Home Ure Omega 2011 nyhederne – nu med uddybende forklaring

Omega 2011 nyhederne – nu med uddybende forklaring

written by Nicolai Klingenberg 26. september 2011
Pin It

Kan du huske indlægget fra Tivolis Akvarium, hvor Omegas nye Planet Ocean blev præsenteret? Så husker du måske også, at det primært handlede om fest, ballade og Omegas historie, fremfor info om de nye modeller. Det råder jeg bod på i dag – jeg tog ud til Omega, satte brand manager Martin Issing overfor mig og tændte videokameraet. Hvis du afsætter de næste tyve minutter, så får du blandt andet svar på, hvad liquid metal er for noget, og hvordan de nye bagsider af urene ser ud – og så er der noget med en heliumventil…

Det er de her frækkerter, det handler om - og du kan blive klogere på.

Indrømmet – tyve minutter er lang tid, men det tager altså tid, når man er nysggerrig på den ene side af bordet – og passioneret på den anden side. Det er muligt, der går en lille smule nørderi i den i et minuts tid eller to, men jeg er ganske sikker på, at du bliver klogere på Omega, efter du har set klippet her.

Det er fortællinger som disse, der i sin tid gjorde, at jeg fik en interesse for ure – det, der på overfladen “bare” virker som et nyt ur, indeholder talrige historier, som både kan være tekniske og komplicerede, men også direkte spændende. Og så gør det i min verden ikke noget, at man ikke bare har et lækkert ur om håndleddet, men også en historie, man kan fortælle til dem, der gider lytter.

Sagens kerne – og det, det meste handlede om, har du et stillfoto af herunder.

Urkasse med flere mulige fristelser.

Var klippet FOR langt? Eller var det ok? Og hvad synes du egentlig om Omegas nyheder – lad mig endelig høre.

Pin It

You may also like