kæften. Da jeg havde bragt den til hende på sengen, sagde hun sensuelt “gud hvor er du god”. Jeg trak lidt på skuldrene samt smilebåndet og sagde “jaa, men du kan da også dine tricks”. Hun kiggede misforstået på mig og sagde “til at lave kaffe. Du er god til at lave kaffe…”

Reply
Morten 26. august 2011 - 09:10

Min bedste ven formår at lave den bedste kaffe på hans arbejde. Den sidder altid i skabet. Det bedste er nok at jeg får kaffen til utrolig billig penge hos ham:)

Reply
Jonas BvS 26. august 2011 - 09:22

Umiddelbart mener jeg at jeg at kaffe til hjemmebrug klart skal anskaffes hos Kontra Coffee ved lilletrianglen på Østerbro – det bedste risteri i byen.

Den bedste kaffe jeg har smagt, er dog ikke her til lands, det var en kop Kopi Luwak, i paris for en rum tid siden…
Jeg ved ikke om det var prisen værd, men som så mange andre ting her i livet skulle det prøves 🙂

Men den bedst bryggede kop kaffe i det danske land – den laver jeg selv på friskmalede bønner fra førnævnte biks, ned i en stempelkande, på med næsten kogende vand, lad trække 3-4 minutter og nydes derefter sort.

Reply
jesper 26. august 2011 - 09:29

hos mormor – WHERE ELSE?

Reply
Puk 26. august 2011 - 09:40

Bizarro i Holmbladsgade, når det nu skal være Danmark. Ellers er Melbourne helt generelt et fantastisk sted for kaffe.

Reply
Mikkel 26. august 2011 - 10:07

Der er 2 muligheder. Enten Sigfreds i Århus. Det er en oplevelse at få en koppe kaffe derfra. Kaffekvaliteten suplim og uden sammenligninng og hele atmosfæren og servicen gør det til en oplevelse at få kaffe derfra.
Den anden mulighed er selvfølgelig med en “handpresso” ude i den dejlige danske natur… Findes der noget bedre 🙂

Reply
Jesper S 26. august 2011 - 10:19

Så vidt jeg husker, er det eneste sted hvor jeg endnu aldrig er blevet skuffet over kaffen hos Coffee Collective i Jægersborggade på Nørrebro.

Men en god kaffeoplevelse afhænger jo ikke kun af kaffen, men også af omgivelserne og stemningen. Så derfor vil jeg mene at man får den bedste kaffe lige dér hvor man hiver 5 minutter ud af dagen og bare nyder duften og smagen af kaffen. Og lader travlhed og stress træde i baggrunden. Sådan et lille hurtigt “break” i hverdagen bør man unde sig selv, for det er netop dér man får den bedste kaffe.

Reply
Mads Windeballe 26. august 2011 - 10:35

Det er faktisk noget så eksotisk som “Madam Blå” i vejle, efter ejerskiftet 🙂 🙂 🙂 🙂

Reply
Sirikit 26. august 2011 - 11:10

Den bedste kaffe vil man i fremtiden kunne få på altanen hjemme hos mig på Frederiksberg, naturligvis brygget på min nye Lattissima fra Nespresso 😉

Reply
Heididhansen 26. august 2011 - 11:11

Min mor laver den bedste kaffe den både trøster varmer glæder osv sjælen TAK MOR

Reply
Kenneth P. (Worldwall.dk) 26. august 2011 - 11:30

Hver gang jeg vågner i en ny by, finder jeg nærmeste café, og sætter mig med et kort over byen.. Duften af kaffe, brød og ny by blandet med koffein og spændt forventning til nye oplevelser.. det er ALTID en god kop kaffe!

Reply
Kontakt 26. august 2011 - 11:35

Café Ib Rene Cairo og Ulla Terkelsen London

Begge i Aalborg! 🙂

Jan Hartmann

Reply
Soeren Ignaz 26. august 2011 - 11:36

Der er 3 steder, 3 situationer og 3 kaffer der matcher:
1. Riccos på Frederiksborggade om morgenen på vej til arbejde – Dobbelt Cortado. Stærk og god.
2. Kalaset på Vendersgade om eftermiddagen – Machiato med solskin. Ærlig og kærlig.
3. Club Royal i Tuborg havn om aftenen – sommer – udenfor. Dejlig varm stempelkande med rørsukker og udsigt. Perfekt:-)

Der er forskel på hvilken kaffe der passer til tid og sted. Det er min holdning.

