Home PindemadderBobler Ruinart Blanc de Blancs – vind Champagne og lidt godt til næsen

Ruinart Blanc de Blancs – vind Champagne og lidt godt til næsen

by Nicolai Klingenberg

Jeg var til smagning på Nimb Terrasse, og det omhandlede Ruinart Champagne. Husets Blanc de Blancs endda – men det handlede i lige så stor stil om at dufte og gætte. Tag med til bords – og læs, hvordan du kan vinde en herlig flaske Ruinart Blanc de blancs og et meget fornemt “aroma interpretaion set”, som du kan hive frem til din næste middag i hjemmet – for eksempel i stedet for Trivial Pursuit og saltstænger.

Det var herinde, det gik løs - sidst jeg var her, var det noget nær sommer og sol.

En hverdag bliver bare bedre, når man bliver inviteret ud – og i særdeleshed når man kommer i fornemt selskab. Med ved bordet var Amélie Viollet fra Ruinart, som ved en del om Champagne. Det samme gør Jacob Kocemba, som også gæstede bordet – og som kunne give mig et lille prej på aromaens til tider vanskelige vej. Det handlede nemlig ikke bare om at fylde i sig – vi skulle også quizze.

Nicoline i front - og Amélie bagerst i fotoet.

Jeg skal i øvrigt ikke glemme at henvise til en tidligere oplevelse på Nimb Terrasse, som også involverede Ruinart – den finder du her.

Lige før vi går til bords.

Nå, vi går til bords og første ret byder på stegt kammusling med syltet ingefær, æble og brunet smør. Sidstnævnte oplever jeg flere og flere steder, så måske vi er ude i det nye sort – eller en populær afløser for skum; uden dog at sammenligne smør med skum. I min verden en nyfortolkning af den højt værdsatte kammusling, og jeg har intet at udsætte på retten. Den smager himmelsk.

Kammuslingerne.

I glasset er der Ruinart Blanc de Blancs, og gættelegen går i gang. Vi har otte dufte, som vi skal gætte – og det er ikke så lige til. Er der for eksempel tale om “white pepper” eller “pink peppercorn” – og er det nu Lemon eller Citron, man kan snuse sig frem til.

De famøse otte dufte, som skal "parres" med otte navne på kendte krydderier. Der er 18 at vælge i mellem, men det gør det ikke voldsomt nemt.

Kocemba hjælper mig fra tid til anden, men jeg er glad, da jeg rammer plet et par gange. Og jeg lærer endnu engang et og andet om Champagne.

Der duftes.

Amélie fra Ruinart kommer med flere inputs – Ruinart Blanc de Blancs er, som du måske har gættet, lavet 100 % af Chardonnay druer, og man går efter et frisk og let udtryk. Og ditto smag. Derfor vil man heller ikke finde aromaer som toast og honning – disse kommer nemlig fra en længere lagring, lyder det.

Vi skal videre i menuen – og videre i duftsættet. En bressekylling kommer til bords – i øvrigt må det nævnes, at bressekyllingen er den fineste kylling, man kan opdrive. Den lever i frisk luft i Bourgogne området, hvor den nyder god kost og så har den en AOC klassifikation, hvilket vil sige, at den lever op til en række strenge krav, som jeg ikke kan på rygraden. En omgang selleri bryder retten delikat, og gulerødder i flere varianter fungerer også fint. En anelse tørt er kødet dog blevet, men skindet er sprødt og lækkert.

Den fornemme kylling.

Glasset til kyllingen med AOC stemplet er stadig Blanc de Blancs, men denne gang fra en magnum, som faktisk smager en anelse friskere. Det forlyder i øvrigt også, at magnumflaskerne – til trods for det er non-vintage – har bedre ældningspotentiale end en vanlig størrelse. Husk det, hvis du har en magnum i huset – eller i tankerne.

Høsten er i øvrigt i hus hos Ruinart, og det har været den tidligste høst i 24 år, og nu går tiden ellers med at smage på druerne og kældermesteren overvejer, om året måske skal føre til en vintage. Nuvel lyder det, og der duftes løs i stor stil om bordet.

