Home Ure Rubber B – et nyt Rolex for 220 amerikanske dollars

Rubber B – et nyt Rolex for 220 amerikanske dollars

written by Nicolai Klingenberg 5. august 2011
Pin It

Sidst det handlede om ure, fik jeg et link. Linket første til en dialog med en mand i Amerika. En dialog, der udløste et par pressebilleder og lidt information, som jeg i dag deler med dig. Det handler om urremme til Rolex ure”¦

Daytona med sort skive og ditto rem - sidstnævnte i gummi. Et ikke helt tosset bud, hvis du spørger mig.

For over et år siden skrev jeg om natoremme – og remmenes virkning på urene. Herunder Rolex. I dag handler det næsten om det sammen, men sagen er dog  anderledes med Rubber B, som den Miami baserede virksomhed hedder. De slår sig på at lave remme i vulkaniseret gummi, der – efter deres eget udsagn –er den bedste type, der findes. Der findes remme til GMT, Explorer I & II, Daytona, Sea-Dweller, Submariner, GMT II og Yachmasteren

Lige poppet nok for min smag. Tro det eller ej.

Nå – det største plus er i min verden, at sfolde-og-lukkepændet på Rolex urene integreres i gummilænken. Dermed bliver der ikke gået på kompromis med den nok så kendte og velfungerende Rolex-lukning, der har en smuk ”klik-lyd”, såfremt spændet altså er stramt.

Fin integration i urkasse.

Remmene bliver i øvrigt fremstillet i Schweiz, og det er muligt at bestille remme til Danmark – så ved du det. Der er pt. ikke en færdigudviklet rem til de nye Subs med glidelock buckle, men der arbejdes på sagen.

Se, det var bedre.

Jeg er ganske spændt på at høre din mening om konceptet – kunne du hitte på at købe sådan en sag? En rem koster godt 1.100 danske kroner, og du kan få den på Rubber B. 

Og lige en til damerne herunder.

Hvis du er kvinde, er jeg sikker på, at denne sag vil pynte på dit håndled.

 

Pin It

You may also like