Ignaz

Reply
thomas 26. august 2011 - 11:46

1. Henter lidt gode bønner hos den lokale kaffepusher, hjem og lave en kande sublim kaffe 2. En kop nydes med det samme, resten kommes på termokande 3. Cykle langs vandet og finde et perfekt spot, hvor resten af kaffen nydes.

Reply
Viggo 26. august 2011 - 12:06

Arabica AAA og det rigtige vand – den rigtige kaffemaskine der holder den rette temperatur – tryk på knappen og afvent det syder og bobler lidt og så er det ellers at nyde denne herlige opkvikkende drik…

Reply
MikkelH 26. august 2011 - 12:26

Hos 7 eleven. 100p.

Reply
Malte 26. august 2011 - 12:49

Den bedste kop kaffe – jeg kender til – fåes hos Altura Kaffe, Graven 22, i Aarhus.

Friskristede bønner bliver til en fantastisk ren dobbelt espresso!

Reply
Søren 26. august 2011 - 14:01

den bedste kaffe opleves på pisten! når kroppen føles bundfrossen og ansigtet vejrbidt, kan varmen fra et sip af termokanden med den sorte gudedrik, ikke andet end få en til at smile – og tænke at livet er dejligt.

Reply
Simon Pedersen 26. august 2011 - 14:52

Den bedste kop kaffe er noget skal finde ud af helt selv. Nogle synes Nespresso er løsningen, men det er så fordi at de får en udemærket kop kaffe og et minimum af besvær og rengøring.
Andre elsker at nusse og nørde kaffe, men kan så gode lide processen i kaffebrygning. Personligt er jeg et sted midt imellem.

Reply
Jim Patrick Neble Kristensen 26. august 2011 - 15:17

Den bedste kaffe er altid morgenkaffen – den kan redde selv den værste morgen morgen 🙂

Reply
Jimmy 26. august 2011 - 16:25

Den bedste kaffe får man hos Riccos i pisserenden….
/Jimmy

Reply
Lars Christensen 26. august 2011 - 16:33

Lilla Kafferosteriet i Malmø. http://rosteriet.blogspot.com/

Det sted SKAL besøges når man er på de kanter.

Reply
Anders 26. august 2011 - 17:04

http://www.coffeeculture.dk/ Århus Nord!

To unge iværksættere, følger processen fra start til slut..
Det bedste kaffe !!

Reply
Lisa 26. august 2011 - 17:48

Cafe Quote iskaffe 😉

Reply
Marck Hvorslev 26. august 2011 - 17:49

Sankt Petri Hotel
& Casa Hvorslev

Reply
Christina Ribel 27. august 2011 - 07:08

Ude i København ….tror det må blive søde Kafferiet 🙂 så fint sted og så god kaffe.
Men hver gang jeg tager en kaffe med min kæreste mand – så er det faktisk ligegyldigt hvor eller efter hvad:) Det er altid den BEDSTE kop i livet – hver gang!

Reply
Michael 27. august 2011 - 08:50

Behag din smag – Maren Turis Gade i Aalborg:-)

Reply
Madsvogler 27. august 2011 - 10:53

sigfreds kaffebar, Aarhus

Reply
Christian Wennerberg 27. august 2011 - 12:51

Kenya kaffe paa strandvejen i Hellerup!

Reply
FLemming Gerts Rentzmann Jøns 27. august 2011 - 15:45

vietnamesisk kaffe med kondenseret mælk, iskold på vores daybed i haven på en solskinsdag…. 😀

Reply
René Hjortborg Bjørnskov 27. august 2011 - 17:37

Ikke originalt men Sigfreds i Aarhus

Reply
Klaus Klitgaard 27. august 2011 - 20:26

Estate Coffee på Gammel Kongevej. Startet af Claus Meyer og Søren Sylvest. De handler selv de grønne bønner og rister dem og deres baristaer er dygtige. En kaffebar af og for kaffeelskere 🙂

Reply
Claus 27. august 2011 - 22:42

Jeg er enig med René: Sigfreds i Aarhus.