Og så går det ellers hedt for sig, da en 1998’er kommer til bordet. Stadig en Blanc de Blancs, men altså nu en vintage, der har ligget 12 år i Ruinarts kælder. Den er mindre frugtet i sin smag og mere krydret. Vi bliver gjort opmærksomme på smagskurver – den udvikler sig ganske kvikt i glasset.

Dom R anno 1998. Jeg tog til London i en længere periode samme år - for at prøve kræfter med den finansielle sektor. Jeg returnerede med en overbevisning om, at jeg skulle lave noget kreativt i stedet.

Til Dom Ruinart er der oste på tallerkenen – og det et interessant at have noget kraftige spise til bobler. Bevares – det er en kraftig Champagne, så det fungerer. Men jeg mindes ikke at have nydt ost og Champagne før. Men det lyder nu godt – og smager ligeså godt, så det er vel ikke sidste gang.

Ostetallerkenen, som var interessant at parre med Champagne.

Frokosten er overstået, jeg holder en uundgåelig reaktion med luft i opadstigende retning diskret tilbage, og vi takker af. Det famøse sæt. kan ikke købes nogen som helst steder. Det kan opleves hos udvalgte Ruinart forhandlere, men hvorfor ikke vinde det i stedet. My-Pleasure er vist det eneste sted, du kan vinde det, så lad os da endelig takke Ruinart og Nicoline for den opbakning. De takker jo også mig for herlige indlæg, men vores rygklapperi skal altså komme dig til gode.

Wulffmorgenthaler siger det egentlig ganske godt og underholdende...

Du kan vinde ikke bare vinde en skøn flaske Ruinart Blanc de Blancs (fik jeg nævnt, at Ruinart er verdens ældre Champagnehus?), men også lidt godt til næsen i form af “duftsættet”. Jeg skal sådan set bare have dig bud på din yndlingsduft – det kan være alt en parfume til duften af nyslået græs, regn på asfalt, en kage i ovnen eller noget helt fjerde. Det bliver Nicoline fra Ruinart, som kårer vinderen, og vi trækker lod, når der er 100 bud i kommentarfeltet, hvilket ikke skulle være noget problem. Er du utålmodig, så anbefal indlægget – så går det kvikt med kommentarerne. Held og lykke!

 

You may also like

112 comments

Nicolai Joachim Christensen 20. oktober 2011 - 23:42

Duften af bacon der steges på panden !

Reply
Mads Windeballe 20. oktober 2011 - 21:52

Duften hos mormor og morfars sommerhus.
Det er verdens bedste duft for mig 🙂

Reply
Lasse 20. oktober 2011 - 21:57

apropos duftsættet: http://www.madarkitekterne.dk/smagning-af-ruinart/

ynglingslugt: lugten fra sennepsblomster der kommer når man kører forbi en dejlig gul mark fyldt med dem

Og efter at have leget med et duftsæt er det også røget øverst på ønskelisten til jul 🙂

Reply
Louisej 20. oktober 2011 - 21:57

Min yndlingsduft er den duft, som er i metroen i Paris. Jeg føler først, jeg rigtig er i byen, når jeg er dybt under jorden i metroen. En helt speciel duft, jeg aldrig har oplevet andre steder, og som vækker minder om år, måneder, dage og uforglemmelige timer i Paris.

Reply
Alexander Qvitzau 20. oktober 2011 - 21:58

Duften af YSL Homme lørdag aften på vej ud af døren!

Reply
Lene 20. oktober 2011 - 21:59

…det er enebærbusken som vokser i Sydgrønland – skal indsnuses on location 🙂

Reply
Mads Johansen 20. oktober 2011 - 22:04

Jeg er fuldstændig skudt i duften af pandekager. Når jeg dufter Det og lukker øjnene kan jeg tydeligt huske hvordan det var at træde ind i mormors opgang sommbarn efter svømning, hver tirsdag klokken 20.00 og så ud med det våde håndklæde og i nattøjet og så pandekager og godnathistorier 🙂 jeg er flere gange blevet spurgt, som voksen, hvorfor jeg smiler så sært og mit blik er så fjernt når jeg får pandekager….

