Home Grej & grooming State of Art gør dig klar til kulden – et kig på den nye efterårs- og vinterkollektion

State of Art gør dig klar til kulden – et kig på den nye efterårs- og vinterkollektion

written by Nicolai Klingenberg 21. september 2011
Pin It

Efteråret har for længst meldt sin ankomst, og selvom du måske ikke er den allerstørste fan af de mørkere tider, kan du i stedet kaste din glæde over nye herligheder til garderoben. Jeg har netop fået fingre i lidt materiale fra State of Art, som jeg deler i dagens indlæg. Forvent inspiration til looks, en lille film og et comeback for dunvesten.

Casual, men stadig elegant - en blazer med letknappet cadigan, ternet skjorte og et løst slips gør sig udmærket. Personligt ville jeg overveje at stramme slipset, men det er en smagssag.

Skal jeg pege på nogle fællesnævnere for State of Art, så er det “noget uformelt” – men pænt. Og til mænd, der har lagt hængerøven på hylden, og som gerne vil have noget klassisk og til tider lettere “sporty”, som nu for eksempel sagen herunder:

Da jeg gik i gymnasiet, var dunveste på sit højeste. Efter et fravær på halvandet årti i min garderobe, er den orange sag nu på vej til min garderobe.

Jeg skal blive bedre til at gå med “trøjer” – jeg har en stak liggende, som nærmest aldrig bliver luftet, og jeg kan godt få lidt på “hatten” for altid at gå i det samme (polo eller skjorte), og med den opsang in mente kunne en kabelstrik velsagtens være et bud.

Kabelstrik med høj krave og dyb udskærring findes også i kollektionen - det gør chesterfield sofaen dog ikke...

Hvis jeg trækker i en skjorte uden blazer, så bliver det altid med et opsmøg – jeg ved ikke helt hvorfor, men det er blevet en vane, og jeg synes, det ser pænere og knapt så “sat” ud.

Et par klassiske chinos med skjorte på skjorte kan se således ud - jeg kvitterer med et like.

De ovenstående billeder er fra vinterkollektionen, men der er også en pre-vinter sag, som også er ude nu og her. Den kollektion byder blandt andet på nedenstående…

Looket her er godt nok fra pre-winther kollektion, men ternet opsmøg og en omgang lag på lag er et rigtig godt bud på et afslappet look.

I øvrigt kan strik også bruges som overtøj – jeg faldt over cardigan/jakken herunder med klassiske knaplukning.

Mere strik i en nyfortolkning af en cardigan med klassisk element a la træknapper. Slet, slet ikke tosset.

State of Art er ved få godt fat i flere danske forretninger – udover ovenstående tæller deres sager også 1000 Miglia kollektionen, som koster noget mere. 1000 Miglia er i øvrig tæt forbundet med det italienske løb med selv samme navn, og der arbejdes tæt sammen, når det kommer til både løbsdeltagelse og ekvipering.

Og netop biler – og i særdeleshed vintage Porscher – er en væsentlig del af State of Arts DNA – filmen herunder illustrerer det ganske fint.

Hvis du ikke nåede at se filmen, skal du bare genindlæse siden her – det er drønsmart.

Vil du vide mere om priser, og hvor du kan få sagerne? Så kan de hjælpe hos State of Art på telefonnummer 40 75 25 55. Du finder i øvrigt flere sager på State of Arts hjemmeside.

Slutteligt hører jeg gerne, hvad du pønser på at kaste et par kroner efter rent garderobemæssigt her til efteråret og vinteren? En jakke? Et par boots? Eller noget helt tredje?

Pin It

You may also like