Reply
Kasper Abildgaard 28. august 2011 - 07:16

Streetcoffee, Brammersgade i Aarhus.
Simpelt, godt og hurtigt.

Reply
Lasse Fredholm 28. august 2011 - 11:35

Risteriet i Studiestræde formår virkelig at lave en god kop kaffe! Og hvis man er ude efter lidt råd til egen kaffebrygning, er de også venlige til at komme med et par tips. Alt i alt: God service, flink personale og god kaffe!

Reply
Andreas Thielemann 28. august 2011 - 12:33

Hvis man slår et smut forbi Studiestræde, kan man få en yderst glimrende kop kaffe på Risteriet. Det slår sjældent fejl!

Reply
Rune B 28. august 2011 - 13:04

Det må være hos Risteriet på Studiestræde 🙂 Kan varmt anbefales 🙂

Reply
ST 29. august 2011 - 06:16

Den bedste kaffe får jeg, når den bliver serveret af en lille lyshåret kvinde med fletninger og et sødt smil på Ritazza på Hovedbanegården.

Reply
kristoffer 12. september 2011 - 13:33

Bedste kaffe? Den fås vel søndag morgen derhjemme når duften af friskbrygget stempel-kaffe på skønsom vis blandes med duften af friskbagt brød

Reply
Pia Fauerskov Bruus Jørgensen 19. september 2011 - 19:54

På jagtvej 127 findes det bedste sted at indtage kaffen. Udenfor ser det ikke ud af meget, men går man indenfor er Mokkariet den perfekte lille oase, der kan være tiltrængt i hverdagen. Her har jeg søgt tilflugt med en særlig veninde utallige gange. Tiden går nærmest baglæns, når man smider sig i en af deres vintage lænestole og lytter til musikken, der leveres af vinyl, der står en frit for selv at vælge ud fra mælkekasserne, der er placeret på gulvet. En café latte smager af kærliged og frihed, når den indtages i godt selskab.

Reply
Johannaelia 24. september 2011 - 06:56

Hos Nespresso, der er en til hvert humør, man er i 🙂

Reply
Nicolaj Biceps Nielsen 25. september 2011 - 17:50

Ministeriet i Århus 🙂

Reply
Uffe Charles Trærup 25. september 2011 - 18:25

Det er mange fancy steder, med ‘egen bønne’ og økomælk, vel nærmest på flaske, men lige meget hjælper det, hvis det udelukkende er kaffen og ikke kunden og dennes behov der dækkes. Den perfekte balance finder man efter min mening, i den lille livlige café som ligger på adressen Guldbergsgade 22, KBH N. Uanset hvor på humørskalaen, man befinder sig inden besøget, rykker man altid et par nyk op – og det er selvom man på forhånd lå i toppen. Det sted kan simpelthen ikk anbefales nok! Det er autentisk, nærværende kaffeservering så det batter! Ja tak!

Reply
Rikke Lenart 25. september 2011 - 18:50

Tænk kaffe er først noget jeg er blevet vild med fornylig og i en alder af 36 – men kun hvis den serveres hos min veninde Ann som har en Nespresso maskine – det er virkelig den eneste kaffe jeg kan lide – dog med masser af mælk (og sukker FY!!!) derfor er jeg nødt til at vinde en Nespresso maskine så jeg kan brygge min egen gode kaffe og tilbyde vores gæster andet end en kop Nescafe ;O)

Reply
Allan 25. september 2011 - 17:34

Kører gerne en omvej for at snuppe byen bedste kaffe hos Riccos i studiestræde – og så har de tilmed god betjening og lækker musik… og byens hyggeligste fortorv hvis solen skinner.

Reply
Mads Wittrup 25. september 2011 - 17:37

Kristen Bernikowsgade 9, 1109 København 🙂

Reply
Jon Angelo 25. september 2011 - 17:38

Riccos Istedgade.