Reply
Anna 20. oktober 2011 - 22:08

Som barn – duften af agurk, når min mor smurte madpakke 🙂

Reply
Mikkel Hagerup 20. oktober 2011 - 22:10

duften efter regnen har har stilnet af igen og luften dufter, frisk og klar igen.

Reply
Anna 20. oktober 2011 - 22:10

Maki’en på Korsika – helt særegen, fantastisk duft

Reply
Anders Damm 20. oktober 2011 - 22:40

i love the smell of champagne in the morning…

Reply
Jimmy Poulsen 20. oktober 2011 - 22:52

Den helt specielle friske duft der opstår når det lige har regnet kraftigt….

/Jimmy

Reply
Nicholas klokholm 20. oktober 2011 - 23:15

Duften af Stjernemagnolie en dugfrisk sommer morgen på vej til bageren efter morgenbrød

Reply
M_danholm 20. oktober 2011 - 23:15

Duften af den friske november-brise der vil fylde mine næsebor på vej hen til udgivelsen af bogen “100 SPOTTEDE URE”

Reply
Anonym 20. oktober 2011 - 23:47

Duften af friske østers og Guy Charlemagne, så ved man, at det sommer.

Reply
Andreas Thielemann 21. oktober 2011 - 01:10

The smell of women

Reply
Jesper 21. oktober 2011 - 01:51

Duften fra alle de herlige små boder i Avoriaz der laver crepes. Så ved man den endnu engang står på skiferie og hygge. Hvis man så kombinerer det med en kanetur igennem byen, så kan det stort set ikke blive bedre. Den bedste måde at holde jul på !!!

Reply
Flemming 21. oktober 2011 - 05:06

Tomatplanter i mine bedsteforældres drivhus…

Reply
Linda 21. oktober 2011 - 05:14

Sommermorgen i København – Lige inden butikkerne åbner og grønthandleren kommer på plads !

Reply
Andreas O. 21. oktober 2011 - 05:31

Duften af den første frost om morgenen efter en god sommer…

Reply
Torben Bjerregaard 21. oktober 2011 - 05:37

Duften af hyldeblomst – der samtidig tilfaeldigvis findes som duft i flere vine, specielt druen sauvignon blanc. DEJLIGT

Reply
Jørgen Jensen 21. oktober 2011 - 06:00

Iskold bjergluft en kold skyfri morgen med ny puddersne

Reply
Morten-klitgaard 21. oktober 2011 - 06:37

Duften af en perfekt modnet og nyoverskåret passionsfrugt…..

Reply
Kasper Mejlgaard 21. oktober 2011 - 07:37

Min yndlingsduft er den duft der kommer fra en sportvogn når den har arbejdet hårdt og længe til trackday. Noter af skolhede bremse, brugt kobling og brandvarm motor tilsat lidt noter af udstødning og benzin.

Reply
Kasper Mejlgaard 21. oktober 2011 - 07:37

Min yndlingsduft er den duft der kommer fra en sportvogn når den har arbejdet hårdt og længe til trackday. Noter af skolhede bremse, brugt kobling og brandvarm motor tilsat lidt noter af udstødning og benzin.

Reply
Jan Hartmann 21. oktober 2011 - 09:38

Jeg synes at duften af “kold chokolade” er helt fantastisk. Det med at gå ind i en butik hvor der sælges lækker, luksuriøs chokolade der står i køledisken. Hos Summerbird eller Frellsen chokolade.

Reply
Morten 21. oktober 2011 - 07:43

Jeg elsker duften af benzin når man tanker en kold morgen.

