Home Pindemadder En frokostburger på MASH i reservatet

En frokostburger på MASH i reservatet

written by Nicolai Klingenberg 4. oktober 2011
Pin It

Turen gik til det hippe og hypede MASH. Det var afdelingen i “reservatet” på Skovriderkroen, der dannede rammen om en frokost. En frokost, der stod i brugerens tegn. Dagen efter jeg spiste der, modtog jeg et nyhedsbrev, hvor jeg kunne læse, at MASH havde snuppet AOK-prisen for årets bedste burger – enig eller uenig? Det kan du læse mere om i dagens indlæg. Men først en brødkurv…

Introbrød med MASH smør - lidt at gumle i mens burgeren tilberedes.

Ærligt talt, så er jeg meget glad for kød – og jeg ved, at MASH kan levere varen i form af kødet. Og det glippede på ingen måde denne gang heller. Og burgeren er ganske amerikansk i sin opbygning – den er ikke overpyntet med hverken grønt, smørelse eller andre dikkedarer. Fokus er på kødet. Bollen? Den var jævn og ingen vild oplevelse – til gengæld var chili fritterne en positiv oplevelse. Når jeg tænker på “krydret kartoffel”, er jeg tidligere blevet skuffet – drysset eller krydderierne har typisk været syntetiske i smagen, men ej i dette tilfælde.

Frokost i form af burger - og i selskab med heftig signatur-kniv

Sidevognene består af jalapenos, ketchup og en omgang mayo, og de er “lige ud af landevejen” –  måske en omgang aioli, bearnaise i ny forklædning eller lignende kunne prøves i fremtiden?

Jeg læste andetsteds, at en gæst havde haft en virkelig ringe betjening – den slags kan, men bør ikke, svinge, men mit bord havde to forskellige tjenere. Den ene var rarere end den anden, men ingen var hverken ubehøvlede eller inkompetente, hvilket også ville have været skræmmende, når der var tale om to simple bestillinger. Og thumbs up for spørgsmålet om “Hvordan skal bøffen steges?”.

Sidevogn med tre passagerer.

Helhedsoplevelsen af burgeren er positiv, og jeg napper den gerne igen til frokost – kigger jeg på burgerbøffen alene, så kunne den godt stikke af med den føromtalte pris, men ej som helhed for mit vedkommende. Til gengæld ser jeg frem til en ny oplevelse på MASH inden længe, hvor fokus bliver bøf. Du finder informationer om MASH’s tre afdelinger på hjemmesiden her.

I mellemtiden er kommentarfeltet åbent for dine inputs til årets bedste burger – både hvad angår ingredienser og spisesteder.

 

 

Pin It

You may also like

 • Steffen

  Den Mash burger ligner godt nok ikke 165kr burger.

  Angående den bedste burger, synes jeg generelt de forskellige gourmet burgere, man kan få rammer mere eller mindre ved siden af inkl. Nr. 1, Norden, Burger & Bun, Qoute etc. etc.

  Jeg har dog fundet den ubetinget værste Cafe Kasper på Gunnar Nu plads, fik en i Søndags 128kr for en hattings bolle smurt ind i thousand island med et stykke salat og kød, 4 kartofler og en skive tomat/agurk (der lå ved siden af) og får at toppe det op, så har jeg det stadig små skidt efter, at havde spist den. 🙁

 • Jeremy

  Hej Nikolaj
  Hvis snakken skal falde på byens bedste burger, kommer man ikke udenom sokkelund på Frb – jeg tager helt fra hellerup kun pga burgeren.
  tartar sokke burger – vel rørt tartar bøf og kødet kommer dagligt fra Grambogaard.
  Der er så meget kærlighed i den – jeg er meget åben hvis du finder en bedre 🙂

  j

 • Anonym

  Det lyder godt – rigtig godt. Måske vi skulle snuppe en bøf i bolle på Sokkelund og tale om forskellige muligheder i øvrigt… 🙂

 • Aztrid

  En Nakskov på Halifax. Så blir det ikke mere autentisk – og så er den herligt fri for alskens ukrudt, som ellers skæmmer de gængse café-burgere.

