Home Pindemadder En frokostburger på MASH i reservatet

En frokostburger på MASH i reservatet

written by Nicolai Klingenberg 4. oktober 2011
Pin It

Turen gik til det hippe og hypede MASH. Det var afdelingen i “reservatet” på Skovriderkroen, der dannede rammen om en frokost. En frokost, der stod i brugerens tegn. Dagen efter jeg spiste der, modtog jeg et nyhedsbrev, hvor jeg kunne læse, at MASH havde snuppet AOK-prisen for årets bedste burger – enig eller uenig? Det kan du læse mere om i dagens indlæg. Men først en brødkurv…

Introbrød med MASH smør - lidt at gumle i mens burgeren tilberedes.

Ærligt talt, så er jeg meget glad for kød – og jeg ved, at MASH kan levere varen i form af kødet. Og det glippede på ingen måde denne gang heller. Og burgeren er ganske amerikansk i sin opbygning – den er ikke overpyntet med hverken grønt, smørelse eller andre dikkedarer. Fokus er på kødet. Bollen? Den var jævn og ingen vild oplevelse – til gengæld var chili fritterne en positiv oplevelse. Når jeg tænker på “krydret kartoffel”, er jeg tidligere blevet skuffet – drysset eller krydderierne har typisk været syntetiske i smagen, men ej i dette tilfælde.

Frokost i form af burger - og i selskab med heftig signatur-kniv

Sidevognene består af jalapenos, ketchup og en omgang mayo, og de er “lige ud af landevejen” –  måske en omgang aioli, bearnaise i ny forklædning eller lignende kunne prøves i fremtiden?

Jeg læste andetsteds, at en gæst havde haft en virkelig ringe betjening – den slags kan, men bør ikke, svinge, men mit bord havde to forskellige tjenere. Den ene var rarere end den anden, men ingen var hverken ubehøvlede eller inkompetente, hvilket også ville have været skræmmende, når der var tale om to simple bestillinger. Og thumbs up for spørgsmålet om “Hvordan skal bøffen steges?”.

Sidevogn med tre passagerer.

Helhedsoplevelsen af burgeren er positiv, og jeg napper den gerne igen til frokost – kigger jeg på burgerbøffen alene, så kunne den godt stikke af med den føromtalte pris, men ej som helhed for mit vedkommende. Til gengæld ser jeg frem til en ny oplevelse på MASH inden længe, hvor fokus bliver bøf. Du finder informationer om MASH’s tre afdelinger på hjemmesiden her.

I mellemtiden er kommentarfeltet åbent for dine inputs til årets bedste burger – både hvad angår ingredienser og spisesteder.

 

 

Pin It

You may also like