Home Kort - men godt Nespresso bød til presseevent – og det kommer dig til gode

Nespresso bød til presseevent – og det kommer dig til gode

written by Nicolai Klingenberg 26. august 2011
Pin It

De er rigtig rare hos Nespresso – og fulde af passion. Et smut til Kødbyen bød ikke bare på fakta, brunch og kaffe, men også en præsentation af en ny maskine. En maskine, som du kan vinde.

Således ser det nye vidunder ud – som du kan vinde…

75 % af danskerne har ikke et kaffeapparat, der kan varme mælk, og det har Nespresso gjort noget ved. Den nye Lattissima kan nemlig det meste med mælk. Og således var White Room i Kødbyen ekviperet i hvidt, da ”pressen” var på pletten. En kort præsentation af alt fra fedtprocenter i mælk (jo højere jo bedre i øvrigt – så drop skinny latte, hvis det skal smage af noget) til lidt teknisk info om et rensesystem banede vejen for næste taler: Søren Stiller Marcussen. Han kan et og andet med mælk og kaffe og har ikke bare vundet sølvmedalje i verdensmesterskaberne for Latte Art. Sådan.

Søren Stiller Marcussen – han kan en del med kaffe. Og ved en del om mælk.

I øvrigt har Søren også udviklet en særlig lattemælk med Arla – og det er ikke bare et hurtigt mersalgsstunt, for Søren har testet og smagt tæt på 100 forskellige slags mælk – og der er i den graf forskel på økomælk fra fx Thy og Bornholm. Vidste du i øvrigt, at mælkeskummet beskytter og holder på aromaen i din kaffe?

Brunch med hvidt tema – grundet mælkens rolle i øvrigt.

De er i øvrigt meget hjælpsomme hos Nespresso. Og din kaffe er aldrig længere væk end et døgns tid eller to – og du kan bestille din kaffe på nettet, i butikken. Eller via fax, lyder det. Og de er altid klar på at rådgive i butikken. Kundeklubben? Den er også alle tiders. ”Vi er mange i Boomerang. Og vi skal blive flere.” Således lyder det i klippet herunder, men jeg tror, de har det på samme måde i Nespressos kundeklub”¦

Nå. Lattissima er kommet i en ny version, og det er egentlig den, vi er samlet for at se og prøve. Og det er nemt. Meget nemt. Et tryk på en knap, og du har din Nespresso, som du måske kender den. Et andet tryk, og du har den i ”den store udgave”. Men så er der de to nye knapper til mælk – det er smart. Apparatet varmer mælken op lynhurtigt, og en ny skumregulator gør det til en smal sag at lave mønstre og lignende, hvis man er til den slags. Og så er den nem at rengøre, strømforbruget er blevet reduceret, og det bliver ikke meget bedre.

Eller det gør det faktisk – for du kan vinde den nye maskine. Den har en værdi af 2.599 kroner, og så er den faktisk ganske nydelig. Kubistisk, stilren og med mulighed for at afmontere mælkebeholderen, som dernæst kan sættes på køl i tre dage.

Skal du vinde den nye maskine? Godt. Jeg trækker lod den 25. September blandt dem, der har givet deres bud på, hvor man får den bedste kaffe i landet. Det kan være en fancy café, i dit hjem, på en færge eller noget helt fjerde. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Vil du vide mere om Nespresso? Så klik her <–

Pin It

You may also like