Reply
Jesper Skov 25. september 2011 - 17:38

Der hvor man mindst venter det 🙂

Reply
Hedegaard 25. september 2011 - 17:39

Det gør man helt sikkert hos Street Coffee, Aarhus! Især de kolde danske morgener på vej hen til studiet 😀

Hvis man er i god tid er der også müsli for en tier og muligheden for selv at sætte en plade på anlægget og diverse aviser at læse!

Kaffen bliver desuden altid serveret med et smil…

Reply
Jørgen Jensen 25. september 2011 - 17:42

Riccos kaffebar i MTV teltet på Roskilde når det regner og er dansk “sommer”

Reply
Lisbetkrogh 25. september 2011 - 17:42

Den bedste kop kaffe, ja så er det faktisk Aalborg der skal besøges. Behag din smag i Maren Turis gade er mit bud på den bedste kop kaffe 🙂 uhmnnn udover fantastisk kaffe afholdes der også batista kurser og kaffesmagning. Stedet er hyggeligt og der kæles virkelig for dine sanser!

Reply
Andreas Olczyk 25. september 2011 - 17:42

På Emmerys i Lyngby. Kaffen er super, stemningen er fantastisk (har lært aller baristaerne og de to andre stamgæster at kende) og omgivelserne kunne ikke være bedere! Der er frit udsyn til Lyngbyhovedgade gennem de store vindues-pladser. Jeg har i fredags drukket min kaffe nr. 40 der, så jeg syntes at du skulle kigge forbi, hvem ved, måske møder du en af de mange tilfældige verdensmænd, jeg snakker med over en kop americano, eller måske mig.

Reply
Karsten K 25. september 2011 - 17:42

well, der er mange gode bud på byens bedste kop kaffe, men den bedste latter er stadig på Café Europa!

Reply
Laurits Frølund Mortensen 25. september 2011 - 17:43

På den måde David Lynch beskriver den, så tror jeg at den bedste kaffe var den man fik i TV programmet “den 11. time”. Jeg har ikke smagt den, men satser stærkt på at finde opskriften en dag!

Reply
Cbm 25. september 2011 - 17:44

I mit hvide højglans køkken med 30 mm. sort bordplade fra min flotte nye Nespresso maskine….! Nogen skal jo vinde den, og jeg glæder mig allerede 😉

og jeg kvitterer selvfølgelig med et billede så snart den har fået sin plads i mit køkken!

Reply
Marc Jørgensen 25. september 2011 - 17:52

Mit navn er ikke Cbm men: Marc Jørgensen

Reply
Janus Platen 25. september 2011 - 17:45

Man får den bedste kaffe hos kaffebaren behag din smag i Aalborg. De disker altid op med en god kop kaffe.

Reply
Ditte Pepper 25. september 2011 - 17:46

Helt klart Paris. Paris måtte gerne komme hjem til mig 🙂

Reply
Jens von Arenstorff 25. september 2011 - 17:53

Cafe Divino i Espergærde, på hjørnet af Strandvejen og Mørdrupvej … ægte italiensk cafe. Folk kommer langvejs fra for at drikke deres kaffe. Check deres webside. … http://www.cafedivino.dk/ … De personer som er på billedet er dem som arbejder der. … Fedt billede! … I øvrigt er maden suveræn … prøv deres tallerken “Piatto misto “Divino”” … (NB. arbejder der ikke selv, det er blot et særdeles dejligt sted 😉

Reply
Bjørn Laursen 25. september 2011 - 17:54

Kihoskh på Vesterbro laver verdens bedste latte med dobbeltskud.

Reply
Martin Olesen 25. september 2011 - 17:55

Dunkin’ Donuts… hmmm… coffee and donuts..

Reply
Tor Hvad 25. september 2011 - 17:55

Den får man i en kop kl 7.00 mandag morgen

Reply
Mads Tm 25. september 2011 - 17:57

For mig er ikke blot kaffen vigtig, men også HVOR man får sin kaffe, det gør den gode kop kaffe endnu bedre. Det tilføjer værdi 🙂 For heldigvis findes der mange gode kaffesteder i Kbh, men hvor føler man “that little extra”… For mig er der 2 steder i københavn der gør det.