Reply
Anders P Jørgensen 21. oktober 2011 - 07:43

Duften af ristet rugbrød med smeltende smør, solbeskinnede Amalfi citroner på træet, når bælgen til en fuldfed Tahiti vaniljebælg brydes, friskheden, sammen med forventningens glæde, der breder sig når proppen bliver poppet og min kæreste indhyllet i Chloé’s forstøvedes velduft.

Reply
Jesper Stenderup 21. oktober 2011 - 09:45

Duften af hav fra en friskfanget og -åbnet østers.

Reply
Martin Ventrup 21. oktober 2011 - 10:24

Jeg elsker duften af brændt rørsukker på toppen af lækker cremet creme brule

Reply
Jonas von Scholten 21. oktober 2011 - 08:41

Duften af nyt læder, det være sig et par nye hansker eller et etui til elektriniske gadgets etc. og så er det også rart at røre ved…

Og hvis man skal over i det mere sanselige, ville jeg nok påstå at det må være duften af rimfrost i græsset en frisk novembermorgen med solskin.

Reply
William 21. oktober 2011 - 08:44

Duften af friskplukkede kantareller hos min mormor i Sverige.

Reply
Mads Joergensen 21. oktober 2011 - 08:55

Duften når man stiger ud af bilen kl. 6 om morgenen i golfklubben, og duggen stadig hænger i græsset og luften..

Reply
Katrine 21. oktober 2011 - 09:00

duften af Landevejen på Fanø (hav og hede/lyng og lidt gran…. mmmh) salt, sødt og krydret

Reply
Andreas Ejbye 21. oktober 2011 - 09:00

Hvis man får muligheden, så skal man tage ind i Kongens Have en sommermorgen lige efter gartneren har slået græsset. Bred et tæppe ud, åben en iskold Classic og duft til kombinationen af humle og nyslået græs 🙂

Reply
Anders 21. oktober 2011 - 09:02

Duften af min kæreste, som kysser mig i nakken.

Reply
Runevip 21. oktober 2011 - 09:03

Duften af Lykke, du kan ikke helt bestemme hvad det er, men den kan mærkes i hele kroppen..:) Ikke at forveksle med følelsen, duften vækker nemlig følelsen..;)

Reply
Ann 21. oktober 2011 - 09:27

Som barn – duften af Bornholmsk grøftekant sidst på sommeren lige før høsten sætter ind.

Reply
Nikolaj Bomann 21. oktober 2011 - 09:27

Jeg elsker duften af vanille.

Og til det kommer her en lille anekdote:
Kender du nogen som ikke kan lide vanille? Nej vel? Det kan alle! Det er simpelthen alle som elsker duften af vanille. Hvis man spørger hvorfor det netop er sådan, så skal vi så langt tilbage som du overhoved kan huske – måske endnu længere. Duften forekommer nemlig i brystmælken hos ens mor, og at man får det ind med modersmælken gør at man bare kommer til at elske duften. Det er også derfor det er den mest populære duft i USA.

Derfor elsker jeg – som alle jer andre – vanille! 🙂

Reply
Gis 21. oktober 2011 - 09:40

holder utrolig meget af duften af liljekonval

Reply
Morten 21. oktober 2011 - 09:56

Duften af anden der bliver taget ud af ovnen juleaften.

Reply
Mette 21. oktober 2011 - 10:05

Duften af sengetøj der har hængt til tørre i sommersolen…..uhhhhmmm

Reply
Martin 21. oktober 2011 - 10:10

Jeg elsker duften af rørsukkeret der bliver brændt på en lækker cremet Creme Brule

Reply
Jim Patrick Neble Kristensen 21. oktober 2011 - 10:31

Duften af friskbrygget kaffe til at lokke en ud af sengen om morgenen!

Reply
Victor Thoft 21. oktober 2011 - 10:51

Elsker duften af ny brygget matcha te.

Reply
Chanette Charlin Torborg Ander 21. oktober 2011 - 13:00

Jeg elsker den blide liflige cremede duft som kommer fra Blanc de Blanc. Den minder mig om mange søde sommer stunder i cannes. Der findes ingen anden der rummer den renhed og bløde svulmende sanse oplevelse som ruinard giver. Hvis man kunne ville jeg nyde den hver dag resten af livet.
Skulle man have en duft ville en blanding mellem Madarin Vanilje samt Jasmin være et hit.

