Home Kort - men godt Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXXVI

Fra lørdag til lørdag – lidt om ugen der gik – del XXXVI

written by Nicolai Klingenberg 25. september 2011
Pin It

Gode møder, ditto frokost, et par omveje og en klipning af plænen – det er blevet søndag og tid til et par snapshots fra ugen, der slutter i dag. Jeg havde et par ture til City, som blev forlænget med cirka 20 kilometer, da det nok så omtalte cykelløb fandt sted – med undtagelse af de ekstra kilometer, gik det smertefrit. Og korrekturerne til den kommende urbog SKULLE hentes.

Vi kørte uden om cykelløbet og gav den som "highway man". Flot temperatur i øvrigt.

Der er flere fordele ved at være selvstændig – blandt andet at man kan holde sin frokost, hvor man vil, når man vil – og hvor længe man vil. Faktisk også med hvem man vil. Denne gang var det i selskab med Flash, som bød på burger, gode snakke om muligheder og gode grin. Det var på Skovriderkroen, hvor vi bænkede os i det røde på MASH.

Der var dømt frokost på MASH.

Jeg har været en anelse frustreret over, at den lille lokale café, der har et års tid på bagen, ikke trækker flere gæster. Måske er der tale om vanefolk i byen, men jeg er blevet begejstret hver eneste gang, jeg har besøgt Café Enzo – hvad enten det har været til brunch, en kvik kaffe eller osso buco. Seneste skud på menuen er bøf, og den gik rent ind. Lavet med kærlighed, tilsat hjemmelavet bearnaise, fritter og rodfrugter gjorde det særdeles godt. Skulle du af en eller anden årsag komme forbi Fredensborg, så kig forbi – Café Enzos hjemmeside giver dig flere oplysninger, og den finder du her.

Lokalt er godt - i 3480 ligger Café Enzo, og her har de netop introduceret bøf på kortet.

Det nye slips blev luftet og matchede den bagvedliggende efterårsnatur…

Jeg tog poser under øjnene og det nye slips om halsen.

Jeg faldt over et tilbud, der kunne misforstås.

Den lader vi lige stå et øjeblik...

Reservatet byder på mange historier…

Jeg passerede et gammel hovedsæde.

Familiære forbindelser havde været et smut i Italien og havde hjembragt trøffeltilsmagte lækkerier.

Og middag med førspise a la trøffelcreme og tapenade.

Jeg blev glad – og glæder mig til dagen… Tak til Klitgaard.

Tak.

Og slutteligt  ryddede vi en side i Børsen Weekend.

Vi hjalp Axel - og kom i Børsen Weekend.

Næste uge? Den bliver alle tiders. Jeg vil egentlig gerne vide, hvor du spiser, når det skal være lokalt? Eller hvis du har et “stamsted”?

Pin It

You may also like