1) Granola på Værnedamsvej. Her sidder man og drikker en kaffe og føler sig bare en anelse hensat til Paris med delikatesse butikker, mennesker, larm, biler. En unik, dejlig stemning hvor man fornemmer Paris og København i ét.

2) Le Montmantre på Øenschlagergade. Lille fransk kagested/cafe//konditori sted på Vesterbro (faktisk 100 meter fra Værnedamsvej). Ejes af franskmænd, her får man et lille “goddag Mousier” med på vejen når man kommer ind (it all add’s up). De bager de bedste croissanter som er vidunderlige at dyppe i en god stærk kaffe, foran deres gule hus, og igen føle sig lidt hensat til Paris. Det er stemning über alles.

Reply
Lars Lundgaard Sørensen 25. september 2011 - 18:06

En cortado (mandens svar på latté). De er gode til at lave dem på Sigfreds i Aarhus.

Reply
Lars Lundgaard Sørensen 25. september 2011 - 18:06

En cortado (mandens svar på latté). De er gode til at lave dem på Sigfreds i Aarhus.

Reply
Bente Dalsgaard. 25. september 2011 - 18:07

Granola, på Værnedamsvej.

Reply
Bente Dalsgaard. 25. september 2011 - 18:07

Granola, på Værnedamsvej.

Reply
Andreas Liebmann 25. september 2011 - 18:08

Riccos Kaffebar – Stefansgade

Reply
Andreas Liebmann 25. september 2011 - 18:08

Riccos Kaffebar – Stefansgade

Reply
lise breusch klinkby 25. september 2011 - 18:21

Den bedste kaffe serveres på terassen i solen, ude godt men hjemme bedst fordi man i de hjemmevante rolige omgivelser tillader sig selv at åbne sanserne og forholde sig kritisk til kaffen. Som regel er kaffen fra risteriet eller riccos.

Reply
Peter G. Heydenreich 25. september 2011 - 18:25

Chez moi!

Reply
JeppeRiisThomsen 25. september 2011 - 18:29

Kaffen nydes i privaten med et twist af kanel – og naturligvis royalt porcelæn! 😉

Reply
Christian Drews 25. september 2011 - 18:32

Kafferiet på Esplanaden!

Reply
Trine 25. september 2011 - 18:33

Den bedste kaffe må være den, der bliver serveret med avec…

Reply
Emil 25. september 2011 - 18:40

Den bedste kaffe.. – Det er da den mand får en kold morgen, hvor kaffen og solens første stråler er det eneste der giver varme.. 🙂

Reply
Jan 25. september 2011 - 18:42

Den får jeg hjemme i morgen (når den nye Nespresso maskine er leveret på adressen)

Reply
Info 25. september 2011 - 18:47

Den bedste kaffe har jeg da vist til gode… :”

Reply
Pasquinell 25. september 2011 - 18:50

Kaffen smager bedst når man trænger til den. Og så er det jo nemt, når det er Nespresso 🙂

Reply
Mette 25. september 2011 - 18:53

Den bedste kaffe er den du får hos mig – af mig! En sjat kaffe i blenderen, mælk og lidt vanilje, isterninger – lidt sirup til de søde – og wupti, så der den drikkeklar 🙂 Den serveres både til dem der elsker kaffe – og dem der hader kaffe – men sjovt nok, nydes den med velbehag af alle!

Reply
Jesper Brix 25. september 2011 - 20:58

Den får man serveret af sin bedre halvdel i sengen en weekend morgen, dagen efter en hård bytur med drengene…

Reply
Christian Steen Jensen 25. september 2011 - 19:01

Den bedste kaffe er den første kop man brygger lige efter man har pakket den maskine ud man kan vinde her. Derefter må det være de kopper man laver hver morgen til sig selv og sin kæreste efterfølgende

Reply
Jorgen 25. september 2011 - 19:03

Kaffe er for de elskende – de som elsker, deler, har glød, varme, god smag på livet.

Reply
Bente Dalsgaard. 25. september 2011 - 19:05

GRANOLA, på Værnedamsvej 5.