Keep them comming 😉
Chanette

Reply
Kim Bøgeskov Andersen 21. oktober 2011 - 13:38

En jasmin lilje vanilje

Reply
Lars 21. oktober 2011 - 12:03

Duften af kæresten en lørdag morgen, lige når man er vågnet efter en aften omgivet af venner. Det er noget af det bedste jeg ved.

Reply
Tinna 21. oktober 2011 - 12:07

Duften af den første lune forårsmorgen, hvor man kan dufte morgenduggen der fordamper i den lune sol og smage forventningen om nyplukkede jordbær de første spæde kartofler og asparges. Uhhh det er nok den dejligste duft i verden

Reply
Steffen Pedersen 21. oktober 2011 - 12:08

Duften af at komme hjem fra arbejde og kæresten har gjort rent og kokkeret. Så føler man sig priviligeret og heldig.

Reply
Louie 21. oktober 2011 - 12:11

Elsker duften af hav, at være ved stranden,

Reply
Mikael von Scholten 21. oktober 2011 - 12:13

Jeg elsker den ukendte duft der flirter med ens lugtesans, hvordan den vækker en umættelig nysgerrighed for at finde ud af hvor og hvad duften kommer fra. Den kan både være forbipasserende og vedvarende hvor man ikke kan koncentrere sig om den igangværende samtale, opgave eller hvad man ellers er dybt engageret i.

Reply
Dorthe Nørnberg 21. oktober 2011 - 12:31

Jeg elsker bare at stikke snuden ned i champagneglasset og nyde duften af de gyldne perler, men også at mærke, hvordan boblerne kilder mig under næsen, mens man småfniser og kniber øjnene sammen… 😉

Reply
MGullit 21. oktober 2011 - 12:33

min ynglings duft er den dig rammer dig når dit fly er landet ved destinationen du har siddet længe og ventet på at dørene skal åbnes så du endelig kan få lov at nyde din tiltrængte ferie endelig kommer der lidt skub i køen og du kommer derud af. du siger farvel og tak til flypersonalet og træder ud på trappen, Her. den blandede duft af spænding varme og glæde der rammer en ved starten af ens ferie, det er min ynglings duft.

Reply
Mats 21. oktober 2011 - 12:36

Mynte der gror i en lille flod; friskheden fra mynte og vandet der bruser forbi. Ultimative friskhed!

Reply
Laurits Frølund Mortensen 21. oktober 2011 - 12:41

Duften af nyvasket sengetøj. Det bedste at falde om i efter en lang dag med lurendrejeri.

Reply
Aastradsen 21. oktober 2011 - 12:48

Jeg elsker duften af citrusfrugter… Den er dejlig frisk og opkvikkende 🙂

Reply
Nicolai wachmann 21. oktober 2011 - 12:53

Jeg elsker duften af min lille søn. Der er intet mere smuk og styrkende end hver morgen at fornemme hans tilstedeværelse

Reply
Kirsten Ipsen 21. oktober 2011 - 12:53

Duften af baby

Reply
Jesper 21. oktober 2011 - 13:02

Duften fra et glas Gaja Sperss 1996, der er ramt lige på toppen af modenhed.
Det kan ikke blive meget bedre!

Reply
Rasmus Kobbersmed 21. oktober 2011 - 13:39

Jeg elsker duften af frisk cascade humle.

Cascade humle dufter af frugt og citrus og kunne næsten minde om en meget kraftig champagne duft!

Reply
Linea 21. oktober 2011 - 13:45

Duften af min datter, Madeline – igår, idag og altid! 🙂

Reply
Heidi Svarre 21. oktober 2011 - 13:52

duften du finder i de danske skove en smuk efterårsdag

Reply
Emil 21. oktober 2011 - 14:11

Jeg vidste det faktisk ikke.. før jeg læste nogen af de andre kommentare..
– Men min favorit er virkelig også duften af Fanø! 🙂

Reply
Uffe Charles Trærup 21. oktober 2011 - 16:32

blandingen af gran og stearin fra juletræet – det er duften af forventningens glæde!