  Savner lidt Kobe-burgeren fra Grill Bar, men så fint behøver det heller ikke være.

 • Mads Rasmussen

  Uhh burgerz…
  Mht. mashburgeren, så har jeg ikke selv prøvet den, men når man ser den industrielt formede cheddar ost på burgeren siger jeg allerede “nej sq ikke til den pris”. Burgeren er ret simpelt i sin udformning og som NK skriver meget amerikansk, men hvis kødet er perfekt kan det redde den…jeg må afsted og prøve den…men ?
  Der er denne side http://www.burgerguiden.dk som har testet mash burgeren..og der ser burgeren sådan ud: http://www.burgerguiden.dk/billeder/Mash1.jpg … det er åbenbart blevet sparertiden siden ?

  min top 3 er:
  1. min egen, ingen kan lave en så god burger som mig..
  2. cocks and cows
  3. halifax

  Som Jeremy skriver så syntes jeg også at sokkelunds burgeren er skide god, god ikke deres tartar, da jeg syntes det er synd at bruge tartar, dels pga smagen men også pga teksturen.

 • Morten-klitgaard

  Sharks Burger i Århus duer ret godt….. Til gengæld er nyåbnede “The Diner” lige til at lukke op og sk… i. De bryder blandt andet KARDINALREGLEN når det kommer til burgere, BØFFEN SKAL FYLDE HELE BOLLEN UD!!!!!! Heads up til dem der går på burgerjagt i Århus.

 • Morten-klitgaard

  P.S Den suverænt bedste burger jeg har fået fik jeg på en ægte amerikansk fast food kæde, nemlig In’N’out burger som findes bl.a i Californien. Deres cheeseburger er uden sidestykke, selvom det ér en kæderestaurant ala McD. Det er svært at tro, men sandt. Selv Gordon Ramsay, Heston Blumental og Anthony Bourdain er dedikerede fans…
  Og hvis man alligevel skal til USA, så skal http://www.heartattackgrill.com/ quadrouple bypass burger (med 5000 kalorier) og deres fritter (stegt i 100% ren transfedtsyrer) prøves af. Og så gør det jo ikke noget at servitricerne er blevet skruet ned i nogle alt for små hotpants.

 • Steffen

  Karin Falcks køkken på Jagtvej 183 http://www.karinfalckskoekken.dk

  Hendes Kylling / Bacon sandwich, er uden tvivl den bedste i københavn.

 • Steffen

  Det var nu også mere noget grønt, jeg synes der mangler, jeg ved ikke om jeg vil kalde dem anbefalinger, men nr.1 og qoute har begge potentiale til, at bliver virkelig gode med lidt R&D.

  Nej hurra er nok ikke lige ordret, jeg vil bruge om den forkost.

 • Anonym

  Din seneste “børger” oplevelse lyder ikke som noget at råbe hurra for. Mash’en er måske ikke blandt de billigste, men der manglede hverken fritter eller kød. Den skal de have. 🙂 Tak for bud på steder i øvrigt!

 • Anonym

  Bliver Århus besøgt af undertegnede, er jeg frisk på en show and dance burger runde. Kødsagen skal dog altid fylde bollen ud – der er jeg rørende enig.

 • Anonym

  Kobe-sagen mener jeg, at jeg nåede – men jeg har ikke skrevet om den. Halifax? Den er noteret! Tak Aztrid.

 • Anonym

  Heart attack… Den mindes jeg at have set noget om på tv. Tvivler dog på, at de hotpantsbetrukne kvinder spiser der dagligt…

 • Anonym

  Tak Mads! Jeg kan ikke se den store forskel på de to burgere? Udover salatblad kontra snittet salat? Halifax dukker op flere og flere steder – det er et godt tegn…

 • Victor Trougaard

  Hvad med at finde københavns bedste Sandwich? Det kan være næsten lige så godt og lige til at tage med på farten.

  I øvrigt en herlig blog!

 • Victor Trougaard

  Ja hun har generelt styr på det.

  Men de bedste sandwich og ja der er flertal er Vandkusten på Rådhusstræde 17. En Roberto, måske to og så er man godt kørende