Reply
Mahfam_barikbin 25. september 2011 - 19:06

Baresso efter min mening

Reply
Sarah 25. september 2011 - 19:06

Starbucks er er must når man er i lufthavnen:) smager af forventningens glæde over at skulle ud, eller at komme hjem med gode minder og shopping items i bagagen !!

Reply
Christian Schrage 25. september 2011 - 19:08

Drikker ikke kaffe så er ikke så trendy haha, men
fruen er glad for at frekventere Starbucks når New York
får det årlige besøg.

Reply
CJP 25. september 2011 - 19:08

Coffee Collective i Jægersborggade får min stemme. De er svært dygtige – og jeg mangler i den grad en kaffemaskine 🙂

Reply
Louise Eriksen 25. september 2011 - 19:08

På Christians lille kaffebar i Sankt Peders Stræde, ikke langt fra dessertkragens bageri.. Et hyggeligt sted, hvor man altid kan droppe ind til en snak om livets mange glæder og udfordringer- OG man går ALTID opløftet derfra. Det er absolut et besøg værd!

Reply
Dorthelee 25. september 2011 - 19:10

Den får du hos Sort Kaffe & Vinyl på Skydebanegade. Her bliver der kælet for kaffen, der er ingen stress selvom der er kø, for enhver kop skal laves med omhu. Og så bliver der spillet lækre vinyler og serveret i fint 70’er retro stel. Bonus er, at man får en gratis kaffe hvis de er ved at prøve en ny kaffe af. Forøvrigt er al kaffe fra Risteriet.
Derudover kan man også få en anstændig kop Nespresso hos undertegnede, mangler dog en mælkevarmer, sjovt nok som den man kan vinde…:-)

Reply
LarS 25. september 2011 - 19:12

Den bedst kaffe er svær at beskrive, jeg har drukket rigtig meget god og spændende kaffe på de forskellige kaffebarer både herhjemme og i udlandet.

Den bedste kop kaffe når jeg kan sidde stille og roligt og drikker en kop kaffe eller en latte med min søn på 12 år, som siden han var 6 år med stor glæde har drukket kaffe. Det er den bedste kaffe.

Reply
Eskesen 25. september 2011 - 19:12

Kaffen er for de elskende overalt – de som elsker med glød, som deler varme, god smag og livet. . . . Track lige den på GPS.

Reply
Anders Damm 25. september 2011 - 19:12

Mulighederne er begrænsede i Aalborg, men hos Kaffebaren har de (sjovt nok) styr på det:)

Reply
Catharina 25. september 2011 - 19:18

Svaret er enkelt – kaffe lavet med kærlighed er den bedste 😉 Det være sig en decaf på mandelmælk eller en cortado!

Reply
Lene Damtoft 25. september 2011 - 19:19

Den har jeg stadig til gode…. – men nu er jeg jo også the-drikker på langsom tilvænning til kaffe 😉

Reply
Helene Hohle 25. september 2011 - 19:23

Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe er den gode stemning. Kaffe er den dybe samtale. Den bedste kop kaffe har du med dig på termokande en søndag morgen i Dyrehaven, hvor du fejrer livet på en træbænk mens morgendisen letter og din bedste ven har tømmermænd men til gengæld husket de hvide plastikkrus.

Reply
Bo Busk Hoffmann Schriver 25. september 2011 - 19:37

Det er på Cafébiografen i Odense blandt venner og mørk chokolade til

Reply
Marchel 25. september 2011 - 19:51

I sengen hver morgen, med fruen.

Reply
Christoffer Groenlund 25. september 2011 - 20:05

Sensitive Finn 😉 Bedste kaffe pt. er hos Peabody’s Organic Coffee i San Diego – mere præcist campus på San Diego State University 🙂 Dejligt indlæg iøvrigt!

Reply
Flemming Leitorp 25. september 2011 - 20:06

Fuck fuck.. Ser først nu at man skal skrive et eller genialt for at vinde… Hmm what to do?

Min bedste kop er nøje udvalgt.. Mest fordi jeg er en kaffetosse, og en dag opdagede at jeg drak alt alt alt for meget af det sorte guld.. Så nu er jeg på 1 kop om dagen.. Så den SKAL være god 😉

Fordelingen ser sådan her ud:
1) I studiet hvor vi har fået en kick Ass maskine (men som jeg Ærgeligt nok skal rykke fra snart).
2) Coffeelicius på Østerbrogade serverer altid kaffen med et smil.
3) I godt selskab er de fleste kopper gode 😉 Savner at dele den med min mormor..