Reply
Louise Drejer 21. oktober 2011 - 14:53

Natusan Spray Balsam for Kids, som jeg brugte da jeg var lille. Den dufter fantastisk af æble og sæbe.

Reply
Lars Schou 21. oktober 2011 - 18:21

Duften fra Webergrillen når der steges fjerkræ – eller duften af våd bøgeskovbund

Reply
Mads Moseholm 21. oktober 2011 - 17:36

Jeg elsker duften af vanillefisse.

Reply
Alexander Qvitzau 21. oktober 2011 - 17:42

Jeg elsker duften af vanillefisse.

Og til det kommer her en lille anekdote:
Kender du nogen som ikke kan lide fisse? Nej vel? Det kan alle! Det er simpelthen alle som elsker duften af fisse. Hvis man spørger hvorfor det netop er sådan, så skal vi så langt tilbage som du overhoved kan huske – måske endnu længere. Duften forekommer nemlig fra din mor, og at det er den første duft du dufter til overhovedet, når du bliver født. Det gør at man bare kommer til at elske duften. Det er også derfor det er den mest populære duft i USA.

Derfor elsker jeg.

Reply
Sascha 21. oktober 2011 - 17:45

Duften af røg fra et bål..

Reply
Dennis 21. oktober 2011 - 18:11

Når man vågner en sløv morgen efter lidt for mange gode dråber aftenen før, og mærker duften af sin kvinde ved siden af – så findes der ingen bedre duft.

-Dét slår vanille, blomster, rødvin og bacon med til enhver tid.

Reply
Johan Ã…sell 21. oktober 2011 - 18:20

Jeg elsker duften af Bali, den giver ro og total harmoni!

Reply
Martin Truels Nielsen 21. oktober 2011 - 18:35

Duften af min kone når hun lige har været i bad.

Reply
Zia R Jensen 21. oktober 2011 - 19:22

Granskov lige efter regn!

Reply
Jens Damgaard 21. oktober 2011 - 21:28

Duften af friskkværnede kaffebønner!

Reply
Mahfam_barikbin 21. oktober 2011 - 22:48

benzin!

Reply
Magnus 22. oktober 2011 - 04:24

Hjemmebagt timian og rosmarin brød

Reply
Christian 22. oktober 2011 - 06:29

Dufte af ny bil har efter min mening noget meget tiltalende over sig.

Reply
ST 22. oktober 2011 - 11:38

Kombinationen af solbrændt hud, saltvand og en let kvindeparfume.

Reply
Rune Asbjørn Antonsen 22. oktober 2011 - 14:51

Nyt sengetøj!

Reply
Kristina Sangvita 23. oktober 2011 - 17:16

Jeg elsker duften af årstid. Hver årstid sin skønne duft. Frisk hav, af forår med dens opvågen, sommerens skønhed og lethed, efterårets mere skarphed og friskhed, og duften af luften på en solrig vinterdag 🙂

Reply
Oliver Samuelsen 23. oktober 2011 - 17:19

Duften af friske jordbær.

Reply
Benjamin Østergaard Raun 23. oktober 2011 - 19:31

Duften af ny bil – uden tvivl!

Reply
Simon Hedegaard 23. oktober 2011 - 19:14

Frisklavet espresso af ny-grindet bønner om morgenen 😀

Reply
Anthony Hoglind 23. oktober 2011 - 19:16

Den friske duft oppe på bjergen i Beit Mery, Libanon efter regnen og med en glas Chateau Musar hvid vin.

