Home Kort - men godt My-Pleasure søger sælger – og annoncer

My-Pleasure søger sælger – og annoncer

written by Nicolai Klingenberg 12. september 2011
Pin It

Var der noget med et nyt job? Eller er det nu, du skal opfordre ham eller hende, der ikke bryder sig synderligt om sit job, til at komme videre? Så er det måske dagens indlæg, der er vejen frem.

Sæt skub i sagerne - jeg søger en sælger. Og annoncer.


Egentlig siger klippet herunder det meste.

Summa summarum? Jeg søger en person, der kan sælge bannere til sitet. Der vil være tale om en freelanceordning, hvor to andre sites også kan indgå. Du ved, hvad der skal til for at sælge, du har prøvet det før, og du har en glimrende idé om, hvilke brands, der vil gøre sig godt på bannerpladserne.

Der skal dog også være plads til dem, der er glade for deres job. Måske sidder du i en virksomhed, der har et produkt eller en service, som ville nyde godt at en annoncepakke på My-Pleasure? Send mig et par ord, så skal jeg gerne gøre mit for at rydde en plads eller to, indtil sælgeren er fundet. Jeg har plads til produkter såsom ure, biler, mode, hoteller, restauranter, gadgets, gear, rejser, lædervarer, fyldepenne og på servicesiden kan det være alt fra kreditkort til conciergeservice, billeje med meget, meget mere.

Længerevarende alliancer er også en mulighed, hvor produkter og services kan brandes på oprigtig og ikke-kvalmende vis.

Er der noget, der frister, så send en e-post på nk@my-pleasure.dk

Slutteligt vil jeg blive rigtig glad, hvis du vil trykke på ”Synes godt om” over eller under indlægget – det kan sætte skub i økonomien. Både her og der.

Pin It

You may also like

 • Kristian Petersen

  Hej Nikolai,
  Den er lige tweetet – håber du finder en super sælger.

  /Kristian

 • Hej Nicolai, prøv inde på Amino Freelancer ( http://www.amino.dk/freelancer/ ) – der kan du med garanti finde den rette

 • Anonym

  Hej Patrick! Tak for det – jeg er på vej ud af døren, men hvis du er oprettet derinde, må du gerne poste linket. Tak – også for feedback og tip. 🙂

 • Spændende. Jeg krydser fingre for, at du finder en go’ m/k!

 • Kære Nicolai,
  Der findes jo flere muligheder/konstellationer – så giv mig evt. et bip, og lad os tale om hvordan jeg/mit netværk, kan være dig behjælpelig!
  KærVenlige Hilsner
  Tina
  36960544 / 50244044
  Skype: thinkinnewareas

 • Anonym

  Tak, Tina. Jeg har allerede modtaget en håndfuld gode henvendelser – jeg giver lyd, hvis det bliver aktuelt.

 • Anonym

  Tak, Kasper. 🙂

 • Anonym

  Det sætter jeg stor pris på! Tak, Kristian.