Reply
Michael S. 25. september 2011 - 20:13

Jeg vil gerne være ambassadør for en kop skoldhed Luwak. En kaffebønne der kendetegnes ved at have været gennem fordøjelsessystemet på et kattelignende dyr fra Indonesiens højland. Disse mørkristede katteekskrementer smager overraskende godt men man skal være hurtig, for glasset er ved at være tomt herhjemme…

Reply
Redlef17 25. september 2011 - 20:15

En Nespresso hos mig, så er det næsten som Starb……!!

Reply
Maiken Amstrup 25. september 2011 - 20:20

Derhjemme lørdag/søndag morgen, når 2 små piger som sædvanelig er vågnet alt for tidligt – så er den første latte altid en skøn redning.

Reply
Boysen 25. september 2011 - 20:36

Det er helt sikkert expressohouse i Malmø….

Reply
Birthe Gug 25. september 2011 - 20:37

Den bedste kaffe serveres hos “Behag din Smag i Maren Turisgade i 9000 Aalborg.
Hun har vundet alle mulige steder i verden. Besøg den skønne café..

Den næstbedste kunne jo blive serveret hjemme hos mig, hvis jeg vinder Nespresso-apperatet..;-)

Reply
Tginsborg 25. september 2011 - 20:53

Mokkariet for sure….

Reply
Thomas Holst 25. september 2011 - 21:21

For mig er det mere end blot kaffen, det er ligeledes den ro og den måde den tager sig ud på.. http://www.booksandcompany.dk/ Books and Company er stedet at dele en kop kaffe.. Jeg kan finde på at tage hele vejen fra Vesterbro til hellereup, blot for at få en kop kaffe, læse i en bog, finde bøger som man ikke har alle mulige andre steder, og sidde blandt bøger og nyde en fantastisk kop kaffe.. Altid den rette temperatur, og altid hyggeligt, og sød betjening.. Som minimum fortjener de et besøg, og tag lige en kop kaffe når i nu er der.

God søndag..

Thomas

Reply
Brianrisberg 25. september 2011 - 21:41

Tobis på Islands Brygge. Vinder hver gang og så er det Bryggens eneste med soya mælk;-)

Reply
Merethe Andersen 26. september 2011 - 06:24

Meyers Deli laver en god kop kaffe. Men min Nespresso laver endnu bedre.

Reply
Jesper Jørgensen 26. september 2011 - 08:11

Wayes Coffee :o)

Reply
Familien_stryhn 26. september 2011 - 09:49

Den bedste kaffe fåes hos Frisør Rosborg, Fredensborg -:)

Reply
Guest 9. oktober 2011 - 10:18

Er der fundet en vinder?

Reply
Anonym 9. oktober 2011 - 13:35

Vinderen blev i øvrigt Peter Posgaard – offentliggjort den 26. september på http://www.facebook.com/detgodeliv

Tak for enorm interesse! 🙂

Reply
KK 29. august 2012 - 09:26

Den bedste kaffe handler for mig ikke om hvem der laver den (bare det er Nespresso) – men om stemning og behov…for mig kan det være en tidlig regnfuld morgen på jobbet, en sen lørdag aften efter middagen, eller et skud energi før træningen. God dag…

Reply
Morten 5. august 2014 - 14:03

Den bedste kop kaffe? Det kommer vel an på, hvordan man definerer god kaffe. Er det omgivelserne eller er det selve kaffen? Kaffen laver jeg bedst selv på min espresso, men jeg kan godt lide at komme på The Log Lady, fordi omgivelserne er vildt fede.

Jeg ejer også en Nespresso-maskine, som jeg bruger om morgenen og om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg er stor tilhænger af Nespresso. Jeg er dog mest til min kaffe sort. Jeg fandt min Nespresso-maskine vha. følgende link:
http://www.kaffeautomatpriser.dk/blog/2014/07/hvilken-nespresso-maskine-skal-du-vaelge

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.