Reply
F. Madsen 23. oktober 2011 - 19:17

Duften af morgenkaffe og omelet

Reply
Degu 23. oktober 2011 - 19:22

Min søns hår (uden madrester og diverse!!) 🙂

Reply
Lars Sørensen 23. oktober 2011 - 19:25

Friskkværnet kaffe må være det bedste

Reply
camilla vilhelmsen 23. oktober 2011 - 19:27

Duften af nyfødt BABY 🙂 Der er bare ikke noget der er bedre!!!

Reply
Jensviking 23. oktober 2011 - 20:55

Duften af kvinde!

Reply
Simon 24. oktober 2011 - 08:35

Når maven knurrer en søndag morgen, så er duften af stegt bacon bare det bedste. Mums fillibabba!

Reply
Bettina Falsvig 24. oktober 2011 - 17:55

Uhhh jeg elsker duften af min kæreste.

Reply
Peter Jützler 24. oktober 2011 - 18:06

Duften af min kvinde…..

Reply
Mette 24. oktober 2011 - 17:44

Duften af forår – phu der er længe til…

Reply
Ulla Nyemann 24. oktober 2011 - 17:57

Oh, duften af min elskede strand oppe i Smidstrup på Nordkysten – frisk havduft og en lille smule tang 🙂

Reply
Ville 24. oktober 2011 - 17:59

Duften af sejrens sødme – man er ikke i tvivl når man fornemmer duften af klasse og kvalitet.

Reply
Mikkel 24. oktober 2011 - 18:15

duften af succes!

Reply
Victor Thoft 24. oktober 2011 - 18:16

Duften af sommerregn ved mit sommerhus på Læsø.

Reply
Michael Valentiner-Branth 24. oktober 2011 - 18:40

Still have Magnum Ruinart in my cellar… waiting…. rgds Michael

Reply
Josefine Koch Ballegaard 24. oktober 2011 - 19:01

Duften af nyfalden regn

Reply
Jens von Arenstorff 24. oktober 2011 - 19:34

Duften af noget frækt i luften 😉

Reply
Virgil Lemans 24. oktober 2011 - 20:01

I øjeblikket tvivler jeg mellem Diors Granville, som er svært at få fat i mens som er jagten værd og duften af min datters nyvaskede hår! To gange er stykke himmel, på hver deres måde…

Reply
Pasquinell 24. oktober 2011 - 21:10

en Laphroaig 10 års Cask Strenght sammen med min Porsche Design parfume…… Uhm 🙂

Reply
Peter Thede 24. oktober 2011 - 23:21

Uhmmm duften af en frisk kop morgenkaffe på hjemmemalet kaffebønner 🙂

Reply
Jakob Kyhl 25. oktober 2011 - 10:40

Duften af mutters friskbagte brød/rugbrød.

Reply
Anonym 25. oktober 2011 - 11:46

Jeg kan infomere om, at overdommer Nicoline fra Ruinart har været de mange kommentarer igennem. Hendes valg faldt på Mikael von Scholten, som stak af med Ruinart-flasken og duftsættet på baggrund af denne kommentar:

“Jeg elsker den ukendte duft der flirter med ens lugtesans, hvordan den vækker en umættelig nysgerrighed for at finde ud af hvor og hvad duften kommer fra. Den kan både være forbipasserende og vedvarende hvor man ikke kan koncentrere sig om den igangværende samtale, opgave eller hvad man ellers er dybt engageret i.”

Tak til alle for stor interesse og gode bud.

Reply
Jan K. 25. oktober 2011 - 21:02

Duften Af Nyskrællede Mandariner , Er Noget Af Det Skønneste Og Friskeste Jeg Ved !!!

Reply
Claus Andersen 7. september 2015 - 17:53

Meget interessant.

Reply
Claus Andersen 7. september 2015 - 17:53

Kunne være spændende, hvis den konkurrence gentages.

Reply
nicolaiklingenberg 7. september 2015 - 23:07

Noteret. 🙂 Og tak for feedback Claus!

Reply
Claus 7. september 2015 - 17:55

Ruinart Blanc de Blancs er lække.

Reply
Claus 7. september 2015 - 17:55

* lække = lækkert

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk